Hudtype: Normal til fet, akne-utsatt og sensitiv (har en tendens til å bli tørre flekker om vinteren)

Hilsener alle,

Jeg fant dette produktet tilfeldig og kjøpte det for å finne ut om det forhindrer breakouts eller ikke. Tidligere har jeg brukt Pond's Pimple Clear White Multi-Action Facial Wash og fikk ikke noen fordeler av det. Jeg kunne ikke fullføre og fortsatt ha det. La oss lese videre for å vite hvordan Pond's Pimple Clear Clear-On Expert Clearing Gel gikk.

Pris: INR 99 for 20 g Produktbeskrivelse: Infused med aktiv Thymo-t-teknologi. Klinisk bevist å redusere kviser, men likevel mild nok til å berolige huden og redusere rødhet.

Hvordan det fungerer: Pondens Pimple Clear Clear på Clearing Gel lindrer huden, rydder kviser, reduserer rødhet. ingredienser: Aqua / Water, Dimethicone, Glycerin, Alcohol Denat., Butylenglykol, Ammonium Acryloyldimetyl Taurat / VP-kopolymer, Niacinamid, Capryl / Capritt Triglyserid, Parfyme, Ammonium Acryloyldimetyl Taurat / Behenet-Metakrylat Krypolymer, Linoleamidopropyl PG-Dimoniumkloridfosfat, DMDM ​​Hydantoin , Propylenglykol, tokoferylacetat, dinatrium-EDTA, stearinsyre, natrium-PCA, BHT, trietanolamin, tymol, terpineol, t-butylalkohol, salisylsyre, iodopropynylbutylkarbamat

Hvordan å bruke: For akne kontroll, bruk gel på alle områder av ansiktet ditt som er utsatt for breakouts

Min erfaring med Pond's Pimple Clear Leave-On Expert Clearing Gel:

emballasje: Produktet kommer i en hvit farget, lett å klemme, slank røremballasje med skruehett. Røret har en dyseåpning som lar deg dispensere riktig mengde gelen. Det er ikke mye informasjon gitt på røret.

Røret har en ytre pappemballasje som ligner ansiktsvask fra samme område. Papirboksen inneholder all informasjon om produktet i detalj. Samlet sett er emballasjen enkel, funksjonell og reisevennlig.

Tekstur og duft: Pond's Pimple Clear Leave-On Expert Clearing Gel er en lett gel. Formelen er ikke klebrig og gelen har en veldig jevn tekstur. Konsistensen er bare perfekt - verken tynn eller tykk. Den glir over huden jevnt og enkelt uten å gjøre det klebrig. Gelen er ikke melkeaktig eller gjennomsiktig, men et mellomrom. For å være nøyaktig, ser det ut som en gjennomsiktig melkeaktig gel som går gjennomsiktig over huden uten å etterlate noe melaktig eller hvittstøpt bak.

Duften er merkelig peachy. Jeg vet ikke hva jeg hadde forventet i form av duft, men definitivt ikke fersken. Selv om duften er fin, er den for sterk, hvilken sensitiv nese kan eller ikke liker. Jeg har en sensitiv nese og jeg finner duften sterk, men ikke avskyende.

For å være ærlig kan jeg ikke beskrive duften som jeg ikke kunne huske noe som ligner på det - annet enn fersken. Imidlertid, etter noen minutter med påføring, vil duften forsvinne.

bruk: Bruken er veldig enkel og det er ingen problemer eller forvirring i dette. Etter rensing og toning av ansiktet tar jeg passende mengde og legger et tynt lag over haken og kjeve to ganger om dagen. Jeg pleier å bryte der mest. Hvis du har breakout noe annet sted, kan du søke det også. Du kan til og med bruke den over hele ansiktet. Det sprer seg lett over huden og blir absorbert raskt i huden, som om jeg ikke har brukt noe.

Det gjør ikke huden min tørr, som andre akne kontrollprodukter. Om et par minutter er du klar for ytterligere skritt. Etter at gelen blir absorbert, beveger jeg meg frem med hudpleierutinen; om morgenen bruker jeg solkrem med SPF 50 på toppen og om kvelden bruker jeg nattkrem.

En ting å huske: Hvis du bruker et tykt lag eller forsøker å legge på produktet, blir det ikke lett absorbert. Ikke desto mindre vil du finne det oppe når du går videre med ytterligere hudpleieprodukter. For å forhindre dette, må du påføre et tynt lag som det blir absorbert lett. Nå anbefaler merket å bruke denne gelen med Pond's Pimple Clear Face Wash. Som jeg tidligere nevnte, hadde jeg prøvd det ansiktet vaske for et år siden, og det gav meg ikke fordel.

Jeg liker ikke når de får deg til å bruke produktene like fra samme utvalg. Det ser ut til at produktet ikke kan stå på egen hånd effektivt. Jeg tror ikke engang på å bruke sjampo og balsam fra samme utvalg. Imidlertid, som anbefalt, prøvde jeg å bruke den med ansiktet vask også.

resultater: Resultatet av å bruke Pond's Pimple Clear Clear-On Expert Clearing Gel er krystallklar og det er nei ifs og buts. Det aller første spørsmålet - behandler det akne? Ja. Det behandler akne, men ikke i løpet av 3 dager. Kravet om å rydde opp akne i 3 dager er overvurdert. Selv om det øker healing og tørking av akne.

For eksempel, hvis du har små kviser, vil den tørke dem opp om et par dager. Men hvis du har stor eller fullblåst cystisk akne, vil den ikke bli oppklaret om 3 dager. Hvis uten denne gelen tar en pimple mer enn en uke for å helbrede, så er denne legen mindre med denne gelen. Det blir tørket opp i 5-6 dager, men ikke 3 dager.

Jo større bekymring etter behandling av akne er deres arr. Så, hindrer det at akne forlater arr igjen? Nei, ikke helt.Selv om det ikke forhindrer at acne forlater et arr bak, er det arr mindre synlig enn hva det ville vært uten å bruke gelen. Dermatologen fortalte meg at intensiteten av arr igjen er direkte proporsjonal med tiden akne hadde vært der.

Dermed må du ha sett at en liten pimple og zit behandlet over natten, eller om et par dager er det lite sannsynlig å forlate arret bak. Derfor tror jeg at etter samme konsept minimaliserer denne gel synligheten av akne arr som øker tørkeprosessen.

Endelig hindrer det breakouts? Nei det gjør det ikke. Mens jeg bruker det, får jeg fortsatt kviser. Jeg går ut av hjemmet og fremdeles tilbake med zits. Derfor hindrer det ikke breakouts. Du må lure på om det gjorde noen forskjell når jeg brukte med damens ansiktsvask. Nei! Det gjorde ingen forskjell.

Men hvis ansiktsvasket arbeidet for deg, kan du få flere fordeler fra gelen, og det kan også hindre breakouts også. Men igjen, jeg er ikke sikker på hvordan vil det fungere som ansiktsvasken fungerte ikke for meg. Det gjorde huden min tørr og jeg trengte ekstra fuktighet i dette tørre været.

Samlet sett er Pond's Pimple Clear Clear-On Expert Clearing Gel god nok til å behandle akne, men kravet om 3 dager virker ikke. Det er ikke-klebrig og ikke-tørrende acne clearing gel som øker prosessen med helbredelse og tørking, og gjør at akne forlater en lettere arr bak. Som et akne-kontrollerende produkt tror jeg ikke det gjør noen rettferdighet.

Pros av Pond's Pimple Clear Leave-On Expert Clearing Gel:

⦁ Lett å bruke, reisevennlig emballasje ⦁ Lettvektig gel ⦁ Ikke klistrende og ikke-tørking ⦁ Behandler små kviser effektivt ⦁ Fremskynder tørking og helbredelse av akne ⦁ Fungerer bedre som en spotbehandling for akne

Ulemper med dammen Pimple Clear Leave-On Expert Clearing Gel:

Sterk duft ⦁ lever ikke opp til krav på 3 dager ⦁ Gjør nesten ingenting for å hindre breakouts

IMBB Rating: 3.8/5 Ville jeg tilbakekjøpe / anbefale Pond's Pimple Clear Leave-On Expert Clearing Gel? Jeg ville ikke bli tilbakekjøp som min eneste hensikt å prøve dette ut var å finne ut om det vil forhindre breakouts eller ikke. Det er mange måter å behandle akne på, men det er også en stor sak å hindre dem. Jeg går alltid ut med et klart ansikt og kommer hjem med enten en sit eller en pimple.

Jeg har akne-utsatt hud og jeg er allerede på foreskrevet aktuell behandling for å forhindre breakouts. Derfor ville jeg ikke kjøpe det igjen. Men hvis du er ute etter en ikke-klebrig, ikke-tørkende spotbehandling som vil være mild og øke hastigheten på tørke- og helingsprosessen samtidig, så gå for det. Men forvent ikke noe mirakel og rydding av akne på bare 3 dager. Det øker prosessen, men sletter dem ikke i løpet av 3 dager i det hele tatt.

Dammer Age Miracle Dual Eye Therapy UV Dammer Gold Radiance Youthful Night Repair Dammer Gold Radiance Boosting Cleansing Mousse Dammer Age Miracle Concentrated Resurfacing Serum Dammer Age Miracle Daily Resurfacing Cream med SPF15 PA ++ Clinique Anti-Blemish Solutions Clinical Clearing Gel Sebamed Clear Face Care Gel Clearasil Ultra Rapid Action Pimple Clearing Cream Best Blemish Clearing Creams Dermalogica Sebum Clearing Masque

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Mar 26 2019