Jeg Heart Makeup har en så fin skjerm på Superdrug, bortsett fra Makeup Revolution One. Emballasjen er pen, alle fargerike og pappemballasje. Jeg kjøpte to leppestifter fra dem, men jeg burde ha fått highlighters i stedet. Likevel er dette en veldig vanlig hverdagslig slags leppestift for meg. Ta en titt:

Pris: GBP 1,99 Produktbeskrivelse: ⦁ Vi gjør lepper! ⦁ Alvorlige LIP-farger i Super Pigmented nyanser. ⦁ Vi er LIP GEEK, så vi gjør nyanser på en veldig besatt måte. ⦁ Tilgjengelig i 24 nyanser

Min erfaring med Makeup Revolution Jeg Hjerte Makeup Lip Geek Bare ha det gøy:

Det var ingen testere da jeg kjøpte denne leppestiften. Stol på meg, alle nyanser så så likt hverandre. Jeg måtte hente de sikreste. De fleste nyanser hadde koralloner til dem. Det gjør også denne. Det ser pent ut i kulen, men når du krysser det, vet du hvor det er på vei.

Det er en veldig ren skinnende, glatt type leppestift. Ett frakk er noe moren din vil foreslå at du bruker på college. To strøk, du vil få litt koraller i den, med høy glans. Det er ingen tvil om at leppestiften er veldig myk og glatter ut tørre lepper. Men jeg savner pigmenteringen. Det er for ren for meg. Jeg liker ikke å bygge dette for mye, da det blir veldig skinnende.

Fargen er lys nok til unge jenter, du kan bære den som en tonet leppebalm. Du kan også bruke den over en dypere matt leppestift. For meg trenger jeg sterkere farge og pigmentering, som dette leppestift mangler. Jeg kan bære det hver dag, for ingen sminke utseende. Selv om det er rimelig, er jeg ikke en fan av emballasjen. For fargerikt for meg.

Pros av Makeup Revolution Jeg Hjerte Makeup Lip Geek Bare ha det gøy:

⦁ Coral naken skygge ⦁ Everyday shade ⦁ College jenter kan prøve denne nyansen ⦁ Glatt overflate ⦁ Rimelig ⦁ Slitesterke nyanser i denne samlingen

Cons of Makeup Revolution Jeg Hjerte Makeup Lip Geek Bare ha det gøy:

⦁ For ren for meg ⦁ Veldig blank hvis du bygger den opp ⦁ Mangler pigmentering ⦁ For høyt når det gjelder emballasje

IMBB Rating: 2.9/5 Vil jeg anbefale / Tilbakekjøpe Makeup Revolution Jeg Hjerte Makeup Lip Geek Bare ha det gøy? Nei, jeg ville velge flere pigmenterte leppestifter. Du kan prøve det hvis du er i lett vask av blank farge på leppene dine.

Makeup Revolution One Synd For Mange I Heart Makeup All Day And Night Liner Makeup Revolution I Hjerte Makeup Naked Chocolate Palette Makeup Revolution I Hjerte Makeup Triple Baked Highlighter - Goddess of Love Makeup Revolution I Hjerte Makeup Lip Lava - Tilgiven Makeup Revolution Jeg Hjerte Makeup Go! Til himmelen øyenskygge palett Makeup Geek Nautica Presset Øyenskygge Makeup Geek Shimma Shimma Eyeshadow Pan Lakme Absolute Gel Addict Gel Eyeliner må-ha Colorbar Bare Smoky Kajal - Bare Blå

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: