Christian Louboutin lanserte en hel øye sminke samling bestående av flytende eyeliners, blyant eyeliners og mascaraer. Jeg gjorde en full forhåndsvisning av dem her. Jeg vurderer to mascaras fra serien i dag - Khol og Sevillana.

Pris: $ 70.00 / INR 4500 omtrentlig.

Disse mascaraene kommer i denne flotte gull- og sorte emballasjen i messing. Det er ganske tung emballasje. Staven ser ut som en liten krone. Disse maskarene kommer i sine egne separate gull- og sorte tilfeller. Du vil ha drama og alt det jazz fra sminke, Louboutin gir deg alt det og mer!

Mascara-staven har veldig korte børster og de får virkelig til hver eneste lash og jakker dem jevnt. Den lille piggende enden bidrar også til å komme til selve indre hjørnet av piskene også.

Formelen er ikke tykk eller tynn. Det er veldig kremaktig, rik og blank. Begge mascaraene er veldig pigmenterte og gir det definerte utseende til øyevipper. Formelen er helt nydelig. Det forlenger vippene og gir også tykkelse til dem. Viskene ser seg skilt, lange og veldig flotte. Det sletter virkelig behovet for falske øyevipper.

De to farger -

"Kohl" er en super rik svart. Det er den sorten som tilfredsstiller din sjel. 😛 Ingen midtveis lunken slags svart. Det svarteste svart og betyr virksomhet.

"Sevillana" er en burgunderbrun og kan lett brukes på dager når du ikke vil ha en svart liner. Det gir en fin pause fra den svarte uten å se så sterk ut. Det er en fin farge for de med svært hudfarger også, som finner svart for sterk mot hudtonen.

Jeg har hatt den svarte mascaraen i hjel i løpet av de siste månedene, og jeg kan ikke få nok av det. Det er intens svart. Det gjør lashene dine se rike og definerte. Det gjør ikke fjær eller flekker til og med i disse sprø varme dager. Det holder dine vipper krøllet opp hele dagen lang.

Det eliminerer bruk av falske øyevipper fordi det gjør dem ser lange og tykke på samme tid. Det gir rikelig økning til lashene å gå fra bla til va-va-voom. Disse mascaraene er testet for øyelege. Formulert uten: TEA, Silikon, Duft, Polyetylenglykol.

Det har aldri irritert øynene mine. Penselen på disse er helt nydelig med sine vertikale og horisontale børster som bidrar til å belegge hver eneste lash jevnt. Det er ingen klumper i det hele tatt. Den kommer lett ut med en dobbel øye makeup remover.

Jeg finner virkelig det vanskelig å finne noen bortsett fra prisen. Vel, prisen er latterlig høy for en mascara .. det betyr ikke luksusen. Og noe som ganske mye må kastes ut etter 6 måneder, det er mye penger å betale. Når det gjelder å kaste ut, vel, disse rørene er samlerobjekter. Du kaster dem ikke helt bokstavelig talt ut. 😛

IMBB Rating: 3.9/5

Christian Louboutin Sevillana neglelakk Christian Louboutin Eyes Makeup Collection bilder, fargeprøver, forhåndsvisning Revlon Blackest Black Bold Lacquer Ved Grow Luscious Length And Volume Mascara Jane Iredale Brown Black Purelash Lengde Mascara NYX Za Za Zu Luscious Volume Mascara Dolce & Gabbana Passion Eyes Mascara Også Faced Better Than False Lashes Mascara

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: