Hudtype-kombinasjon til fet; Følsom hud - nr Gjennomgang av lignende produkter kommer med fordeler og ulemper. Fordelen er at jeg kommer til å sammenligne effektiviteten av produktene og ulempen er, det begynner å bli kjedelig etter en stund. Uansett, min kjærlighet til Nivea fortsetter mens jeg vurderer dette Makeup Clear Cleansing Water av Nivea.

Pris - Rs. 365 / - (ca.) Produktbeskrivelse: Fjerner alle slags sminke selv på øyeområdet, uten at huden blir fettete. Det renser dypt mens fuktighetsgivende og forfriskende hud med sin effektive, men likevel milde rensekompleks, og etterlater ikke rester (farger, parfymealkohol, parabener og silikon). Hud ser strålende ut og vannaktig. For normal til kombinasjonshud.

Min erfaring med Nivea Ekstra Bright Makeup Clear Cleansing Water:

Rensevannet kommer i en enkel gjennomsiktig plastflaske med en hvit hette, hetten er fliptop og er derfor lett å bruke. Ser inn i størrelsen, jeg finner egentlig ikke det å være reisevennlig. Detaljer om produktet er nevnt på baksiden av flasken.

Det er med rette navn som rensende vann som det ser ut og føles som vann. Siden det ikke er bi-faset, er det ikke nødvendig å riste flasken for å blande væskene. Jeg bruker den med bomullspute på ansiktet for å fjerne sminke. Det er en svak typisk "Nivea" duft som jeg liker personlig; men lukten er ikke overveldende heldigvis.

Kommer til effektiviteten av produktet, fungerer det bra på vanlig sminke; For lang bruk av vanntett formel, er det nødvendig med flere swipes. For meg er det en con som det pleier å skade øynene hvis det er kraftig gnid involvert i sminkefjerningsprosessen. Jeg har nylig brukt så mange like produkter, som jeg finner denne som ligger bak i konkurransen. Hvis du er i lett sminke for hver dag, så er det definitivt et alternativ, men for meg er det ganske gjennomsnittlig, om ikke under det. Jeg ville ikke tilbakekjøp da jeg har brukt bedre produkter i samme prisklasse.

Fordeler med Nivea Ekstra Bright Makeup Clear Cleansing Water:

• Enkel emballasje. • Forfriskende. • Fjerner lys sminke. • Rimelig. • Ikke-tørking. • Ikke bry deg ut.

Cons av Nivea Ekstra Bright Makeup Clear Cleansing Vann:

• Tilgjengelighet. • Anstrenger seg for å fjerne slitesterk sminke. • Kan irritere øynene hvis det er overfruktet for å helt fjerne sminke.

IMBB Rating - 3.25/5 Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Nivea Ekstra Bright Makeup Clear Cleansing Water? Tilbakekjøp - Dette er bra, men jeg har brukt bedre, så jeg vil helst plukke dem over dette. Anbefale - hvis du er en lett sminke person, kan du prøve dette, men tung sminke vil kreve litt innsats, så beslutningen er din.

Caudalie Makeup Remover Cleansing Water Neutrogena Deep Clean Sminkevann Bioré Makeup Remover Perfect Cleansing Water Garnier Skinactive Micellar Cleansing Water All-In-1 Cleanser og Makeup Remover L'Oreal Micellar Cleansing Water Nivea 3 i 1 Micellar rensevann Gucci rensing rensing vann Garnier Micellar Cleansing Water

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: