Hudtype: Sensitiv, Kombinasjon fet, akne-utsatt

Hei alle sammen,

Jeg har vært på jakt etter en god daglig fuktighetskrem i ganske lang tid nå. Nylig kom jeg over denne Alpha-H Protection Plus Daily SPF 50 + Broad Spectrum Cream. Les videre for å vite hvordan det gikk for meg.

Produktbeskrivelse: Denne bredspektrede SPF 50 + fuktighetskremet beskytter mot sterke UVA / UVB stråler og fremtidige bevis mot foto aldring. Ikke-fett og ikke-bleking, Protection Plus Daily SPF50 + nærer og hydrerer huden mens du bekjemper miljøangrepere. Skryte Granatäpple som har solbeskyttelsesmidler som beskytter huden mot frie radikalskade og Enzogenol for å forhindre fotoaldering og gjenopprette hudens vitalitet. Mango Seed Butter gir naturlig UV beskyttelse, slik at huden føles silkeaktig og mattifisert. Beskytter, bekjemper ytre aggravatorer og hydrerer huden. Matt finish, etterlater huden seg silkeaktig og ikke fettete. Daglig bruk bremser sol-induserte aldrende aggressorer. Forhinder alvorlighetsgraden av hyperpigmentering. Ikke-bleking formulering. Gir en god base for sminke. Pris: 2345 PHP eller 3000 INR ca.

ingredienser:

Min erfaring med Alpha-H Protection Plus Daily SPF 50+ Bred Spektrumkrem:

Emballasjen til produktet er enkel og grunnleggende. Den kommer i en liten, lett klemme. Røret er rent hvitt i farge og har detaljert på det i svarte skrifttyper. Røret på røret bærer hele produktrelatert informasjon. Røret lukkes med en fin skrue på hetten, som lukker pent og gjør røret egnet for å bære rundt. Produktet er veldig enkelt å dispensere. Emballasjen er lett og lett å bære. Jeg likte emballasjen av produktet, det hvite røret ser flott ut.

På grunn av de harde somrene her på Filippinene, trengte jeg et godt bredspektret solkremskrem og søket avsluttet med denne Alpha-krem. Jeg liker ikke å ha solkrem mye, men siden pigmentering er en stor bekymring, har solkrem gjort et spesielt sted i min hudpleie regime. Dette produktet er et fuktighetskrem + solskjermsprodukt. Fuktighetskremet så farget ved første øyekast, da det er beige i farge, men denne fargen forsvinner så snart jeg blander dette produktet inn i huden. Produktet er nesten duftfritt, jeg kunne ikke legge merke til noen vesentlig duft i dette produktet. Den har noen veldig mild og merkelig lukt, som er knapt merkbar. Så, folk som ikke liker duftende produkter mye, vil de sikkert elske denne.

Konsistensen av produktet er ikke for tykk og er litt kremaktig. Formelen av denne fuktighetskrem er ganske fuktighetsgivende. Produktet hevder å hydrere huden og la matte og ikke fettete overflater. Og jeg var glad for å observere at det gjør hva det hevder! Den synker inn i huden i løpet av sekunder, og føler ikke engang at jeg har brukt noe på ansiktet mitt.

Formelen er så lett og behagelig. Jeg hater ting med SPF fordi de vanligvis har en tykk og fettete formel, men denne kremet er bare fantastisk. Jeg har blitt forelsket i dette produktet. Min hud ser matt ut og glødende etter påføring som det nærer huden min godt. Jeg har kombinasjonshud og den ikke-fettete formelen passer perfekt til huden min.

Denne solkremet irriterer ikke min følsomme hud og har heller ikke forårsaket noen brudd. Det gir huden min mot UVA og UVB stråler. Jeg har også prøvd å bruke den som en sminkebase for grunnlaget mitt, og det viste seg å være fantastisk da det etterlater super matte base for ansiktsmakeup. Det gir ikke noe oljeaktig eller fettete rester bak, og det etterlater heller ingen pulveraktig følelse bak som kan observeres med de fleste mattende kremer og primere. Det holder min kombinasjon hud olje fri for lenge. Denne solkrem har SPF 50 +, som er flott å bekjempe skadelige sunr ays og hindre huden fra frie radikaler og solskader.

Fordeler med Alpha-H Protection Plus Daily SPF 50+ Bred Spektrumkrem:

 • God emballasje.
 • Kremaktig tekstur.
 • Gets absorbert lett.
 • Lever hudmatte.
 • Ikke-fettete overflate.
 • Føler ikke tungt på huden.
 • Bryter meg ikke ut.
 • Duften forstyrrer ikke.
 • Leveres med SPF 50+.
 • Beskytter huden mot solskader.
 • Ingen breakouts.
 • Ingen hudallergi.

Cons av Alpha-H Protection Plus Daglig SPF 50+ Bred Spektrumkrem:

 • Ingen for meg.

IMBB Rating: 5/5 Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Alpha-H Protection Plus Daily SPF 50 + Broad Spectrum Cream? Ja.

Alpha-H Liquid Gold Intensive Night Repair Serum Alpha-H Liquid Gold Alpha-H Liquid Gold Discovery Collection Alpha H flytende gullutjevning og perfekt maske med lavendel VLCC Extreme Sun Protection Cream SPF 60 PA +++ Aveeno naturlig beskyttelse lotion solkrem bredt spektrum SPF 50

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: