Hudtype: Normal til tørr

Hei alle deilig IMBBians !!!

Hvordan har du det? Endelig er sommeren her. Det er bare begynnelsen av april, og jeg føler meg allerede som mai er her. Været har endret seg, og huden min trengte sommerenes nødvendigheter. Jeg har fylt opp noen av sommerens skjønnhetsprodukter, og jeg skal gjennomgå en av dem i dag. Jeg vurderer Super Drug Dead Sea Purifying Clay Mask i dette innlegget i dag.

Produktbeskrivelse:

ingredienser:

Pris: £ 1 for 15 ml.

Min erfaring med Superdrug Dead Sea Purifying Clay Mask:

Super-stoffet Dead Sea Purifying Clay-mask kommer i en standard posepakke. Det står at den er egnet for fet og flammende utsatt hud. Jeg har normalt å tørke hud, men i dag blir det fet og jeg får et par zits på ansiktet mitt. Jeg trengte litt rask løsning for det. Jeg prøvde denne leiremasken som det hevder å dype rens. Maskens farge er lys myntegrønn. Masken er tykk og tung i konsistens som enhver annen leiremaske. Den sprer seg lett over huden. Duften er sterk kombinasjon av eukalyptus og sitron, og jeg likte det ikke.

Jeg søkte det over hele ansiktet og på nakken. Produktkvantiteten er tilstrekkelig til å dekke ansikt og hals generøst. Etter påføring på huden, føles det litt kjølig, noe som jeg elsker, fordi det bidrar til å berolige og roe huden. Det er godt å nevne at dette faktisk er en innstillingsmaske, så når du sportslig det, vil det herdes og huden din begynner å føle seg stram. Jeg la den tørke i 10-15 minutter og vaske av med varmt vann. I motsetning til de fleste herdende ansiktsmasker, var dette veldig enkelt å gå av og ansiktet mitt følte meg så glatt. Jeg var så imponert!

Duften forblir i noen minutter, selv etter vasking. Huden min følte seg myk og ren. Jeg kunne føle at det suger opp olje og smuss fra ansiktet mitt. Vanligvis leirmasker tørker ut huden, men det er ikke tilfelle med denne masken. Huden min følte seg strammere enn før, og det var ingen elastisk følelse. Jeg opplevde ikke en prikkende følelse med denne ansiktsmasken eller noen rødhet etter bruk. Som produktet hevder, var det ingen utstråling eller glød på ansiktet mitt; bare ren hud.

Det er en gjennomsnittlig leiremaske som gjør en anstendig jobb for engangsopprydding. Jeg har en pakke med dette som jeg vil bruke i ferier. Du kan prøve, men hold ikke høye forventninger. Det rydder huden og fjerner overflødig olje og smuss, men neste dag samme gamle historie, varer ikke effekten i mer enn en dag eller to. Jeg beholder disse pose masker for akutt bruk eller mens jeg er på ferie og ikke har tid til stall ren opp.

Pros av Superdrug Dead Sea Rensende Clay Mask:

 • Reisevennlig emballasje.
 • Rimelig.
 • Kjemisk fri, spesielt parabenfri.
 • Grusomhet, ikke testet på dyr.
 • Dypt renser og nærer huden.
 • Tørker ikke ut huden.
 • Renser ut overflødig olje og urenheter.

Cons av Superdrug Dead Sea Rensende Clay Mask:

 • Tilgjengelighet i India.
 • Ikke egnet for tørr hud.
 • Krav på strålende hud er falsk.
 • Sterk duft.

Ville jeg tilbakekjøpe / anbefale Superdrug Dead Sea Purifying Clay Mask? Man kan gi det en prøve mens du reiser eller for rask opprydding. Jeg vil ikke tilbakekjøp denne, men vil prøve andre masker fra Superdrug. IMBB Rating: 4/5

Superdrug Tea Tree Peel Off Mask Superdrug Tropical Cocktail Peel-Off Mask Superdrug White Chocolate Mousse Mask Superdrug Superfruits Exfoliating Mask Skjønnhetsformler Mango Dead Sea Mask The Body Shop Spa of the World Dead Sea Salt Scrub

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jan 27 2020