Produkt kjøpt av IMBB

Hei, IMBBians!

Under min siste tur kjøpte jeg parfymer fra Elizabeth Arden fra en pliktfri butikk, og jeg har allerede vurdert Elizabeth Arden Provocative Woman Eau de Parfum Spray. Dagens gjennomgang handler om Elizabeth Arden Solsikker Eau De Toilette Spray Naturel. Les videre for å få vite mer.

Pris: $ 39.50 for 100ml Produktbeskrivelse: En feiring av sommerens enkelhet og glede, åpner denne duften med glitrende frisk frukt som gradvis utfolder seg til rik blomstring ved full blomstring.

ingredienser:

Min erfaring med Elizabeth Arden Solsikker Eau De Toilette Spray Naturel:

Elizabeth Arden Solsikker EDT kommer i en lys gul, forseglet pakke. Det er grunnleggende informasjon om ingredienser gitt på baksiden av pakken. Selve kartongpakken er vakker. EDT kommer i en elegant glassflaske med en hvit hette. Navnet på EDT er gravd på glassflasken. Luken lukkes med et klikk og da emballasjen er veldig slank, kan du enkelt passe den i hjørnene på posen eller mellom klærne. Sprøytemunnstykket er ganske grunnleggende, og det ser litt billig ut. For prisen, jeg skulle ønske det var bedre. Dysen og metallhalsen føles som de lokale parfymeflasker. Dysen sprøyter imidlertid EDT effektivt over et større område og også for avstand. EDT er lysegult i fargen.

Ifølge nettsiden, Toppnotene er Bergamot, Melon, Fersken og Osmanthus. De midterste notatene er Jasmine og Cyclamen. Basisnotatene er Sandalwood og Moss.

En av de viktigste grunnene til at jeg plukket dette produktet var den friske sommerlige duften. Flasken minnet meg om Portugal og det opplyste det dystre været i Nederland. Den første spritz er blomstret og det gjør seg til en muskisk duft. Duften minner meg mye om Provocative Woman EDT. EDT selv om det er for kvinner, kan brukes av både menn og kvinner. EDT er en perfekt blanding av fruktige, blomstrete og musky dufter. Toppnotene varer bare noen få minutter på huden min. De midterste notatene er knapt merkbare. Basen notater, sandeltre og mos, være lengst.

Parfymen varer i 2-3 timer, noe som er litt skuffende. Det lukter ikke noe som solsikker, men det er veldig forfriskende og er en perfekt morgen parfyme. Det våkner sansene. Hvis mer enn noen få sprayer blir brukt, kan parfymen bli ganske sterk. Den gule EDT flekker ikke klærne og irriterer ikke huden. Samlet sett er det en dagligdags parfyme egnet for kontor eller høyskole.

Fordeler av Elizabeth Arden Solsikker Eau De Toilette Spray Naturel:

  • Lys og elegant pakke
  • En kombinasjon av blomster, fruktig og muskus
  • Unisex duft
  • Effektiv dysespray
  • En perfekt sommeraktig duft, egnet for hver dag
  • Ikke flekker eller irriterer huden

Ulemper med Elizabeth Arden Solsikker Eau De Toilette Spray Naturel:

  • Oppholder seg i 2-3 timer
  • Dyrt for en EDT
  • Kan være veldig sterk hvis brukt mer

IMBB Rating: 4/5 Vil jeg anbefale / tilbakekjøp Elizabeth Arden Solsikker Eau De Toilette Spray Naturel ?: Ja, det er en god hverdags parfyme.

Elizabeth Arden Ceramide Ultra Lipstick - Petal Review Elizabeth Arden Coral Vibrations Ceramid Ultra Lipstick Review Elizabeth Arden Vintage Red Ceramide Ultra Lipstick Review Elizabeth Arden Fig # 38 Beautiful Color Moisturizing Lipstick Review Gjett Forførende Eau De Toilette Review Yves Rocher Fresh Rose Eau de Toilette Review Bvlgari Omnia Krystallinsk Eau De Toilette Review L.A Farger CES445 Solsikke 3 Fargeskyggeanmeldelse Purederm Botanisk Choice Solsikke Mørk Sirkel Reducer Eye Patches Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: