Hei, IMBBians!

Jeg elsker neglelakk og jeg har nylig hentet noen fra Kiko, som de var på tilbud. Les videre for å få vite mer om Kiko Milano Nail Lacquer.

Pris og antall: $ 3,90 for 11ml (jeg kjøpte den hver for $ 1,50) Holdbarhet: 36 måneder Produktbeskrivelse: Neglelakk med herding og styrking. Gelteksturen gir en ekstrem lakkert glans og et ideelt fluiditetsnivå for perfekt kontroll og stor brukervennlighet. Spesielle harpikser letter tilslutning av pigmentene til neglen, og skaper et sterkt elastisk lag som, takket være de lange slitesterke ingrediensene, øker holdbarheten og fargenes glans. Citral, en naturlig aktiv ingrediens med styrke- og herdingsegenskaper, forsegler og beskytter neglene som skaper un-scratchable light armor. Full farge - perle, metallisk, med flamme, glitter og mikroglitter: uansett ønsket effekt, vil resultatet alltid være utenfor dine forventninger. Hver nyanse er kalibrert med høyeste presisjon for å optimalisere dekningen og utbyttet av pigmentene. Nail Lacquer har ingen slipende ingredienser som Toluen, Camphor, DBP og Formaldehyd.

Min erfaring med Kiko Milano Nail Lacquer:

Disse neglelakkene kommer i en gjennomsiktig glassflaske med en svart skruehett. Penselen er av god kvalitet og er flat øverst, noe som gjør det lettere å bruke neglelakk. Bare 2 swipes og du vil få en jevn og full dekning. Det er ingen spesiell lukt til neglelakk.

Fargene er ugjennomsiktige og har en glans. Neglelakket har en veldig jevn overflate og klumper ikke eller forårsaker klumper. Det er mange nyanser tilgjengelig å velge mellom. Jeg plukket opp bare 5 fra partiet. Konsistensen av neglelaket er verken tykk eller tynn, og den har en middels konsistens, og dette gjør det mulig for en lettere streikfri applikasjon. Neglelaket tørker ganske fort og et annet frakk ville gi det et vakkert gelignende manikyrutseende. Fargene passer de indiske hudtonene veldig bra. Fargene er pigmenterte og du kan oppnå den nødvendige dekning med bare én gang.

# 225 Bordeaux Rød:

Bordeaux Rød er en dyp, mørk rød tone. Med 2-3 strøk ser det ut som okseblod. Det er dypt pigmentert, og når det påføres riktig, gir det en gelaktig plump se etter neglene. Fargen er veldig fengende og kan brukes til enhver tid på dagen.

# 243 Plomme Rød:

Denne fargen er en dupe av Dior Orchid Nail Polish. Det er en dyp rød med lilla toner. Fargen er sofistikert. På grunn av den dypere pigmenteringen, forlater det en flekk mens neglelakk fjernes. Fargen er fet og kan være et perfekt valg for datoen natt.

# 319 Light Dove:

Light Dove er en beige-mauve farge. Det kan se ut vasket ut for rettferdige hudtoner. Bare 1 lag neglelakk gir ønsket farge. Det er ikke veldig skinnende som de andre dypere nyanser.

# 380 Medium Grey:

Middels grå er en lysere versjon av grå. Det gir en jevn overflate og er dypt pigmentert. Jeg bruker denne nyansen med glitrende topplakker, da det gir en vakker finish.

# 507 Blush Review:

Blush er en nydelig nakenrosa farge. Jeg elsker absolutt denne fargen. Selv om det ikke ser veldig fancy ut på min hudtone, er jeg sikker på at hvis jeg vokser neglene litt, passer det perfekt. Naken skyggen er et perfekt valg når du trenger å opprettholde lavt. Som de andre, er denne fargen også pigmentert veldig bra.

Kiko hevder at neglelaket inneholder ingredienser for å styrke neglene. Jeg har brukt neglelakk i over 2-3 uker nå, og jeg har ikke lagt merke til noen forskjell. Neglelakkene med base og topplakk varer 8-10 dager og uten strøk, de varer i god 7 dager. Hvis du legger det opp med strøk, er det sjanser for at det ville skrelle. Produktet inneholder ikke slitende ingredienser, og det er færre sjanser for skade på neglene. Totalt sett liker jeg fargene og for prisen jeg betalte, er det et komplett stjerneprodukt.

Fordeler med Kiko Milano Nail Lacquer:

• Meget pigmentert • Glatt, gelaktig og glatt overflate • varer i mer enn en uke • Vakre, ugjennomsiktige nyanser • Krav om å styrke neglene • Ikke inneholder slipende ingredienser • Reise-vennlig og rimelig • Tørker raskt • Passer indiske hudtoner

Ulemper med Kiko Milano Nail Lacquer:

• De dype tonene kan plette neglene • Kan chip hvis flere frakker blir påført

IMBB Rating: 4.5/5 Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Kiko Milano Nail Lacquer? Ja, til begge! Jeg gleder meg til å eie de fleste nyanser.

Kiko Milano Power Pro Nail Lacquer # 26 Pink Beige, # 40 Black, # 101 Milk White Kiko Cupcake Nail Lacquer i ananas, jordbær og wisteria Kiko Milano Nagelpleie 3-i-1 matfastende base og topplakk Kiko Milano 933 Poppy Red Smart Lipstick Kiko Milano 304 Varm Rosa Velvet Passion Matte Lipstick KIKO Milano Rebel Bouncy Blush - 04 Passion Rødvin Kiko Milano Pure Clean Milk & Tone Cleansing Milk & Toning Lotion Christian Louboutin Popi Nail Lacquer Tom Ford Nail Lacquer - Mink Brule Marc Jacobs Enamored Hi-Shine Nail Lacquer 142 Fluorescerende Beige Givenchy Le Vernis Intense Color Nail Lacquer 03 Rose Taffeta

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: