Hei, IMBBians!

Jeg hadde noen breakouts nylig, og jeg plukket opp noen produkter for å bekjempe dem. Jeg har hatt gode erfaringer med Dr Organic, og de hadde et nytt Skin Clear Tea Tree-utvalg. Dagens gjennomgang handler om Dr Organic Skin Clear Organisk Tea Tree Oil Control Moisturizer. Les videre for å vite mer!

Pris og antall: $ 11 for 50ml Produktbeskrivelse: · Anti-flamme · Klarere hud · Olje og skinnkontroll Dr Organic Oil Control Moisturizer er en rasktvirkende rensende krem ​​som kan bidra til å redusere utseendet på flekker når de brukes daglig. Den rike konsentrasjonen av naturlige AHAer (fruktsyrer) og Willow Bark Extract kombinerer for å exfoliere huden og bidrar synlig til å redusere porene og rødheten. Tilsetningen av en kompleks proprietær blanding av bioaktive, naturlige og organiske ingredienser bidrar også til å forlate huden klarere, roligere og mer lysende. Veibeskrivelse: Påfør daglig etter rensing. For optimal resultat bruk som en del av ditt daglige Skin Clear regime.

ingredienser:

Min erfaring med Dr. Organic Skin Clear Organisk Tea Tree Oil Control Fuktighetskrem:

Fukteren kommer i en papppakke og fuktighetskremet sitter inne i det. Det er all nødvendig informasjon på pakken, og den er ikke forseglet. Fuktighetskremet kommer i en rørlignende pakke med en flip cap. Røret har grønne høydepunkter på en hvit bakgrunn, og alle produktene i denne serien har samme type emballasje. Den gjennomsiktige hetten ser fin ut og flip-hetten er veldig enkel å bruke, og den lukkes med et klikk, og dermed er produktet reisevennlig.

Fuktighetskremet er hvitt i farge og har en halv tykkelse konsistens. Kremet har en merkelig lukt. Det er litt sterk og lukter som et sykehus. Jeg hater absolutt lukten, men den forblir i noen sekunder, og så fades bort. Krem, når den påføres ansiktet, blir ikke absorbert øyeblikkelig, men tar en stund, og når du massasje, føler du at det er noe som sitter på ansiktet ditt, men dette er kortvarig og i løpet av et minutt eller to er krem ​​fullstendig absorbert og det er ingen rester. Produktet er ikke fettete.

Fuktighetskremet gir et matt utseende, en gang absorbert. Det minimerer også porene og gir et mer raffinert utseende til huden. Produktet gjør huden myk og glatt og gir en mild smidighet til huden. Fuktighetskremet fukter huden kraftig og det fuktet huden min hele dagen, og jeg hadde ingen tørrhet. Produktet inneholder naturlige ingredienser og jeg hadde litt rødhet da jeg prøvde produktet for første gang, så jeg vil anbefale en test før påføring. Produktet reduserer sebumproduksjonen og styrer olje. Jeg har mindre olje på min oppblåst papir på dagene jeg bruker den. Jeg hadde allerede en zit når jeg startet med produktet, men etter det har jeg knapt hatt pimples på ansiktet mitt og for dette ville jeg gi det fullstendig kreditt.

De effektive resultatene kan imidlertid bare oppnås hvis de brukes sammen med toneren, exfoliatoren og masken fra samme område. Jeg har brukt det klare hudregimet fra den siste måneden, og jeg har lagt merke til at huden min blir klarere og pigmentene lyser. Jeg har noen karakterer på grunn av å puste ut en kvise og jeg merker at det er en lysendring. Produktet toner også huden og gir en utstråling til huden over bruk. Produktet er laget med organiske ingredienser og inneholder ikke SLS eller parabener. Samlet sett, hvis du lider av akne utsatt og fet hud, kan du prøve dette produktet.

Fordeler av Dr Organic Skin Clear Organisk Tea Tree Oil Control Fuktighetskrem:

• Reise vennlig • Kontrollerer olje og glans • Forårsaker ingen tørrhet • Fuktar huden effektivt • Minimerer porene og toner huden • Får ikke huden fettete og gjør den myk • Forhindrer ytterligere utseende av kviser • Lyser pigmenteringen og gir stråling • Inneholder ikke SLS eller parabener

Ulemper med Dr. Organic Skin Clear Organisk Tea Tree Oljekontroll Fuktighetskrem:

• Har en merkelig sterk lukt • Kan forårsake rødhet, så patch test er nødvendig • Fungerer best når det brukes med eksfoliator og maske

IMBB Rating: 4.5/5 Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Dr Organisk Skin Clear Organisk Tea Tree Oil Control Moisturizer? Ja, til begge!

Dr Organic Organic Active Skin Care Organic Aloe Vera Skin Lotion Dr. Organisk Vitamin E Ren Oljekompleks Dr Organisk Marokkansk Argan Oil Skin Lotion Dr Organic Hemp Oil gjenoppretter hår og hodebunnsbehandling Dove Deep Pure Oil Control Facial Cleanser Kropps Shop Tea Tree Skin Clearing Face Wash Støvler Tea Tree og Witch Hazel Blemish Stick Belif Oil Control Moisturizer Fresh MAC oljekontroll lotion Garnier Light Oil Free Moisturizer Dr. Reddy er Acrofy Acne Lotion for Sebum Control

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: