Jeg eier ikke for mye sminke fra Givenchy, men jeg har hørt ganske gode ting om sminkelinjen. Disse blushes fra Le Prisme-serien har over 4 rating på Sephora-siden, og da jeg lette etter en god rødme, førte jeg søket meg til "Inspiration Rose" fra Le Prisme-serien.

Pris: $46 Produktbeskrivelse: En rød palett med fire elegante nyanser som gir naturlig utstråling og frisk farge. Le Prisme glir over huden som et silkeslør, takket være Givenchys eksklusive baktepulverforstøvende teknologi, en prosess som smelter de fine pulverpartiklene i samme størrelse og form for et jevnere, intenst og levende resultat. Denne rødmen er innkapslet i en slank kompakt som flipper åpen for å avsløre en side skuff som inneholder pulver, speil og børste. Bruk den medfølgende Blush Brush, glide over nyanser for å dispensere fargen, ta av overflødig, og bare buff forsiktig på kinnene, pannen og haken for å skape en myk, spylt effekt. Som med det komplette Prismes-konseptet, kan disse fire nyanser være slitt alene eller lagdelt for et målrettet utseende. Den er formulert uten parabener.

Min erfaring med Givenchy 21 Inspirasjon Rose Le Prisme Powder Blush:

Å være et luksusmerke, tilbyr Givenchy veldig pen emballasje. Blushen kommer inn i en meget unik kompakt med en vakker Givenchy-design på toppen, og når du åpner kompaktet, er det et glideskinne som inneholder en børste for på-legg-applikasjonen. Navnet på skyggen er trykt på bunnen av saken.

Givenchy Le Prisme-rødmer minner meg om mange Burberry-rødder. Disse er ikke sint pigmentert, men de er byggbare og jeg foretrekker slike slags rødme. Strukturen på Givenchy prismeblush er glatt, myk og silkeaktig. Pulveret er finmalet og går super jevnt på kinnene. Det er ikke høyt pigmentert, noe som er bra siden du ikke trenger å være altfor forsiktig mens du dypper børsten i pulveret.

Det er ganske byggbart. Denne rødmen har en mild, pulveraktig blomsterduft til den. Jeg finner at duften forsvinner avte søknad. Denne fargen kan variere på forskjellige hudtoner, men jeg tror det vil virke for lett å lyse middels hudfarger.

Denne rødmen har en quad som består av fire nyanser, og disse fargene kan blandes eller kan tilpasses ved å blande sammen. To av de fire nyanser har shimmerpartikler når du ser nærmere opp som ikke oversettes når de påføres på kinnene. På kinn, det ser matt ut med svakt glans. Når de blandes sammen, kommer det ut en veldig vakker rosa tone som jeg foretrekker for hverdagsbruk. Disse er blandbare og det er vanskelig å overdrive sminke med denne rødmen. Det varer i 5 timer på meg, noe som ikke er bra, men jeg liker konseptet og fargen.

Pros of Givenchy 21 Inspirasjon Rose Le Prisme Powder Blush:

  • Blendable.
  • Buildable.
  • Går jevnt.
  • Mild duft.
  • Kan aldri overdrive med disse rødmen.
  • Vakker emballasje.

Cons av Givenchy 21 Inspirasjon Rose Le Prisme Pulver Blush:

  • Kostbar.
  • Ikke langvarig.
  • Vil passe rettferdig til rettferdig medium hudfarger.

Ville jeg tilbakekjøpe / Anbefal Givenchy 21 Inspirasjon Rose Le Prisme Powder Blush? Ja. IMBB Rating: 4/5

Givenchy 22 Vintage Pink Le Prisme Blush Givenchy Blush Memoire Rose Delicat Givenchy Prisme Libre Mat Finish & Enhanced Radiance Loose Powder Givenchy Blush Gelee i Candide Pink Milani Tea Rose Rose Powder Blush Milani Coral Cove Rose Powder Blush Milani Lady Rouge Rose Powder Blush NYX Powder Blush Dusty Rose

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: