Av Tanvi Chaturvedi

Hudtone: rettferdig til middels Hudtype: fet, følsom og akne utsatt

Hei alle sammen,

Denne Tea Tree og Witch Hazel Blemish Stick av Boots er et annet nylig kjøp. Min hud er svært utsatt for breakouts. Noen ganger finner jeg en zit som sitter på ansiktet mitt. Uansett hvor flittig jeg følger min hudpleie regime, men disse uønskede zits fortsetter å komme tilbake. Denne pinnen er ikke helt et vidunderprodukt, men det er ikke langt unna. I grunnleggende termer, det er en behandling som du gni på flekker som de ser ut og det bidrar til å redusere dem.

Pris: AED 22 for 6g Produktbeskrivelse: Denne enkle å bruke Blemish Stick kommer til å fungere øyeblikkelig på å bekjempe de stedpåvirkende bakteriene. Den er formulert med anti-bakteriell Tea Tree Oil og hudberoligende Witch Hazel for å fjerne flekker og flekker umiddelbart, samtidig som huden din blir klar og sunn. Passer til alle hudtyper. Dermatologisk testet.

Hvordan å bruke: Dab på berørt område så ofte som nødvendig, unngå følsomt øyeområde. Passer for alle hudtyper, men spesielt for oljeaktig / kombinasjonshud. ingredienser: Alkohol denat., Aqua (Vann), Propylenglykol, Glyserin, Natriumstearat, Hamamelis virginiana (Witch Hazel) vann, Cetylalkohol, Melaleuca alternifoliate (Tea Tree) bladolje, Fenoksyetanol, Metylparaben, Dinatrium EDTA, Limonene, Tris (tetrametylhydroxypiperidinol) Citrat, CI42090 (Blå 4)

emballasje: Den kommer i en pastellgrønn farget trykk på kuleform. Man må rotere produktet med klokken for å pope det ut og da kan du vri det tilbake. Du kan enten dab dette rett på stedet eller på fingeren og deretter på stedet. Emballasjen er ganske solid og praktisk å bruke. Det er en liten kule som lett kan passe inn i vesken og er ganske reisevennlig.

Min erfaring med støvler Tea Tree og Witch Hazel Blemish Stick:

Jeg kjøpte denne pinnen bare for å prøve det ut av nysgjerrighet fordi det er en flekkbehandling. Alt som hevder å berolige ned de sintne sitter tiltrekker meg umiddelbart. Jeg har en zillion av anti-akne produkter som jeg har prøvd på. Noen er nyttige; de fleste av dem er ubrukelige.

Støvler Blemish pinne hevder å inneholde tea tree olje og heksehassel. Begge ingrediensene er ment å helbrede og berolige de sintne sitteplasser. Men takket være min uflaks fungerte dette produktet ikke for meg som jeg hadde forventet. Så snart du åpner kulen, kan du se det grønne, harde, gellignende produktet som lukter sterkt av tea tree olje.

Lukten er ganske sterk for følsomme neser. Det forblir på en stund, selv etter påføring. Du må sette produktet på plass og la det stå over natten. Slik bruker jeg det når jeg får en zit. Jeg har lagt merke til at det gjør arbeid på små seter og reduserer rødheten umiddelbart.

Det beroliger huden så snart du bruker den, og du føler en kjølefølelse som er veldig beroligende. For større seter tar det opptil 3-4 dager å helbrede helt, men de forlater et arr bak. Plus, det tørker ikke huden rundt zits, noe som er en stor yay da de fleste anti-akne behandlinger har en tendens til å tørke huden din.

Pros av Boots Tea Tree og Witch Hazel Blemish Stick:

⦁ Rimelig Dermatologisk testet ⦁ Passer for alle hudtyper ⦁ Reduserer rødhet umiddelbart etter påføring ⦁ Reise-vennlig ⦁ Robust og praktisk emballasje ⦁ Lett å bruke ⦁ Fungerer på små seter ⦁ Tørker ikke ut huden ⦁ Litt går langt

Cons av støvler Tea Tree og Witch Hazel Blemish Stick:

⦁ Inneholder mange kjemikalier ⦁ Utilgjengelighet i India ⦁ Fungerer ikke på store zits ⦁ Overveldende duft for følsomme neser ⦁ Stikk hvis det brukes i nærheten av øyeområdet

IMBB Rating: 3/5 Vil jeg anbefale Boots Tea Tree og Witch Hazel Blemish Stick? For akne utsatt hud, vil jeg ikke anbefale dette som det ikke er sterkt nok til å bekjempe store zits. Imidlertid gjør det arbeid på mindre zits veldig raskt. Det reduserer rødhet i stor grad. Jeg tror det er et produkt verdt å prøve en gang, men forvent ikke et mirakel ut av det.

Støvler Sjampo Støvler Tea Tree og Witch Hazel Forfriskende Gelé Ansiktsvask Støvler Avocado og Macadamia Intensive Hair Treatment Støvler sytten øyenskygge pensel Best Blemish Clearing Creams The Body Shop Tea Tree Blemish Gelpinne Heks Naturlig Klar Blemish Stick Kara Neem og Tea Tree Cleansing og Forfriskende Wipes Skjønnhetsformler Tea Tree Skin Clarifying Blemish Gel Yves Rocher Super-Soft Shampoo med Witch Hazel 10 fantastiske fordeler med heksehassel for huden din

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: