Produkt kjøpt av IMBB

Hei damer!

Siden hvert selskap og deres katt lanserer paletten etter paletten av highlighters, syntes jeg det var på tide å dele en highlighter-gjennomgang med deg. I dag vurderer jeg en nydelig highlighter fra Christian Dior. Så, la oss få sprekke.

Pris: $ 56 for 5,95g Produktbeskrivelse: Hva det er: Et lett og luftig fremhevende pulver med en høyt konsentrert formel og lysende pigmenter. Hva det gjør: Diorskin Nude Air Luminizer med sin nesten umerkelig tekstur avslører glødende hud for en strålende lysende hudfarge. Den universelle nyansen kan tilpasses enhver hudtone og leveres med en mini kabuki børste. Brukes i milde berører, belyser pulveret områder av ansiktet for å fange og reflektere lys.

emballasje: Produktet leveres pakket i samme emballasje som Dior setterpulver. Så mye at det ikke bare er kompakt det samme, selv om tilbehør, nemlig kabuki-børsten som følger med, er det samme! Som for meg er det litt rart. Det føles som om selskapet ikke engang kunne plage å omarbeide emballasjen eller penselen for å passe produktet. Hvem i deres rette sinn bruker en Kabuki buffing børste til å søke en highlighter, tross alt! Det er ingen måte du kan få noen form for plassering av produktet på ansiktet med den penselen.

Den kompakte selve ser veldig pen ut. Som jeg nevnte, er det samme kompakt som deres innstillingspulver - Diorskin Nakenpulver og også Nødluftpulver. Jeg hadde øye på kompaktet en stund nå, men var ikke opptatt av å plukke opp et annet innstillingspulver. Men da jeg så disse nye highlighters i samme emballasje, vet du resten.

Selve sølvkompaktet ser luksuriøst ut og har Dior-designet på toppen. Ved å se det, ville man forvente at kompaktet skulle være metallisk og ha en Guerlain-kompakt. Men det gjør det ikke. Det er ganske lettere, men ikke til det punktet hvor det ville føles billig eller klebrig. Jeg tror at vekten (eller mangelen på det) ville fungere godt fra reiseperspektivet.

Du åpner kompakten og ser en plastskille. Den har også et anstendig speil. Pulveret selv har denne vakre innlegget "NUDE AIR". Det ser helt vakkert ut; så mye, slik at du ikke vil bruke produktet, slik at designen fades bort.

Min erfaring med Dior Diorskin Naken Air Luminizer Powder 002:

Skygge: Dette er en lyserød highlighter med metallisk glans og varme undertoner. Hvorfor valgte jeg dette og ikke 001 Nude Glow, som var mer beige eller 003 Golden Glow, som var mer gylden? Disse nyanser var mer sannsynlig å utfylle min varme indiske hudfarge også, ikke sant? Egentlig er det et par grunner til det:

Jeg har en mengde highlighters som er i lignende nyanser av beige og gull som det er nyanser vi pleier å bli tiltrukket av. Dette resulterer i at vi har et halvt dusin highlighters - fra ulike selskaper - som i utgangspunktet ser like ut, når de er brukt. Jeg ønsket å bryte den normen og eksperimentere med en annen nyanse.

Jeg tror denne skyggen er ekstremt interessant og unik fordi man ikke kommer over for mange rosa highlighters som er dette blek og har varme undertoner. I det øyeblikket et selskap skaper en rosa tonet høyttaler - målgruppen som sannsynligvis er tatt hensyn til er kaukasisk. Og den rosa highlighter ville ha en tendens til å ha kjøligere undertoner.

Denne highlighteren skulle egentlig være en uoffisiell gjenopplasting av fjorårets begrensede utgave highlighter i skyggen Dior Glowing Gardens, som var alt en raseri og hadde blitt solgt før du kunne si "Christian Dior"!

Alt i alt elsker jeg denne skyggen. Jeg føler at det er vanskelig å skille mellom highlighters, en gang brukt, fordi du ville gå for en lett vask av farge og buff det gjennom. Fargene kan være merkbart forskjellige, men ærlig, når du bruker dem, er forskjellene mer nyanserte.

Og ja, selv om Instagram kan fortelle oss noe annet, er det ikke veldig smigrende å bruke søkelys som en stripe på kinnet ditt. Men til hver sin egen. Skyggen er ganske metallisk når den er farget. Skyggen kan imidlertid bygges opp eller renes ut lett.

Tekstur: Strukturen av 002 Pink Glow er som en tradisjonell pulverstifter. Selv om metallskinnet av det ser litt våt ut på huden, er produktet i seg selv i motsetning til de kremete pulverhøylysene i dag - som de fra Becca. Den er finmalt, glatt og ekstremt blandbar.

Den går jevnt og blander seg godt på huden. Det ser ikke ut til å understreke mine porer eller tekstur av huden min; alt sagt og gjort, jeg er på feil side av 30. Med tanke på at tekstur er tradisjonell pulver type, sparket det heller ikke støv.

pigmentering: Den har god pigmentering. Litt går ganske lang vei. Du kan blande den og puste den slik at den ser ut som en subtil glød, eller bygge den opp for den intense våte glansen. Se bildene mine - Jeg har brukt den over kinnbenet, nesebroen og kupidens bue.

Longevity: Produktet har svært god bruk. Den forblir satt i 7-8 timer, noe som er mye på min oljeholdige hud.

Fordeler med Dior Diorskin Nakenluft Luminizer Powder 002:

• Finmalt, mykt, silkemykt pulver. • Helt nydelig og en litt unik nyanse. • Frostet glans - heller enn glimmer eller glitter innhold. • Blander lett. • Rett langvarig. • Fargen kan gjøres for å se subtil eller uttalt. • Ikke understreker teksturen eller porene i huden min. • Ikke bryte meg ut. • Et lite produkt går langt. • Nydelig emballasje.

Ulemper med Dior Diorskin Nakenluft Luminizer Powder 002:

• Kabuki-børsten som kommer, er sløsing.

IMBB Rating: 4.5/5 Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal Dior Diorskin Naken Air Luminizer Powder 002? Jeg nyter denne høylyseren. Jeg finner det fungerer bra med min NC30 hudtone, som var en av mine apprehensions når jeg hente dette produktet. Jeg hadde lurt på om det var riktig å gjøre med rosa. Men jeg er glad for dette. Vil jeg tilbakekjøp? Jeg tror i form av skygge, dette er ganske unikt og et kvalitetsprodukt. Så ja, det fortjener sin tilstedeværelse i din forfengelighet. Det er ikke kjøringen av mølleproduktet.

Dior Diorskin Naken Luft Luminiser Pulver 001 Dior Diorskin Naken Air Glow Powder 002 Fresh Light Dior Capture Total Dreamskin Diorskin Nude Creme Gel Compact Diorskin Star Fluid Foundation Dior Diorskin Eclat Satin Moisture Release Satin Makeup Diorskin Forever Fluid Perfekt Perfection Wear Makeup Dior Diorskin Nude Air Nude Healthy Glow Ultra-Fluid Serum Foundation

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: