Hei alle,

Jeg kjøpte noen masker fra Etude House '0,2mm rekkevidde. Jeg har tidligere vurdert Aloe og Pearl varianter. I dette innlegget vil jeg gjennomgå "Kollagen" -arkmaske.

Pris: $ 1,30 per maske.

Produktbeskrivelse:

Min erfaring med Etude House 0.2mm Air Therapy Collagen Sheet Mask:

Denne arkmasken kommer i en søt emballasje. Den har lys og mørk mint-farget emballasje. Navnet på masken er skrevet med fet skrift foran. Andre opplysninger om hvordan du bruker masken er skrevet på baksiden. Emballasjen er super slank. Det er også lett å reise med og veldig praktisk å bruke.

Dette spesielle spekteret av masker har blitt kalt "0,2 mm luftbehandling" og det er den tynneste av bomullsmasker jeg har brukt. Jeg har brukt ganske mange koreanske maskermerker som The Face Shop, Innisfree, Missha, Hollika Hollika, Skin Food, men ingen av dem er så tynne som denne. Jeg frykter noen ganger for at dette kan rive eller rive, men heldigvis gjør det ikke! Masken føles som en gjæret kokosnøttmask fordi den er super gjennomsiktig, og når du legger på masken, ser den ikke ut som en åpenbar maske.

Jeg elsker kollagenbaserte arkmasker. De er min favoritt fordi de jobber veldig bra på huden min. Kollagen er et protein som bidrar til å bygge opp elastisiteten i huden. Det bidrar også til å utrydge rynker og tegn på aldring. Ikke noe å være bekymret for i min alder, men forholdsregler er alltid bedre enn kur! Denne masken gjør at huden min føles så mye bedre og fastere. Jeg ville ikke si stramt, men fast. Det gjør bare huden min føles bra, og jeg bruker kollagenbaserte ting minst en gang i måneden.

Selv om masken er super tynn, har den mer enn nok serum i den. Jeg liker det faktum at det heller ikke drikker vått eller tørt. Det har en perfekt mengde væske til det og å være en super tynn maske, jeg trodde dette ville tørke opp raskt, men det gjør det ikke. Det tar 20 minutter å tørke, akkurat som deg vanlig maske. Også serumet i dette området av masken er ganske klebrig. Det er ikke vannaktig tynt, men er litt tykt og klebrig. Ikke for klebrig for å forårsake irritasjon, men i forhold til andre arkmasker er det litt goopy.

Det lagde også mye fuktighet tilbake i huden min, som alle de andre arkmaskene gjør. Min hud følte seg hydrert og så bedre ut. Huden min følte seg myk, smidig og glatt. Jeg liker faktumet om arkmasker at de viser umiddelbare resultater, selv om disse resultatene ikke kan kalles langvarig. Min hud føles næret og sunt etter bruk av denne masken. Den har en behagelig duft som ikke lengter mye.

Pros av Etude House 0.2mm Air Therapy Collagen Sheet Mask:

  • Rimelig.
  • Reisevennlig, lekkasikker emballasje.
  • Ekstremt tynn maske.
  • Gjør hva det hevder.
  • Veldig praktisk og behagelig å bruke.
  • Gir umiddelbare resultater.
  • Hud føles myk, smidig, hydrert, næret og glatt.

Ulemper med Etude House 0.2mm Air Therapy Collagen Sheet Mask:

  • Tilgjengelighet i India.
  • Resultatene varer ikke lenge.

IMBB Rating: 4.5/5 Ja! Jeg vil anbefale hvis du er ute etter en god og rimelig arkmaske. Dette er en flott maske, og jeg vil gjerne kjøpe det igjen!

Etude House 0.2 Therapy Air Mask Aloe Etude House 0.2 Therapy Air Mask Pearl Etude House Skin Note Calming Face Hydrogel Mask Etude House Fig Rensende Mask Etude House Natural Sheet Mask Aloe Etude House Alphabet Sheet Mask-Granateple Avani Mineral Therapy Mud Mask Purederm Anti-Stress Heat Therapy Mask - Abrikos Sephora Collection Pearl Mask - Perfeksjon og Brightening Purederm Pearl Essence Mask Innisfree Kollagen Skin Clinic Mask Purederm risbran kollagenmaske

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon May 25 2020