Hei damer

Det er et gammelt informativt innlegg på IMBB - Best Alcohol-Free Toners tilgjengelig i India. Jeg trodde jeg ville lage en oppdatert liste siden vi alle vet hvor mye toning er viktig for alle hudtyper. Det oppfrisker huden, reduserer oljepåvirkningen og kontrollerer porestørrelsen. Bruk alltid en alkoholfri toner som alkohol tørker opp huden din og kan forårsake en rekke hudproblemer. I dette innlegget lister jeg 6 toner som kan brukes av alle hudtyper.

Aroma Magic Aromatic Skin Toner

Denne toneren av Blossom Kochhar er en velsignelse for alle hudtyper. Sammenslåingen av rose, lavendel, peppermynte og te og rosmarinoljer kan gjøre underverk for huden din. Det er rimelig og lett tilgjengelig i India. Det gir en kul frisk følelse på applikasjonen. Med vanlig bruk reduseres porestørrelsen uten å tørke ut huden. Denne toneren er alkoholfri, fuktgjør huden og gir en umiddelbar glød.

VLCC Skin Defence Rose Water Toner

Denne toneren er en skjønnhetsfavoritt av mange. Det toner og forynrer huden og er et perfekt tillegg til CTM rutine. Det gir deg et jevnt, lyst og rent ansikt, da det tar vare på den resterende smuss som et ansiktsvask ikke kunne fjerne. Siden det inneholder naturlige ekstrakter som ingredienser, vil huden din definitivt elske den.

Biotique Agurk Vanntoner

Denne toneren inneholder agurkekstrakter og sparer deg for eventuelle skadelige effekter av alkohol på huden. Agurk minimerer produksjonen av olje som i sin tur eliminerer oljen til slutt. Så, det er også egnet for fet og akne utsatt jenter hvis huden ikke tar vennlig med alkoholbaserte tonere. Det rengjør effektivt ansiktet, fjerner porene og gir en forfriskende strålende hud.

L'Oreal Hydrafresh Instant Freshness Toning Water

Mens det står at det er ment for oljebaserte hudtyper, virker det veldig bra også for normal tørr hud. Det gjør huden strammere og frisk og huden din føles hydrert gjennom hele dagen. Det har også en mild duft, som ikke vil forstyrre følsomme neser. Det rengjør og renser huden grundig og kan være et godt tillegg til hudpleieregimet.

Fabia Rose Ansiktsvann

Dette inneholder destillat av naturlige rosenblad og er en godbit for huden din. Det er beroligende og friskt. Sammen med en pumpe for enkel bruk, kan du spritz denne rosenvannet på huden din for å fjerne sløyfe og dehydrering. Vår forfatter hevder at hun aldri følte et tørt plaster på ansiktet hennes etter at hun hadde brukt det. Helt anbefalt!

Vivel Cell Renew Clarifying Skin Toner

Hvis du ønsker å legge til en alkoholfri toner i din daglige rutine, ser du ikke lenger. Vivel toner er veldig forsiktig på huden og glir jevnt og gir en kul og forfriskende følelse i ansiktet. Det renser all smuss fra ansiktet og forlater huden myk og glødende. Det fjerner all overflødig olje fra porene og gir en umiddelbar friskhet til huden. Mens normal-fet hud kan hoppe over fuktighetskrem, vil tørr hud trenge en fuktighetskrem etter dette. En flott en for prisen!

Skjul og søk budsjettveien: 12 Concealers under INR 500! Budsjett Buys: Beginners Makeup Essentials under INR 300 25 beste Kajals of All Time under INR 1000 10 beste kompakte pulver under INR 500 Topp 250 Smink og skjønnhetsprodukter under Rs 1000/15 Dollars Budsjett Buys - 7 beste ansiktspakker under INR 300 Kiehls Calendula Herbal Extract Alcohol Free Toner Hvordan finne den beste toneren for din hud og IMBB-anbefalinger Topp 15 Hjemmelagde Face Toner Oppskrifter

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: