Hudton: Middels rettferdig, varm undertoner

Hei alle sammen,

Dagens gjennomgang kommer til å være på NYX Matte Lipstick i skyggen "Street Cred". Les videre for mer informasjon om denne vakre skyggen.

Produktbeskrivelse: Legg leppene dine med plysj, pigmentrik farge, velg fra 12 helt nye nyanser av matt leppestift - vår sjokkerende glatte leppefarge som glir rett og holder seg på plass med en silkematt finish som aldri føles tørr. Nå tilgjengelig i en rekke nye nye fargetoner, er disse lekne puppene av farge akkurat hva våren garderobe trenger!

Pris og antall: $ 6,00 for 4,5g

ingredienser:

Min erfaring med NYX Street Cred Matte leppestift:

Lippestiften kommer i et svart farget rundt plastrør med en matt finish. Merkenavnet og serienavnet skrives ut på røret i enkle hvite skrifter. Røret bærer skyggenavnet og ingredienslisten på siden. Det er et klistremerke på undersiden av røret, som bærer skyggenavnet og nummeret. Rørets hals er gjennomsiktig, og man kan lett se skyggen gjennom den. Den faktiske leppestiften er typisk kuleformet med skråt spiss som gir presis søknad uten mye innsats. Lippenhetens hette lukker tilfredsstillende med en hørbar klikklyd og kommer ikke av når du bærer rundt. Samlet sett er emballasjen til leppestiften anstendig og reisevennlig.

Skyggen "Street Cred" er en vakker peachy-rosa leppefarge. Dette er en så lysende leppestift og ser nydelig ut på leppene. Og jeg er forelsket i fargen og formelen. Denne nyansen er smigrende for rettferdige til middels hudfarger. Dette er en perfekt sommeraktig nyanse. Den er ideell for både dag og natt bruk. Det ser ikke ut OTT eller over lyse. Det ser subtil på leppene og forbedrer hele utseendet.

Pigmentering klok, leppestiften er fantastisk. Den legger seg nær ugjennomtrengelig dekning i en enkelt sveipe, og jeg legger på et annet lag for å jevne ut kantene og dyppe fargen litt. Det er i stand til å gjemme pigmentering av leppene lett. Lippestiften gjelder jevnt på leppene uten å gi en stram overflate. Det er ingen signifikant glans eller glimmer i denne leppestiften, og det settes til en halvmattig form av finish etter noen få sekunder med påføring.

Formelen er ikke ultra-matt som NYX Full Throttle Lipstick. Det er en sunn glans merkbar på leppene. Det er ingen duft i denne leppestiften.

Tekstilens tekstur er fin. Jeg finner dette NYX matte leppestift-området bedre enn dets fløyelmatte rekkevidde når det gjelder tekstur. Det er super kremaktig og buttery glatt i tekstur. Derfor glir den på leppene uten problemer. Det er ingen tugging eller trekking av leppene. Det legger seg ikke inn i de fine linjene i leppene. Men det er fortsatt obligatorisk å preppe leppene godt, fordi det har en matt formulering. Så har det en tendens til å kle seg til leppens tørre flekker, hvis leppene ikke prepper godt.

Fargen svimmer bort jevnt etter måltider og går aldri ujevnt. Lippestiften er flekkbestandig og slår ikke i det hele tatt. Det har en tendens til å overføre litt, men det har ikke en tung overføringsformel. Lippestiften er behagelig å bære, men jeg vil ikke si at den er for lett. Jeg kan føle tilstedeværelsen av leppefargen på leppene mine, men det forstyrrer meg ikke som sådan. Det har ikke en tykk eller voksaktig slags følelse. Lippestiftformelen er litt fuktighetsgivende, men hvis leppene dine er super tørre, kan det ikke være i stand til å holde leppene hydrert lenge. Mine lepper føles tørre etter noen timer med påføring. Så, det er nødvendig å holde leppene godt hydrert og fuktet med en leppebalm.

Den varige kraften er gjennomsnittlig, og den forblir i omtrent 5 timer på leppene mine med svakt fading fra midten av leppene. Fargen fades etter et fullt måltid, og det krever gjenbruk. Fjerne leppestiften er lett å bruke en god sminkefjerner.

Pros av NYX Street Cred Matte leppestift:

 • Emballasje er greit.
 • Ganske peachy-rosa skygge.
 • Ingen shimmers.
 • Semi-matt finish.
 • Tekstur er kremaktig.
 • Ingen slep av lepper.
 • Anstendig pigmentering.
 • Skjuler pigmenterte lepper.
 • Farge kan bygges.
 • Ikke en tungt overførende formel.
 • Ikke bosette seg i de fine linjene i leppene.
 • Flammesikker.
 • Anstendig oppholdskraft.

Cons av NYX Street Cred Matte leppestift:

 • Overlever ikke tunge måltider.
 • Leppene blir tørre etter 2-3 timer.

IMBB Rating: 4.5/5 Vil jeg tilbakekjøp / anbefale NYX Street Cred Matte leppestift? Ja.

NYX Crave Matte leppestift NYX Girl Crush Matte Lipstick NYX Girl Crush Matte Lipstick Review NYX Siren Matte leppestift NYX Matte leppestift målgraver NYX Velvet Matte Lipstick Volcano NYX Matte leppestift pisket kaviar NYX Perfekt rødmatte leppestift NYX Matte leppestift i Merlot Street Wear Color Rich Ultra fuktig leppestift i 6 Puzzle Me Pink Street Wear Color Rich Ultra fuktig Rhythmic Bronze Lipstick

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: