Hudton: Middels til Dusky

Hei alle!

I det siste er det så mange merker som lanserer tomme paletter med matchende panner for å lage dine egne tilpassede paletter. De fleste av disse merkene er enten high-end eller bare tilgjengelig på nettet, jeg har ikke sett dette konseptet på apoteket før. Men Essence Cosmetics har bestemt seg for å endre dette, og nå har de gitt ut sine egne tomme paletter som du kan fylle med øyenskygge, leppe og ansiktspulver. Denne linjen kalles som My Must Haves. Jeg plukket opp tre enkelt øyeskygger fra denne linjen. Skyggen som jeg skal gjennomgå i dag, heter "04 Brownie'licious."

Pris: INR 194 for 1,7 g Produktbeskrivelse: De myke pulverøyeskyggene er enkle å bruke og blander for langvarige resultater. velg bare favorittfargene dine med 20 øyenskygger og bruk den spesielle klikkmekanismen for å plassere dem i den multifunksjonelle paletten.

ingredienser: TALC, ZINC STEARATE, DIMETHICONE, MICA, TAPIOCA STARCH, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, SILICA, TOCOPHEROL, PENTYLENE GLYCOL, AQUA (VANN), BENZYL PCA, ISONONYL ISONONANOAT, LAUROYL LYSINE, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, ALUMINA, CI 75470 (CARMINE), CI 77491 IRON OXIDER), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXID)

Min erfaring med essens Min Must Haves Øyenskygge 04 Brownie'licious:

Min Must Haves-linje har for tiden to tomme paletter, en 4-pan og en 8-pan. Mine Must Haves Paletter, som vi kan tilpasse oss selv. Vi kan velge mellom 20 øyenskygger, 5 rødmer, 3 leppepulvere, en rosa leppebase, en høylys, en bronzer og et fikseringspulver. Utvalget av farger og utførelser er fantastisk, først valgte jeg bare 3 øyenskygge panner. Jeg valgte ikke noen palett da jeg vil teste disse først før jeg investerer videre. Vi kan lagre disse pansene individuelt som de kommer med et lokk.

De enkle pansene kommer i små søte pappemuffer og den faktiske pannen har et gjennomsiktig deksel, som du må fjerne før du fester disse pannene i din tomme palett. Detaljer om skyggen er gitt på baksiden av pannen, så vel som papphylsan. Palettene er ikke magnetiske, du må bare klikke på pansene og du er god til å gå. Da jeg så palettene i butikken, så de veldig grunnleggende og enkle ut. Det er små innsatser i paletten som gjør det super enkelt å pope pannene ut når det trengs.

Skyggen "04 Brownie'licous" er en varm, dyp gråbrun farge med satin matt finish. Det er den ene nøytrale fargen, som vi alle må ha i vår forfengelighetskasse. Jeg kunne bruke øyeskyggen veldig enkelt. Det var ikke for pulverisert og har en fantastisk fargepeng. Øyenskyggen var veldig kremaktig og blandet godt, og overraskende var det nesten ingen pulverfall.

Når den brukes over en øyenskyggeprimer, øker øyenskyggenes varige kraft og de forblir på plass hele dagen. Jeg har også prøvd uten en primer og det ble ganske bra for rundt 6 timer. Størrelsen på pannene er sammenlignbar med Makeup Geek øyenskygge panner. Det er en fin størrelse for øyeskygge, men det kan føles litt lite når vi også legger ansiktsprodukter til paletten. Disse pansene er små og hvis du bruker en stor ansiktsbørste, vil ikke penselen passe inn der.

Denne fargen er en fantastisk farge, har en fantastisk pigmentering og oppeffekt. Så samlet sett er jeg veldig imponert over disse øyeskyggene og det kule konseptet til en rimelig tilpassbar palett. Jeg vil sikkert plukke opp paletten og også andre ansiktsprodukter fra denne linjen.

Pros av Essence Min Må Haves Eyeshadow 04 Brownie'licious:

  • Varm gråbrun farge
  • Kremaktig konsistens
  • Semi matte finish
  • Insane pigmentering
  • Blander lett
  • Langvarig
  • Ingen nedfall
  • rimelig
  • Kan lagres enkeltvis eller i en palett

Ulemper av meg Min Must Haves Øyenskygge 04 Brownie'licious:

  • Ingen

IMBB Rating: 5/5 Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Essens Min Must Haves Øyenskygge 04 Brownie'licious ?: Ja, til begge deler.

Essence Blush My Lips Langvarig Lipstick Review Essence 15 Most Wanted Quattro Eyeshadow Review Essens som en prinsesse Sheer & Shine Lipstick Review Essens 06 Raspberry Frosting My Must Haves Eyeshadow Review Essence 01 Alt om at basen min må haves Lip Base Review 8 må ha sminkeartikler til arbeidende kvinner Maybelline Topaz Gold Color Sensational Eyeshadow Palette Review MAC øyenskygge x15 varm nøytral palett gjennomgang Makeup Revolution Fortune favoriserer The Brave 30 Eye Shadow Palette Review

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Sep 28 2020