Hei alle sammen!

Dagens gjennomgang handler om Bebe Young Care Anti-urenheter Rengjøring Wipes. Jeg er så avhengig av kluter at jeg ikke kan avslutte en dag uten den. Det er en del av sminkeprosessen min, og jeg føler meg ufullstendig når jeg ikke bruker en tørke på ansiktet mitt. Så les videre for å vite mer.

Pris: 3 € for 25 kluter Produktbeskrivelse: Vanskelig for urenheter - mykt til huden • Fjern effektivt smuss og urenheter • Rengjør og avklar i bare ett trinn for å forhindre kviser Jenter, snart kan du tørke kviserproblemer fra bordet! Fordi med bebe® anti-urenhet rengjøringsmidler fjerner smuss og hud urenheter og så hjelper de å unngå nye kviser, hudormer og rødhet. Bivirkninger: En super frisk og super hud følelse!

ingredienser:

Min erfaring med Bebe Young Care Anti-urenheter Cleansing Wipes:

Viskene er fra anti-pimple rekkevidde, og tidligere brukte jeg ansiktsvask og elsket det helt. Så, tenkte på å gi sminkefiltrene et forsøk. Bebe Young Care Anti-urenheter Cleansing Wipes kommer i en lilla-rosa farget emballasje. Plastemballasje leveres med en klebende åpning på toppen, som kan åpnes og lukkes. Det ser veldig ut som babyservietteremballasje. Den lukkes tett og gir ingen åpninger. Disse åpningene fører vanligvis til at tørkene tørker ut, men emballasjen til Bebe er god, men til slutt slites den ut. Duftens duft er litt på den høyere siden, men også hyggelig; duften kan være overveldende for noen få. Så vær så snill å holde deg borte hvis du ikke foretrekker duftende kluter.

For å forhindre at kluterne tørker ut, plasserer jeg vanligvis siden med klaffåpningen, nedad. Så det er mindre luftbevegelse. Trikset har hjulpet meg med å holde fuktighet i klutene. Viskene er fuktige nok til å jobbe med. I tilfelle, jeg føler at tørken er litt for tørr, så sprinkler jeg noen dråper vann på klutene og bruker den. Det fungerer fint.

Jeg bruker også det samme trikset hvis jeg ikke har brukt klutene på lenge, og de har blitt litt tørre. Tørkestørrelsen er dobbelt så stor som en palme. Fargen på torken er hvit. En tørk er tilstrekkelig til å fjerne hele ansiktet mitt og nakken. Jeg bruker begge sider og hvert hjørne av klutene.

Tørkenes materiale virker øm på huden. Det er elastisk og tåler ikke under bruk. Tørken er fuktig, men ikke dryppende. Jeg har testet det på både vannløselig og vanntett sminke. Generelt bruker jeg en bomullspute og rensemelk for å fjerne øye sminke først, og bruk disse klutene over hele ansiktet, inkludert øynene mine. Til slutt bruker jeg ansiktsvask. Det blir kvitt all sminke og holder ansiktet mitt fri for breakouts. Min hud føles litt strukket og tørr etter alle trinnene. Så, jeg bruker en fuktighetskrem umiddelbart. Jeg gikk for en så detaljert sminkefjerningsprosess som jeg pleide å få breakouts veldig ofte, og nå vet jeg årsaken. Totalt sett er det et must-ha for meg, og det gjør jobben bra.

Pros av Bebe Young Care Anti-urenheter Rengjøring Wipes:

 • Reisevennlig emballasje.
 • Alkohol fri.
 • Litt parfymert.
 • Visker er fuktige nok.
 • Tørker ikke ut huden.
 • En tørk er tilstrekkelig for ansikt, nakke og øyne.
 • Fjerner vanntett sminke også.
 • Etterlater huden veldig rent.
 • Ikke forårsaker brudd eller reaksjon.

Ulemper ved Bebe Young Care Anti-urenheter Rengjøring Wipes:

 • Tilgjengelighet i India.
 • Duft kan være litt plaget for noen få.

IMBB Rating: 5/5 Vil jeg tilbakekjøre Bebe Young Care Anti-urenheter Cleansing Wipes? Jeg elsker å prøve forskjellige produkter, og kan derfor ikke gå for den samme tørken, men hvis jeg ikke har noe nytt å prøve da, ville jeg sikkert kjøpe det igjen. Vil jeg anbefale Bebe Young Care Anti-urenheter Cleansing Wipes? Hvis du har breakouts og lat for å fjerne sminke på slutten av dagen, så gå for dette. Det vil effektivt fjerne sminke og også redusere breakouts.

Bebe Young Care Rask og ren ansiktsvask og øye make-up remover Bebe Young Care 5 i 1 Nourishing Cleaning Wipes Bebe Young Care Wild Berry Smoothie Body Lotion Bebe Young Care 5 i 1 Nourishing Cleaning Wipes Vichy Normaderm Anti-Imperfection Deep Cleansing Foaming Cream Skjønnhetsformler Australian Tea Tree Cleansing Wipes The Body Shop Tea Tree Cleansing Wipes Garnier Skin Active Micellar Oil-Infused Cleansing Wipes

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: