Hudtone: Medium tanned

Hei, vakre damer!

I dag skal jeg vurdere Maybelline Fashion Brow Cream Pencil. Sist gang jeg plukket skyggen "Mørkegrå", og til slutt har jeg funnet skyggen brun som passer perfekt til min hudtone. La oss komme inn i detaljene i skyggen "Brown".

Pris: Rs. 175 / - for 0,78 g Produktbeskrivelse: Kremaktig og super blandbar. Denne penneblyant gir deg de mest naturlige utseendebrynene noensinne! Med den forbedrede formelen kan du nå ha varige browsere opptil 12 timer. Finnes i brun og grå.

ingredienser:

Min erfaring med Maybelline Fashion Brow Cream Pencil Brown:

Maybelline Fashion Brow Cream Pencil kommer i en svart treform med en fargedisponert ring nederst. Det ser bra ut og er lett å bruke. Produktrelatert informasjon er gitt på plastdeksel, men denne informasjonen blir ødelagt når du fjerner dette dekselet. De burde ha gitt minst litt informasjon om blyanten. Denne blyanten må skarpgjøres, men du får ikke noen skjerp med den, noe som skaper litt problemer. Den gode delen er at denne blyanten ikke krever hyppig sliping. Likevel, jeg vil si, jeg foretrekker å vri opp blyanter.

Blyanten kommer i to nyanser, og skyggen, 'Brown', er en vakker mørk brun farge som er en perfekt nyanse for min middels hudtone. Jeg føler at denne skyggen vil passe godt for indiske hudfarger og vil aldri se overveldende. Det fungerer bra i å gi naturlig, fyldigere blikk. Fargen ser perfekt ut på mine penner, og jeg trenger bare noen få slag for å fullføre utseendet. Denne skyggen er anstendig pigmentert, men noen få swipes kreves hvis du vil ha en mørk farge.

Denne blyanten har en middels kremaktig tekstur som er perfekt for et panneprodukt. Det er heller ikke for kremaktig eller for tørt, jeg vil si. Den glatte formelen gjør at blyanten glir bra uten å rive eller trekke. Søknaden er super enkel, og mine penner ser ikke flekkete eller tørre ut. Jeg kan lett oppnå den ønskede formen uten hard innsats. Jeg elsker blyanten som jeg enkelt kan fylle opp mine penner med den og tegne dem perfekt.

Panneblyanten gjør at pennene mine ser dristige og veldefinerte. Jeg kan også enkelt fylle dem opp. For det første foretrekker jeg å tegne en fin linje og tegne riktig form, og etter det fyller jeg hullene mellom mine penner. Det er også mye enklere å bruke enn noen pale palett. Det definerer mine penner godt og gjør dem vakre. Denne blyant fyller opp alle hullene mellom mine penner perfekt og ser så pent og rent ut.

Formelen smusser ikke eller overføres, noe som er perfekt for min oljeholdige hud. Den forblir på plass uten å smette eller falme. Denne blyanten har en fin tekstur som setter brynene mine for lenge. Det ser aldri rotete ut etter en lang dag. Det går ikke på et sted, og det er også lett å fjerne.

Nå kommer det til oppholdskraften, det varer lenge rundt 8 timer og gjør ikke mine brower ser rote på slutten av dagen. Til denne rimelige prisen er det helt et verdifullt produkt og en veldig pen blyant som fungerer bra. Totalt sett er jeg veldig fornøyd med denne pennepennen. Det passer godt for hudtonen min og fungerer også bra til daglig bruk. Jeg skulle ønske de tilbød flere nyanser som passer for alle.

EOTD:

Pros av Maybelline Fashion Brow Cream Pencil Brown:

 • Reisevennlig emballasje.
 • Super rimelig.
 • Perfekt mørk brun nyanse for indiske hudfarger.
 • Pigmentert og ser naturlig ut på brynene.
 • Lett å jobbe med.
 • Glatt tekstur glir uten problemer.
 • Definerer og fyller perfekt browsene.
 • Gjør øyenbrynene dype, veldefinerte og vakre.
 • Ser ikke ujevn ut.
 • Ikke smuss eller overfør.
 • Oppholder seg på plass.
 • Oppholder seg lenge og ser ikke rotete på fet hud også.
 • En stor verdi for pengene produkt.

Ulemper med Maybelline Fashion Brow Cream Pencil Brown:

 • Ingen skjerp forsynt.
 • Begrenset nyanseområde.

IMBB Rating: 4.7/5 Vil jeg tilbakekjøpe / Anbefale Maybelline Mote Brow Cream Pencil Brown? Ja, hvis du er i stand til å finne din perfekte kamp, ​​så gå for det.

Maybelline Fashion Brow Duo Shaper Brown Maybelline Fashion Brow Duo Shaper Grå Maybelline Deep Brown Brow Drama Pro Palette Maybelline Master Shape Deep Brown Browse blyant Maybelline Definer en Brow Eyebrow Pencil 13 beste brune leppestifter tilgjengelig i India Maybelline New York Brown V Face Blush Contour Bobbi Brown Skin Weightless Powder Foundation

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: