Jeg har sparsomme øyenbryn på det punktet der brynene mine starter, og jeg føler meg som om de trenger en liten definisjon. Jeg har alltid foretrukket min Anastasia Brow Wiz, men jeg har ikke noe imot å prøve nye. Så, her er en øyenbryn blyant fra Marc Jacobs. Skyggen jeg plukket opp var "Medium Brown."

Pris: $25 Produktbeskrivelse: En vanntett øyenbrynpenn med en uttrekkbar, nyskapende, ultrafint spiss og en innebygd børste for presis pynting. Hva det gjør: Marc Jacobs anser pyntsporing for å være et viktig skritt i hans morgenritual. Forbedre dine buer med denne innovative, langvarige øyenbrynpennen som gir definisjon og formgivning. Den ultrafine 1,5 mm presisjonstipen, laget med avansert varm og kald teknologi for en ubrytelig blyant, leverer hår-for-hår, byggbar definisjon. For et raffinert utseende, børst og bland blendene dine med den innebygde groombørsten. Den er formulert uten parabener, sulfater, ftalater.

Min erfaring med Marc Jacobs Brow Wow Definere Longwear Eyebrow Pencil Medium Brown:

Som Anastasia Brow Wiz kommer denne Marc Jacobs øyenbrynpenn i en uttrekkbar blyantform og har spoolie i den ene enden og produktet på den andre. Røret er et sølvrør med produktnavn og merkenavn som er trykt på den.

Jeg liker ikke dette produktet i det hele tatt - Jeg elsker min Anastasia Brow Wiz og forholdsvis, selv Dior fungerer mye bedre enn dette av Marc Jacobs.

Denne Marc Jacobs øyenbryn blyant legger til definisjon og ser naturlig ut. Det er seriøst vanskelig å jobbe med, og det vil teste mye tålmodighet. Jeg trenger ikke mye definisjon fordi jeg har tykke svarte brower, men i begynnelsen hvor brynene starter, er håret litt lite, og det er her jeg bruker den.

Jeg plukket opp "Medium Brown", som jeg synes ikke er en god kamp for meg (det er faktisk vanskelig å velge nyanser online), men likevel bruker jeg det for å gi mine browsere et mykt og litt gradientt naturlig utseende. Jeg kjører vanligvis spoolie gjennom for å gi mine brows noen definisjon, så kjør blyanten litt gjennom områdene jeg trenger noen definisjon. Produktet er ganske tørt og føles hardt mot huden og trenger faktisk innsats for å sette den på plass.

Det er ikke for hardt, men det er fortsatt vanskelig enn andre øyenbrynpennene jeg har brukt så langt. Jeg liker det faktum at det er langvarig og jeg får en hel dags slitasje ut av det. Samlet sett liker jeg det faktum at det ser veldig naturlig ut, men jeg hater at det er hardt på huden min og trenger mye tid og krefter for å slå seg på plass.

Fordeler av Marc Jacobs Brow Wow Definere Longwear Eyebrow Pencil Medium Brown:

  • Spoolie i den ene enden.
  • Legger til definisjon til pennene.
  • Ser naturlig ut.

Cons av Marc Jacobs Brow Wow Definere Longwear Øyenbryn blyant Medium Brown:

  • Dyrt at Anastasia Brow Wiz.
  • Trenger innsats og tid for å blande seg.
  • Føler seg hard på huden.

Ville jeg anbefale Marc Jacobs Brow Wow Definere Longwear Eyebrow Pencil Medium Brown? Nei. IMBB Rating: 2/5

Marc Jacobs Highliner Matte Gel Eye Eye Crayon (Pop) ular 49, Fine (vin) 47, Whirl (basseng) 51 Marc Jacobs Th (blekk) Highliner Gel Eye Crayon Marc Jacobs Highliner Matte Gel Eye Eye Crayon Deja Blue, Over (night), Out of the Blue, Mist Me? Marc Jacobs Highliner Gel Eye Crayon Eyeliner - Midnatt i Paris, Brown (ut), O (vert), Ro (Kakao) Innisfree Auto Eyebrow Pencil Espresso Brown Maybelline Fashion Brow Duo Shaper Brown

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: