Hei alle, 🙂 Jeg er tilbake til å skrive vurderinger med en full sving, så jeg opprettet noen sminke ser ut med en haug med nye produkter som jeg skal vurdere denne uken. Jeg opprettet denne sminkeutseendet, for det meste, holder den nydelige røde leppestiften fra Sugar Cosmetics. Jeg mener de er sinnsykt imponerende leppefargestifter. Jeg har 4 av dem og bruker den ene etter hverandre hver eneste dag.

For øynene ville jeg skifte litt fra min vanlige brune nøytrale palett, så jeg plukket opp nyanser av pinks og plommer. Hold dem veldig myke på leppene slik at leppene mine kunne være fokus. Ferdig av med tonnevis av mascara.

For ansikt ønsket jeg å holde veldig lysende hud, så jeg blandet litt belysning i mitt fundament. Vil ikke anbefale det samme for de med fet hud skjønt. Du kan også holde huden din matte for dette utseendet. 🙂 Jeg synes det er et flott utseende for kommende feriepartysesong. 🙂 Håper du liker det. Ville være tilbake med mange vurderinger snart. mwwah !!

Ansikt: Giorgio Armani Primer, Mixed Gucci Foundation og Giorgio Armani Illuminator, Chanel Loose Powder for innstilling, Gucci Bronzer for varme, NARS Laguna Bronzer for konturering, Guerlain Rose Pink Blush

øyne : Brukt alle 4 farger fra Le Bois De Rose Palette som går fra letteste skygge over lokket opp til brynene og bruker den mørkeste skyggen på svært nær lash linjene, Burberry brune øye blyant, Tom Ford Mascara Raven og Ultra Raven

Lips : Sukker Kosmetikk Scarlett O'Hara Matte som helvete Crayon Lipstick (kan ikke vente å vise deg flere farger, besatt!)

Sjekk ut sukker kosmetikk mat som hell crayon leppestifter her

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: