Hei alle,

Jeg kjøpte noen masker fra dette 0,2 mm spekteret av masker fra Etude House. Jeg har allerede vurdert varianten "Pearl" her. La oss sjekke ut hvordan "Aloe" -platen maskerte fared for meg.

Pris: $ 1,30 per maske. Produkt detaljer:

Min erfaring med Etude House 0.2 Terapi Air Mask Aloe:

Denne arkmasken kommer i en søt emballasje. Den har mynte og mørk grønn farget emballasje. Emballasjen er super slank og jeg elsker lys pastellfarger. Det er lett å reise med og veldig praktisk å bruke.

Denne serien fra Etude House kalles "0,2 mm lufttermask" og det er den tynneste bomullsmasken jeg har brukt. Jeg har brukt ganske mange koreanske maskermerker som The Face Shop, Innisfree, Missha, Hollika Hollika, Skin Food, men ingen av dem er denne tynne. Jeg frykter noen ganger for at dette kan rive eller rive, men det gjør det ikke. Masken føles som en gjæret kokosnøttmask fordi den er super gjennomsiktig, og når du legger på masken, ser den ikke ut som andre vanlige bomullsmasker som du ser.

Selv om masken er super tynn, har den nok serum i den. Jeg liker det faktum at det heller ikke drikker vått eller tørt. Det har en perfekt mengde væske i det og å være en super tynn maske, jeg trodde at denne ville tørke opp raskt, men det gjør det ikke. Det tar 20 minutter å tørke, akkurat som vanlig maske. Også serumet i dette området av masken er ganske klebrig. Det er ikke vannaktig tynt, men er litt tykt og klebrig. Ikke for klebrig for å forårsake irritasjon, men i forhold til andre arkmasker er det litt goopy.

Aloe vera er kjent for sine beroligende egenskaper, og etter en dag ute i solen trengte jeg en beroligende og beroligende maske. Dette arket roet ned huden min og hjalp avkjøle huden min. Jeg brukte denne masken etter at det var kaldt i kjøleskapet i 15-20 minutter, så det føltes fantastisk på huden min. Denne masken gjør hva den hevder. Det hjalp med beroligende og kjøling av huden min. Det gjorde også huden min avslappet.

Bortsett fra det, la det mye fuktighet tilbake i huden min, som alle andre masker gjør. Min hud følte seg hydrert og så bedre ut. Huden min følte seg myk, smidig og glatt. Jeg liker dette om arkmasker at de gir øyeblikkelige resultater, selv om de ikke gir langvarige resultater. Min hud føles næret og sunt etter bruk av denne masken. Den har en behagelig duft som ikke lengter mye.

Pros av Etude House 0.2 Terapi Air Mask Aloe:

  • Rimelig.
  • Søt emballasje.
  • Reisevennlig, lekkasikker emballasje.
  • Ekstremt tynn maske.
  • Gjør hva det hevder.
  • Veldig praktisk og behagelig å bruke.
  • Gir umiddelbare resultater.
  • Hud føles myk, smidig, hydrert, næret og glatt.

Ulemper med Etude House 0.2 Terapi Air Mask Aloe:

  • Tilgjengelighet i India.
  • Resultatene varer ikke lenge.

IMBB Rating: 4/5 Ville jeg anbefale / tilbakekjøp Etude House 0.2 Therapy Air Mask Aloe? Jeg vil gjerne kjøpe denne masken så snart jeg får sjansen til å handle fra utlandet. Jeg elsket denne masken og vil anbefale hvis du er på utkikk etter en god og rimelig arkmaske.

Etude House 0.2 Therapy Air Mask Pearl Etude House Skin Note Calming Face Hydrogel Mask Etude House Fig Rensende Mask Etude House Natural Sheet Mask Aloe Etude House Alphabet Sheet Mask-Granateple Avani Mineral Therapy Mud Mask Purederm Anti-Stress Heat Therapy Mask - Abrikos Sephora Collection Pearl Mask - Perfeksjon og Brightening Purederm Pearl Essence Mask

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: