Hei alle sammen!

Dagens gjennomgang handler om Creed Spring Flower Eau De Parfum. Les videre for å få vite mer.

Pris: $ 350 for 75ml Produktbeskrivelse: Produktbeskrivelse: Vårblomst er et forsøk på å flaske glamouren og mote av Hollywoods gullalder. I likhet med de tidligere stjernene på sølvskjermen, er stilen og nåden til denne duften en tidløs klassiker. Flørtende fruktige / friske toppnotater intrigerer sansene, myker i delikate blomster og sensuell muskuløshet. Vedblomstring av ren femininitet i sin lyserøde flaske bedecked med en bue, er Spring Flower stjernen i noen garderobe. Toppnotat: Bergamot, eple, aprikos, melon, fersken Midtnote: Jasmine og Rose Base notat: musk

Min erfaring med Creed Spring Flower Eau De Parfum:

The Creed House gjorde denne vårblomst Eau De Parfum som en signaturduft for en skuespillerinne, som også var et moteikon og en humanitær. Men hennes navn ble ikke avslørt. Etter noen år begynte Creed å forhandle denne parfymen.

Creed Spring Flower Eau De Parfum kommer pakket i en matt, lys rosa farget flaske med metalliske gullgraveringer på få steder. Den rosa kroppen har en matt overflate på grunn av hvilken den ikke holder fast på noen fingeravtrykk. Parfymeflasken er litt buet, noe som gjør den enda elegantere. Luken lukkes tett, så den er veldig sikker. Den rosa og gullkombinasjonen gjør parfymeflasken feminin.

Duften er rent feminin og skriker luksus. Følelsen jeg får når jeg bruker dette er uforklarlig. Min mann elsker denne duften på meg. Han var den som gav dette til meg fordi han vet at jeg er gal på Creed Parfumes. Duften er en perfekt blanding av søte og blomsterdufter. Søtheten er helt riktig, og noe mer søthet vil gjøre det til en tenårings duft. Blomstrene er også med rette balansert. Jeg føler meg hvis en duft er veldig floral, det kan føles som de granny-typer. Tro meg, den har en riktig balanse, slik at den passer for alle modne damene der ute.

Toppnotatet er av Bergamot, Apple, Apricot, Melon og Peach dufter. Mellomnotene er av Jasmine og Rose-dufter. Jeg er en stor fan av rose og jasmine dufter. Basen notatet er musk, som stier for lengst. Det er den slags parfyme, som du kan bruke på vår og sommer. Jeg har det også på jobb, og det føles bare passende.

Helt ærlig er det mange fruktige blomsterdukker i markedet, noe som koster mye mindre enn dette merket. Parfymen er unik hvis du lukter det veldig tett og legger merke til. Men for andre rundt deg, vil det mest lukte som en nydelig blomstret fruktig duft. Men det skiller seg ikke ut i en mengde. Oppholdsstyrken er veldig bra. Det varer i minst 5 dager.

Pros av Creed Spring Flower Eau De Parfum:

  • Veldig langvarig.
  • Flott duft.
  • Nydelig emballasje.
  • Ideell gave til noen som du elsker mest.
  • Perfekt for vår og sommer.

Ulemper med Creed Spring Flower Eau De Parfum:

  • Ikke en must-have duft.
  • Dyrt.

IMBB Rating: 3.5/5 Vil jeg tilbakekjøpe Creed Vårblomst Eau De Parfum? Jeg tror ikke det er verdt pengene for denne spesielle duften. Det skiller seg ikke ut som andre Creed parfymer. Så, jeg ville ikke tilbakekjøp dette sikkert. Vil jeg anbefale Creed Spring Flower Eau De Parfum? Jeg vil anbefale det bare hvis du er en Creed fan. Hvis ikke, kan du finne lignende for en lavere pris fra mange andre merker.

Creed Aventus for hennes parfyme Creed Royal Oud Eau de Parfum Creed Love in White Eau De Parfum Rimmel London 3 i 1 Pulver Blush - Vårblomst NYX Single Eyeshadow - ES55 Spring Flower Jordana Eye Pencil i vårblomst Escada Absolutely Me Eau de Parfum Victoria's Secret Tease Eau de Parfum Chanel Allure Eau de Parfum Spray

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: