Hei alle sammen!

Jeg har naturlig krøllete hår, men har fått dem kjemisk rettet. Jeg opplever mye hårfall på grunn av kjemikaliene og vil stoppe det. Også, jeg savner deilig krøllene mine. Jeg elsker beachy bølger og ikke tette krøller. Mitt naturlige hår er mer som stramme krøller. Jeg hadde lest anmeldelsen om BaByliss og besluttet å kjøpe en enkel modell og ikke en profesjonell. Her er min anmeldelse av produktet.

Pris: INR 10 800 Produktbeskrivelse: BaByliss Curl Secret har banebrytende Auto Curl teknologi for å skape smarte krøller med langvarig effekt uten problemer. Håret trekkes automatisk inn i det keramiske krølekammeret der det holdes mykt og forsiktig oppvarmet fra alle retninger for å danne en krølle. Bare slipp styler fra håret for å avsløre den perfekte krøllen. Med 2 varmeinnstillinger på 210C og 230C og 3 timer innstillinger, skaper det forskjellige krølleffekter med lengre, varige resultater. For nydelige, naturlige utseende krøller, skifter styleren automatisk krøllretningen hver gang en del av håret trekkes inn i kammeret.

Min erfaring med BaByliss Curl Secret:

Jeg brukte den på riktig vasket hår. Det står på boksen at håret må vaskes, tørkes og kammeres godt før bruk. Siden håret mitt er poker rett, brukte jeg varmebeskyttelse. Man må ta mindre deler av håret for curling for å være effektiv.

Det er en klemme hvor du kan plassere delen av håret og trykke på akselen. Det er merket veldig tydelig på curler hvilken vei er oppe. Så det er ingen forvirring overhodet. Curler trekker automatisk håret i en rulle inn i sirkelkammeret hvor det vil få varme fra alle retninger. Hvis håret er veldig tykt eller veldig langt, passer det ikke inn i kammeret og piper. Derfor er dette produktet ikke egnet for langt hår.

Det er 2 innstillinger for temperatur. 210C og 230C. Jeg brukte 210C siden håret mitt er veldig tynt og delikat. Jeg følte ikke at håret mitt ble trukket eller trukket. Jeg krøllede håret fra øre til slutt. Curler vekslet retningen av håret trukket inn, for å skape en bedre effekt.

Det er 3 timerinnstillinger som signaliseres av et pip. Den lengste tiden er avsluttet med 4 pip. Jeg fjernet håret mitt etter 4 pip. Etter 4 pip, må du løsne akselen og det krøllede håret ruller ut. Krøllene er myke og holder form vakkert. Krøllene varer til neste vask. Bruk av dette produktet reduserte også frizz.

Siden produktet er lett, kan man komfortabelt holde det og krølle håret uten å skade armene. Også siden curler trekker håret automatisk, er det ikke nødvendig å vri håret rundt stangen eller så. Derfor er det ingen sjanse for å brenne fingrene. Jeg føler at det er veldig trygt, raskt og enkelt å bruke.

Det tar ca 12 til 15 minutter å krølle håret mitt helt. Jeg er sikker på at jeg kan gjøre det raskere, når jeg blir vant til det. Jeg vil bruke det oftere etter å ha klippet av det rette håret mitt. Jeg føler at endene av håret mitt ikke blir krøllete ordentlig siden de har blitt kjemisk behandlet. Produktet er flott. Jeg bare elsker det!

Pros av BaByliss Curl Secret:

 • Revolusjonerende Auto Curl-teknologi
 • Profesjonelt varmesystem for rask krølldannelse
 • 2 varmeinnstillinger på 210C og 230C
 • 3 timers innstillinger med lyd blep indikator for forskjellige krølle effekter
 • Automatisk krøllretning skaper en naturlig finish
 • Keramisk krøllkammer for jevn finish
 • Jonisk frizz kontroll
 • Varmeklar indikator
 • Automatisk avstenging
 • 2,5m svingekabel
 • 3 års garanti
 • Rask og enkel å bruke
 • Lettvekt og følgelig armer føles ikke tungt mens du bruker

Cons av BaByliss Curl Secret:

 • Ikke egnet for hår lenger enn brystet
 • kostbar

IMBB Rating: 5/5 Vil jeg anbefale BaByliss Curl Secret ?: Helt klart! Det er enkelt og raskt å bruke verktøyet som gir gode resultater.

BaByliss Pro Perfect Curl Review BaByliss D362E Expert Plus 2300 Hårføner Review BaByliss Paris iPro 230 iCurl - ST270E gjennomgang BaByliss Twist Secret TW1000E Review Kerastase Nutritive Bain Oleo-Curl Shampoo Review Kropps Shop Cotton Seed Curl Boost Review Sunsilk Co Creations Expert Obedient Curl Shampoo Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: