Hei damer,

I dag vurderer jeg en urte sjampo for dere alle, dette er noe jeg har brukt på og av fra de siste årene og tilbakekjøpt flere ganger også. Biotique er et av de første urteproduktmerkene i India og denne spesielle sjampoen fra dem jeg begynte å bruke noen år tilbake på søsters anbefaling.

Hvilket produkt hevder: Denne rike sjampoen er en blanding av rent soya bønneprotein, berber og villkreft ekstrakter for å rense håret uten å forstyrre sin naturlige pH-balanse. Forhindrer fargefading. Beskytter en perm. Fremmer sunt skinn.

Pris: INR 99 for 120 ml

ingredienser: Badam hale (Prunus amygdalus olje), Rai hale (Brassica nigra olje), Soya (Anethumsowa), Banhaldi (Curcuma aromatica), Himalaya vann Q.S.

Min erfaring med Biotique Bio Soya Protein Fresh Balancing Shampoo:

Jeg brukte dette produktet først 4 år tilbake da jeg fikk håret mitt avslappet. Etter kjemisk behandling ble håret mitt livløst og jeg var på utkikk etter en pause fra kjemikalier. Så min søster foreslo meg å prøve Biotique Bio Soya sjampo som det fungerte veldig bra for henne. Jeg brukte dette sammen med en balsam også fra Biotique. Det reduserte tørrheten og håret så friskere, men ingen drastiske forskjeller ble vist. Det ga litt fuktighet i håret uten å veie dem ned. Til tross for at det er en urte-sjampo, blir det veldig godt, og selv for oljet hår trenger man å vaske bare en gang for å vaske bort all olje og smuss. På vanlig hår kan man hoppe over balsam med denne sjampoen og fortsatt håret ser mykt og skinnende ut. Men for tørt hår følger opp med balsam er et must.

Denne sjampoen er ikke veldig rennende i konsistens og er hvit i fargen. Den har urte lukt, men ikke plagsom. Den kommer i gjennomsiktig plastflaske som er resirkulerbar.

Fordeler med Biotique Bio Soya Protein Fresh Balancing Shampoo:

• Urteprodukter, har godhet av soya protein. • Gi fuktighet til hår, gir det sunt skinn. • Rimelig. • Godt valg av kjemisk behandlet hår. • Reise vennlig emballasje.

Cons of Biotique Bio Soya Protein Fresh Balancing Shampoo:

• Ikke veldig fuktighetsgivende for tørt hår. • Tørt hår kan ikke hoppe over balsam. • Ikke SLS-fri.

Endelig dom på Biotique Bio Soya Protein Fresh Balancing Shampoo: Godt valg for kjemisk behandlet hår. Men hvis du vil ha SLS gratis sjampo, hopp over dette.

IMBB Rating: 3.5/5

Blir jeg tilbakekjøp Biotique Bio Soya Protein Fresh Balancing Shampoo: Jeg har kjøpt den i fortiden til så ja form meg på dette.

Les også:

Biotique Honey Cream Soap Free Body Cleanser Review Biotique Himalaya Plum Soap - Anmeldelse Biotique Winter Cherry Body Lotion Review Biotique Body Polisher Review Biotique Winter Cherry Body Lotion Aloe Vera og Coconut Oil Hair Pack for skadet hår L'Occitane Repairing Conditioner Tørt og skadet hår L'occitane Reparere Shine Hair Mask for tørt og skadet hår Tresemme Climate Control Shampoo Garnier Fructis Styrker Sjampo Farvel Skader Urte Essenser Helt Twisted Shampoo Dove Split End Rescue Shampoo Matrix Biolage Delicate Care Shampoo L'Occitane Volumizing Shampoo

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: