Hei IMBBians,

Flaunting et vakkert og hoppende hår er hver eneste kvinnes drøm, og hårmaskene kommer som en redning i gjenoppliving av våre skadede låser. Nylig kom jeg over en hårmaske fra Dove Intense Repair-serien og bestemte meg for å plukke den opp. Så, i dag er omtale om Dove Hair Therapy Intensive Repair Self Warming Hair Mask. Les videre for å få vite mer.

Pris og antall: $ 2 for 15ml maske, 5ml aktiverende serum. Produktbeskrivelse: Sammen oppretter regenererende behandlingsmaske og varmeaktiverende serum en forsiktig varme for en dyp hårbehandling. Denne kraftige fusjonen, med Keratin Repair Actives, trenger til et cellulært nivå og bidrar til å gjenopprette proteiner. Øyeblikkelig oppvarming effekt; Todelt pamperbehandling; Hjelper med å reparere håret på det dypeste nivået; Blader håret sterkt, skinnende og opptil 10 ganger mer motstandsdyktig; Redusert brudd vs. ikke-condition sjampo.

Hvordan å bruke:

ingredienser:

Min erfaring med dyvehårterapi Intensiv reparasjon Selvoppvarmende hårmask:

Dove Hair Therapy Intensive Repair Selvoppvarmende hårmask leveres i en forseglet pakke, som inneholder 15ml balsam og 5ml varmeserum. Ytre dekselet bærer hele produktrelatert informasjon mens det er noen grunnleggende opplysninger på posen. 15 ml vesken er mer enn nok til et par bruksområder for skulderlengdehår.

Hår maske: Hårmassen er hvit i farge og har en kremaktig tekstur. Den har en behagelig lukt som er helt ikke-plagsom. Konsistensen er tykk, men den sprer seg lett. Hårmassen må påføres midt i lengden av håret og ikke på røttene. Når det er påført, hårmasken skummer litt, og det gjør håret mitt hoppende og mykt mens du gni det på håret. Dessuten virker det en rik næringsfløde for håret.

Varmeaktiverende serum: Det varmeaktiverende serum kommer i et gjennomsiktig sekskantet rør. Først kuttet jeg pakken i nakken mens jeg ønsket å lagre den for neste gang, men du kan rive ut seglet og bruke alt på en gang. Serumet er rennende og har konsistensen til en håndrensemiddel. Det har ingen lukt / duft. Når du tar det på din håndflate og begynner å gni det på håret ditt, genererer det varme. Men varmen forblir knapt i noen sekunder, så du må jobbe raskere. Produktet må påføres på røttene. Og lagring av dette serumet kan være litt vanskelig som det ikke kommer med en stopper.

2-trinns behandling gir en spa-lignende effekt på håret. Produktet må stå på håret i tre minutter, og etter vasken føles håret hoppende, mykere og næret. Det gjør håret mitt tingle gratis og gjenoppretter den naturlige tekstur av håret mitt. Jeg kan bare løpe mine fingre gjennom håret mitt uten å sitte fast i mellom. Hårmassen gjør ikke håret oljeaktig, og håret mitt ser mykt og skinnende ut i de neste tre dagene. Det legger også til en utstråling og en naturlig sprett, noe som øker volumet av håret mitt. Jeg må si, det er en av de beste hårbehandlingene jeg noensinne har prøvd, og jeg er sikker på at jeg ville stryke denne hårmasken mye! Posen gjør produktet reisevennlig. Produktet inneholder mange kjemiske ingredienser, og jeg er ikke sikker på om det er bra i det lange løp, men for øyeblikket elsker jeg helt hvor glatt og bouncier det gjør mitt tørre, kjedelige hår.

Pros av Dove Hair Therapy Intensiv Reparasjon Selvoppvarming Hair Mask:

 • Travel-vennlig.
 • Rimelig.
 • Gjør håret utrolig mykt og glatt.
 • Gjør håret håndterbart.
 • Gir en hår spa-lignende effekt.
 • Tilfører bounciness til håret.
 • Beholder den naturlige tekstur av hår.
 • Gjør ikke håret oljeaktig.
 • Fuktighet og nærer hår.
 • Reparasjoner av hår.
 • En 3-minutters hårbehandling.
 • Forbedrer tørt, kjedelig hår.

Cons of Dove Hair Therapy Intensiv Reparasjon Selvoppvarming Hair Mask:

 • Inneholder mange kjemikalier.

IMBB Rating: 5/5 Vil jeg anbefale / tilbakekjøp Dove Hair Therapy Intensive Repair Self Warming Hair Mask? Ja!

Dove Damage Therapy Hair Fall Rescue Shampoo Dove Hair Therapy Hair Fall Rescue Conditioner Dove Hair Therapy Næringsmiddelløsninger Daily Shine Shampoo Vaseline Intensive Care Advanced Repair Lett duftende, ikke-fettete lotion Dove Intensive Reparasjon Forest Essentials Intensive Hair Repair Masque Japapatti og Brahmi Schwarzkopf Bonacure Reparasjon Rescue Treatment Hair Mask L'Occitane Reparere Shine Hair Mask for tørt og skadet hår Marokkansk Olje Restaurerende Hår Mask

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: