Hudton: Lys til Middels med varme undertoner Hudtype: Kombinasjon

Hei alle sammen,

I dag vurderer jeg en ny sminkeblanding som Ecotools har gitt ut nylig. Denne svampen får ros fra mange skjønnhetsinfluenter. Jeg bruker Real Techniques skjønnhetssvamp for å blande grunnlaget mitt og jeg lette etter markedet for en ny. Jeg plukket denne svampen fra Ulta-butikken. Så, la oss se hvordan denne svampen fungerte for meg.

Pris: $ 5,99 USD Produktbeskrivelse: EcoTools Total Perfecting Blender er designet med EcoFoam Technology for å blande primer og fundament for feilfri hud.

Egenskaper:

 • Se og leve vakkert med den unike EcoFoam-teknologien, laget av 70% plantebaserte materialer.
 • Cruelty Free: EcoTools elsker sine furrige venner! Deres produkter er PETA-sertifiserte, noe som betyr at de er 100% grusomme og veganske.
 • Uten latex. Dermatologistestet.

Hvordan å bruke: Bruk svamp fuktig eller tørr. Når du bruker vått, press over overflødig vann til det er fuktig. Påfør sminke over hele ansiktet i en "stippling" eller "hoppende" bevegelse for å blande produktet i huden. Tørk og vis svamp i luftbehandlet lagringsplass til neste bruk. Øk svampens levetid, og bli kvitt bakterier ved å rense svamp hver uke. Her er hvordan EcoTools rengjør svampene sine:

Trinn 1: Senk svampen under rennende vann. Trinn 2: Fjern svampen fra vann og tilsett noen dråper av EcoTools Brush Shampoo. Trinn 3: Klem svamp gjentatte ganger til såpe begynner å skumme. Fortsett å klemme, men ikke klem eller gni for å unngå riper. Trinn 4: Skyll under vann, fortsett å klemme for å fjerne suds. Trinn 5: Skyll svamp under rent vann for å fjerne svamp og sminkeoppbygging. Hvis oppbyggingen fortsatt er tilstede, gjenta trinn 1-5. Trinn 6: Klem ut ekstra vann med håndkle og legg flat til tørk.

Min erfaring med EcoTools Total Perfecting Blender:

EcoTools Perfekt blender svamp kommer i en hard, gjennomsiktig plastboks. Den vakre svampen hevder å være laget med 70% plantebaserte materialer, det er latexfritt og det er 100% veganer og grusomhet. Jeg personlig liker å bruke sminke svamper å søke og blande mitt fundament, concealer og rødme. Jeg trenger ikke millioner børster å bruke sminke min. Jeg finner dem praktiske. The Real Techniques-hudfarge svamp er veldig bra; Det bruker imidlertid mye produkt.

EcoTools skjønnhetssvamp er grønn i farge. Når du tar den ut av emballasjen, får du i utgangspunktet svampen og et plaststativ som du kan tørke svampen på. Skjønnhetssvampen utvides til en god størrelse etter at jeg har suget svampen i vannet og klemmet ut vannet, og det er hvordan applikasjonen beskrives i emballasjen.

Svampen er formet som din typiske avrundede svamp med ovalformet bunn, bra for å blande inn eller bruke grunnlaget eller kremblussen. Den runde overflaten gir en myk og grundig blanding. Når du svinger svampen til en annen side, har den en stor flat side som gjør det mulig å bruke foundation, rødme eller concealer. Jeg liker denne siden for å bruke krembluss og høylysere. Denne siden er også flott for å påføre løs pulver under baking. Den flate sidekanten er mindre i forhold til den andre siden, jeg foretrekker dette for å blande i concealer og for å påføre løs pulver under øynene mine. Skjønnhetssvampen har også et topp flatt hode. Denne kileaktig tippen gir mulighet for presise rette linjer.

Svampen gir enkel påføring av mitt fundament, krembluss og concealer. Jeg drar bare svampen på ansiktet mitt for å få en jevn applikasjon av produktet. Det er veldig enkelt å påføre, og de forskjellige sidene av svampen gjør det enkelt å komme inn i kråkene og svennene i ansiktet mitt. Mitt eneste problem med denne svampen er at svampen er mer fast sammenlignet med mykheten til Original Beauty Blender og Real Techniques-svampen. Denne svampen er sterkere enn den virkelige teknikken. Det rive ikke lett.

Den skjønnhetssvampen suger ikke opp mye produkt. Jeg kan lett rengjøre denne svampen ved å suge den i sjampo og vann. Fundamentet flekker blir lett vasket bort. Etter vask holder jeg det på plaststativet og la det tørke over natten. Samlet sett er denne svampen ikke på nivå med original Beauty Blender, men det er bedre enn svampen Real Techniques. Denne svampen er veldig bra sammenlignet med andre rusmiddel svampe. Jeg liker det.

Fordeler med EcoTools Total Perfecting Blender:

 • Enkel anvendelse.
 • Eliminerer bruk av flere børster.
 • Gir vakker, feilfri grunndekning.
 • Gjelder krem ​​rødme effektivt.
 • Plastholderen lar meg tørke og lagre svampen.
 • Bærbarhet for reise.
 • God emballasje.

Cons av EcoTools Total Perfecting Blender:

 • Ikke lett tilgjengelig i India.

IMBB Rating: 4/5 Anbefaler jeg EcoTools Total Perfecting Blender? Ja, jeg anbefaler det. Ville jeg tilbakekjøre EcoTools Total Perfecting Blender? Ja, jeg vil tilbakekjøpe.

EcoTools Precision Blush Brush Ecotools 6 stykke pensel sett EcoTools Blending og Bronzing Brush Eco Tools Mattifying Finish Brush L'Oreal Paris White Perfekt Totalt 10 Whitening Day Cream SPF 30 PA +++ Beauty Blender Svamp Maybelline Dream Blender Foundation Blanding Svamp Kleancolor Beauty Blending Sponge NYX Flawless Finish Blending Svamp Inglot Pro Blending Svamprosa

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon May 22 2019