Du vet hvor mye jeg elsker masker og til tider, jeg vil ha masker for å få meg til å føle at jeg er på salong og Casmara-serien av masker gjør akkurat det! Jeg hadde hentet tre masker fra Casmara, og den jeg skal gjennomgå i dag, er "Sensitive" ansiktsmaske.

Pris: INR 3700 for 10 pakker. Produktbeskrivelse: Berør huden din med Casmara Sensitive Mask -2040. Det er en algerbasert maske som inneholder næringsstoffer fra fioler og havre. Det bidrar til å legge til næring til huden. Beroligende maske for følsomme skinn og skinn med coupe rose. Unisex formel for alle aldre, når som helst på året. Tilleggsinformasjon: Casmara Cosmetics er spansk selskap, lokalisert i byen Valencia, Spania med en erfaring på over 35 år.

Min erfaring med Casmara Facial Mask Sensitive Mask 2040:

Casmara masker kommer i en pappkasse med 10 pakker gel og 10 pakker med pulver. Pulveret og gelen kommer i forskjellige poser.

Jeg er forelsket i denne masken. Det føles kjøling og hydrater i tillegg til stråling, slik at huden min blir myk. Dette er ideelt for personer med sensitiv hud. Du må blande gelen og pulveret godt og påfør huden og la den forbli i 20 minutter.

Denne masken har en gelignende konsistens som er et rot for å påføre huden. Konsistensen er slik at den drypper ned i ansiktet til den tiden det setter helt. Det er en peel-off maske og lett å skrelle og fjerne.

Disse masker føles veldig avslappende og rolige nedover huden. Den har ikke en sterk duft, den har en veldig mild frisk duft som ikke ville bryte følsomme neser. Det er perfekt for de varme dagene når huden din trenger noe avslappende og kjølig. Jeg har brukt rundt 6 masker, og jeg kan føle at huden min har blitt myk og glatt og også litt strålende, noe som dette masken hevder. Det irriterer ikke eller forårsaker rødhet på huden min.

Pros av Casmara Facial Mask Sensitive Mask 2040:

  • Føles veldig avslappende og beroligende på huden.
  • Hud føles mykere og jevnere.
  • Føler seg kult på huden.
  • Tilfører utstråling til huden.
  • Bra for sensitiv hud.
  • Har ingen sterk duft.
  • Lett å skrelle av.

Ulemper med Casmara Facial Mask Sensitive Mask 2040:

  • Ingen.

Vil jeg anbefale Casmara ansiktsmaske følsom maske 2040? Ja. IMBB Rating: 5/5

5 Hjemmelagde Skin Lightening Face Masks Skin Food Everyday Olive Facial Mask Sheet Hjemmelaget ansiktsmaske for glødende hud Watsons Kamille Beroligende og mykgjørende ansiktsmaske

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: