Hei kjære damer,

Jeg har vært savnet i aksjon i et par uker nå. Jeg hadde tatt en uke lang pause for en familieferie, var nesten også av sosiale medier, bare for å kunne nyte tiden med familien uten forstyrrelser. Legg inn som, kom til "mamma land". Jeg hadde alt klart - brakt alle ting som skulle bli vurdert, bli testet osv. - forutsatt at jeg vil ha så mye tid i hendene mine mens du er på mamma. Men kroppen bestemte seg ellers. Jeg antar at kroppen vår også vet når den har råd til å gi inn; gjenoppretter fortsatt - men klar til å gå! Fra begynnelsen tenkte jeg at jeg skulle starte med dette produktet som jeg hentet fra Hong Kong. Dette er et nytt produkt fra Dr Jart + 'Premium-serien - en BB-krem med SPF 45 med Whitening and Anti Wrinkle-krav.

Den inneholder bio-peptid EGF og soyabønneolje. Ingredienser som viser en hudstramming og løftende pleieevne og styrker den naturlige elastiske kraften i huden. Forbedre elastisiteten og visiret i huden i tillegg til å gi fuktighet og lysstyrke i ansiktet. Gjennomsiktig huduttrykk er mulig gjennom den glatte og myke tekstur som følger med huden. Den dekker blemishes og ujevn hudtone, som virker for grunnlaget for huden og oppnår ønsket hud på en ren måte. Pris: HK $ 455 for 40 ml / INR 3870

emballasje: Dr Jart + har omtrent et dusin varianter i selve skjønnhetsbalsamvalget. Premium-serien kommer i et gyldent rør med en pumpedispenser og svart detaljering. Det samme er pakket i en gylden pappeske. Pumpe dispenseren fungerer bra, gir tilstrekkelig mengde. Pumpen er også festet med en skruemekanisme. Så det kan lett åpnes. Ja, ikke bra hvis du vurderer eksponering av produktet til sol, men for å skru av det eller ikke, er det egentlig ditt valg. Jeg føler at det kan komme til nytte når du når den siste delen av produktet i røret. Alt i alt, effektiv og tiltalende emballasje. Jeg har ført det med meg til mamma land - hadde ingen hendelser med lekkasje eller noe.

Min erfaring med Dr. Jart + Premium BB Beauty Balm SPF 45 Whitening Anti Wrinkle:

Jeg har lyst til å prøve denne linjen i mange år - og spesielt Dr Jart + Premium Beauty Balm-serien fordi min favoritt YouTuber absolutt raves om det, og hun har brukt en rekke av dem. Tatt i betraktning hennes jobb innebærer å tilbringe tid i solen, ta vare på hester / hekker - det sier mye for produktet i hånden.

Jeg ble fristet til å plukke Beauty Balm fra US Sephora, men gjorde ikke fordi jeg ikke var sikker på hva skyggen ville fungere for meg. Så da jeg så Dr. Jart + skjerm i en av uttakene i Hong Kong, ble jeg veldig spent, til jeg så omtrent 12 forskjellige varianter av skjønnhetsbalsam der. Ærlig, når jeg ser for mange alternativer, slår hjernen min av, og jeg løper fra stedet. Så det samme skjedde - jeg så så mange varianter i linjen - inkludert "Premium" -linjen. som hadde om lag 3 varianter. Jeg visste ikke hva jeg skulle plukke og jeg forlot det. Imidlertid, da jeg var en skjønnhetssko, gikk jeg tilbake til butikken et par dager og bestemte meg for å sjekke skyggealternativene for bare Premium-serien fra Dr Jart + fordi YouTuber som jeg nevnte ovenfor, også bruker en fra Premium-serien. I hvert fall fikk jeg antall varianter ned til 3. Da jeg var gjennom å sverte andre ting og dette, var hendene mine et rot. Jeg kunne ikke finne ut hva som var hva pluss prisen på "Premium" -området gjorde deg svelge. Så igjen forlot jeg det. Senere bestemte jeg meg for å besøke butikken igjen - bare for å velge et par ting fra L'Oreal / Maybelline som ikke er tilgjengelige i India, men jeg endte opp med Dr Jart + -telleren igjen! Denne gangen bestemte jeg meg for å sverte bare denne varianten, hovedsakelig fordi dette var et nylig lansert produkt, og også fordi jeg ikke måtte bry deg om nyanser - dette produktet kommer bare i en nyanse. Så var det - ta det eller la det være. Jeg brukte den på hånden min og spredte den over. Fargekampen var ikke mye av et problem, men hånden var definitivt skinnende, ikke strålende, men skinnende! På min oljeholdige hud - det tar svært lite å flytte fra skinnende til fettete. Gjorde beslutningen enklere, jeg droppet det! Jeg gikk videre og plukket opp Maybelline / L'Oreal-produktene og dro til telleren. Jeg skjedde å se på hånden min igjen - på dette tidspunktet hadde produktet avgjort - skinnet hadde gått, det synket ikke inn i de fine linjene, huden så ut som huden og det var fortsatt dekning. Selges !!

Ok, historien over, tilbake til produktet nå!

Parfyme: Produktet har lett duft - det minner meg om noe fra barndommen min - enten Nivea eller Pond's cold cream. Det er ikke for sterk og sprer seg raskt.

Tekstur: Den har en kremaktig tekstur, ikke for tykk, ikke for tynn. Dette gjør det mulig å spre seg lett på huden. Du kan enkelt bruke fingrene dine til påføring og buffe den inn. En anelse når du arbeider med en Beauty Balm er hvordan de ikke setter inn og gir en veldig dyp finish. Selv om dette kan være bra for noen med tørr hud, er ikke min fet hud enig med den. Som jeg har nevnt i historien ovenfor, virker teksturapplikasjonen skinnende, men absorberer ganske raskt til en mer "livlignende / hudlignende" finish. Det ser ut som å sette seg som et fundament. Gals med tørr hud trenger ikke å bruke pulver til å sette det.Mig, være oljeaktig, sett den med pulver, mer som en vane. Så, teksturen til denne skjønnhetsbalsamen fungerer faktisk fab, sammenlignet med andre skjønnhetsbalsammer i markedet.

Hudtype: Jeg tror dette produktet vil fungere på tvers av hudtyper - tørr, kombinasjon, fet, normal. For sensitiv hud, vil jeg foreslå å prøve før du kjøper - på grunn av duften.

Skygge: Jeg er generelt bekymret når et basisprodukt kommer i bare 2 nyanser - enn si en eneste nyanse. Min frykt stammer fra 2 bekymringer: 1. Vil skyggen virke for min hudtone. 2. Vil produktet ha mye pigmentering.

For å forklare det bedre - en skygge som passer alle jentene over skyggespekteret, virker ikke mulig, ikke sant? Den eneste måten det kan fungere på er at produktet har svært lite pigmentering, noe som betyr at produktet har lavfargepigmentering og vil spre seg på huden, akkurat som en vanlig fuktighetskrem. Så ville skyggen matche deg fordi det er knapt noen pigment til å begynne med. Dette vil imidlertid også resultere i ren til null dekning, og dette er veien med de fleste BB kremer på denne siden av kloden. Hvis vi går lenger vest, øker pigmenteringen - for eksempel Bobbi Brown BB Cream, IT Cosmetics CC Cream osv., Men med økt pigmentering kommer disse i en rekke nyanser - ikke bare 1 eller 2.

Og det er her jeg føler at koreanske merker gir overlegne BB-kremer - det kan være mindre nyanser, men likevel klarer de å matche hudtonen (ja - vil ikke fungere for alle hudtoner, men fortsatt et større utvalg) og gir likevel god pigmentering . Ikke "god pigmentering for en BB-krem", men god pigmentering. Periode!

pigmentering: Som jeg allerede har nevnt, gir produktet god pigmentering. Jeg får omtrent middels dekning med dette. Hvis jeg planlegger å løpe ærend, kan jeg faktisk dra av med bare dette med litt liner og leppestift. Hvis jeg har tenkt å gjøre et fullt ansikt på sminke, legger jeg et snev av concealer / corrector under øynene. Likevel er dette all basen jeg trenger.

effekt: Personlig føler jeg at det er et fab produkt, fordi det tar seg av flere av mine behov - dekning, SPF og har ingredienser som er gunstige for huden. Ingen av de skjønnhetsbalsamene jeg har prøvd så langt har jobbet så godt som denne gjør. Når det er sagt, er dette alt SPF man trenger i dag. Dette er litt diskutabelt fordi vi sjelden bruker mengden produkt som man trenger å bruke for å få anstendig beskyttelse mot solen - enda mindre, når det er i form av et basisprodukt. Hvis jeg skulle bruke dette for hele dagen, ville jeg fortsatt supplere det med solkrem under. Hvis jeg ikke bruker dagen i direkte sollys eller vil ha begrenset eksponering for sol, passer dette meg godt. Samlet sett har jeg brukt dette siden jeg er på mommy land og synes ikke å ha plukket opp en brunfarge hittil!

Når det gjelder blekingskravet, ser jeg ikke meg selv å gå 2 nyanser lettere som et asiatisk malingskjermkort. Takk Gud for det! Det var likevel ikke min grunn til å kjøpe denne varianten. Men det synes å være å hjelpe meg å kvitte seg med brunfargen som jeg plukket opp mens jeg var på ferie.

Når det gjelder anti-aging fordelene, er den umiddelbare effekten solbeskyttelsen dette gir. De andre fordelene kommer fra anti-aging ingrediensene - noe som kan ta litt tid å dukke opp.

Varig kraft: Denne skjønnhetsbalsam gir meg omtrent 6-7 timers slitestilling som jeg trenger berøringsoppgaver fordi det begynner å bryte opp på nesen og haken.

For å oppsummere dette for deg:

Pros fra Dr. Jart + Premium BB Beauty Balm SPF 45:

 • Ganske lett struktur - sprer seg lett, absorberer godt.
 • Hud føles hydrert, myk, smidig.
 • Non-comedogenic.
 • Ikke legger til ansiktet.
 • Middels dekning.
 • Whitening og anti-aging fordeler.
 • Hjelper med å forbedre hudtekstur og utstråling - over tid.
 • Vil jobbe for tørr, normal, oljeaktig eller kombinasjonshud.
 • God, effektiv emballasje.

Ulemper med Dr. Jart + Premium BB Beauty Balm SPF 45:

 • Duften kan være et problem for personer med sensitiv hud.
 • Fargeområde - selv om jeg ser produktets montering som et stort utvalg av hudtoner - det vil fortsatt ikke imøtekomme til den letteste eller mørkeste delen av spektret. Som det er tilfellet med de fleste koreanske merkene.
 • Dr Jart + er en av de få koreanske merkene som er populære i USA. Dette produktet er imidlertid ikke tilgjengelig i USA ennå, som kanskje fordi det er en ny variant eller fordi dette har blitt lansert kategorisk for det sørøst-asiatiske markedet - som er mer følsomt for "bleking" -produkter.

IMBB Rating: Et 4/5 produkt.

Jeg liker denne skjønnhetsbalsammen. Det kutter bokstavelig talt ned min sminktilførselstid. Det gir gode anti aging ingredienser i en medium dekning base med SPF på 45 +++. Dette ville gå på en bestemt tilbakekjøpsliste for meg. Etter å ha prøvd et par skjønnhetsbalsammer fra Korea, fra Vesten og fra India - det er ikke nektet at koreanere er langt bedre i dette spillet enn noen andre - deres produkt er langt bedre enn det som er tilgjengelig i Vesten.

Dr. Jart + Premium Beauty Balm SPF 45 Dr. Jart + Illuminerende BB Pensel Bred Spektrum SPF 30 Dr Jart + Dermaclear Trans-Foam Clay i Forfriskende Grønn Dr.Jart + Vannfuse Beauty Balm SPF 25 PA ++ Dr. Jart + Water Drop Hydrating Moisturizer Stila Stay All Day 10-i-ett HD Lysende Beauty Balm Clarins Beauty Flash Balm Peter Thomas Roth Instant Mineral SPF 45 Benefit Dream Screen SPF 45 PA +++ Etude House Sun Prize Super Aqua Fuktighetskrem SPF 45 ELF Studio SPF 45 UVA / UVB Beskyttelse

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: