Av Nikita Tandon

Hudtone: Rett til medium

Hei alle sammen,

I dag vurderer jeg Bobbi Brown Nude Finish Illuminating Powder. Det er mitt første produkt fra merkevaren. Etter mange spekulasjoner bestemte jeg meg endelig for å kjøpe denne. Så les videre for å finne ut hvordan det gikk for meg.

Pris: $ 52 for 6.6.gms Produktbeskrivelse: Hva det er: Subtalt og naturlig, dette ultra-myke, gjennomsiktig presset pulver gir øyeblikkelig hud en lett-fra-inne-glød med en naturlig blanding av hud-lysende botanicals og lysreflekterende pulver. Hvorfor er det annerledes: Fungerer varierende nivåer av perlemorøse pigmenter i hudtone-riktige nyanser for en naturlig lysende effekt. Dessuten er det formulert med en hudlysende blanding av Mulberry, Grape and Scutellaria Extracts samt fuktighetsmagnet Sodium Hyaluronate.

ingredienser:

Min erfaring med Bobbi Brown Nude Finish Illuminating Powder:

emballasje: Bobbi Brown Nude Finish Illuminerende pulver kommer i en typisk svart pappemballasje med navnet på merket som er nevnt foran, skygge navn på toppen og ingredienser og andre detaljer på baksiden. Den faktiske emballasjen av pulveret er i en beige-tonet beholder, noe som gir den en veldig stilig og luksuriøs touch. Personlig er jeg en fan av emballasjen. Vi har et speil med dette pulveret, som er ganske merkbart. Og vi har pulversteinen delt inn i seks seksjoner, som er altfor nydelig å se.

Skygge: Pulveret kommer i seks nyanser, og jeg valgte skyggen 'Naken' som jeg ville ha noe veldig nært til min hudtone. Det er en ideell nyanse for kvinner med lyse til middels hudfarger. Pulver murstein er delt inn i seks deler med en blanding av glitrende (ikke overveldende) samt matte nyanser.

Tekstur: Det er et fint malt pulver slik at selv de glitrende nyanser har en super kremaktig tekstur. Det gjør at du ikke ser kakeaktig ut, og det passer godt for både tørr og oljert skinned skjønnhet.

Dekning: Som navnet antyder, kan dette lysende pulveret brukes både som: • Et innstillingspulver. • En highlighter. Det gir en ren dekning, og vil ikke gjøre huden din kakig som om du har på deg lag av sminke. Det gir et veldig naturlig utseende til huden din. Du kan bruke dette som innstillingspulver, og det vil gi en subtil belysning til ansiktet, som ser veldig ut som en glød fra innsiden. Også, dette kan brukes på de høye punktene i ansiktet bare som en høylys, i tilfelle du vil hoppe over det store høydepunktet og vil ha en subtil glød i stedet. Som det er et nakenpudder, er det vanskelig å sverte alle nyanser. Som du kan se, er bare skimmerdelene av murstein stort sett synlige.

Oppholdsstyrke: Det holder seg godt 4-5 timer uten å gjøre ansiktet ditt oljeaktig. Samlet sett er det et flott produkt for alle de som er ute etter "den naturlige gløden". Og det beste med dette er at det lyser og matter huden samtidig. Så det er et godt alternativ for oljede skinnede skjønnheter.

Fordeler av Bobbi Brown Nude Finish Illuminating Powder:

  • Nydelig emballasje med luksuriøs berøring.
  • Finmalet og mykt pulver.
  • Dobbelt formål; kan brukes som innstillingspulver eller som høylys.
  • Ikke overveldende; veldig subtil.
  • Formulert med hudlysende ingredienser.
  • Ser ikke kakeaktig ut.
  • Anstendig oppholdsstyrke på 4-5 timer.
  • Bra for kvinner med tørre og oljede skinnede skjønnheter.
  • Kommer med et speil.

Ulemper med Bobbi Brown Naken Finish Illuminerende Pulver:

  • Super dyrt.

IMBB Rating: 4.5/ 5 Vil jeg tilbakekjøp / Anbefal Bobbi Brown Nude Finish Illuminating Powder? Ja, absolutt til alle de som ønsker etter belysning og glød uten å se for fet. Og denne ville vare meg for alltid. Jeg kan gi det et skip.

Alle Bobbi Brown Lipstick-bilder, fargeprøver, leppeprøver Bobbi Brown Berry Blush Bobbi Brown Skin Weightless Powder Foundation Rimmel London Varig Finish Lipstick Av Kate - Nude 48 Maybelline Nude Flush Farge Sensational Levende Matte Væske Lip Color Tom Ford Brow Sculpting Kit og Skin Illuminating Powder Duo 01 Moodlight Ansikter Ultime Pro Illuminerende Pulver Våt n Wild Megaglo lysende pulver i Catwalk Pink

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: