Hei alle sammen!

Jeg har nylig sett denne Dove body lotion med et bilde av det indiske kartet, og jeg måtte plukke den opp. Jeg følte meg stolt av å se det, og jeg elsker også at dette produktet har kokosnøttekstrakter. 😉 Å være en sørindisk Jeg elsker kokosnøtter og går helt for kremer som inneholder kokosnøttekstrakter. Så, denne anmeldelsen handler om Dove Nourishing Secrets Glowing Ritual Body Lotion med Coconut Oil og Almond Milk. Les videre for å vite mer om det.

Pris: £ 6 for 400ml (ca 480 INR) Produktbeskrivelse: Inspirert av skjønnhetsritualer av indiske kvinner, ble Dove-kroppsrommet bortskjemt med hudpleie med kokos og mandel. Den spesielt rike formelen gir dyp fuktighet og gjør den mer delikat, mens den beroligende, kremete duften av kokos og mandel stimulerer sansene. ingredienser: Aqua, Glyserin, Stearic Acid, Capryl / Capric Triglyserid, Dimetikon, Glykol Stearat, PEG-100 Stearat, Petrolatum, 1,2-Hexandiol, Akrylater / C10-30 Alkylakrylatkorspolymer, Carbomer, Cetylalkohol, Kokosnukiferaolje, Kollagenamin Syre, cyklopentasiloksan, dekylenglykol, dinatrium EDTA, glycerylstearat, Helianthus Annuus Frøolje, Isomerisert linolsyre, Melkesyre, Metylparaben, Ikke-tørrsmelk, Parfume, PEG-40 hydrogenert Castorolje, Pentylenglykol, Fenoksyetanol, Kaliumlaktat, Kaliumsorbat , Propylenglykol, Propylparaben, Prunus Amygdalus Dulcis Olje, Prunus Amygdalus Dulcis Seed Extract, Natrium PCA, Stearamid AMP, Tocopheryl Acetat, Tridecet-9, Trietanolamin, Urea, Coumarin, CI 77891.

Min erfaring med Dove Nourishing Secrets Glødende Ritual Body Lotion med Coconut Oil og Almond Milk:

Denne body lotion kommer i en typisk Dove body lotion emballasje. Jeg kjeder meg ikke på emballasjen deres, og jeg føler faktisk at det er ganske bra. Derfor ser jeg ikke noe behov for å forbedre det. Emballasjen er solid og leveres med klaffelokk. Lokket er veldig trygt og trygt å reise med. Jeg foretrekker vanligvis å bære noe mindre, som en 100 ml flaske, når jeg reiser. Denne kommer i en standard 400 ml emballasje. Hele emballasjen er hvit i fargen med et bilde av sprukket åpen kokos på den.

Lotionen selv er hvit i farge og kremaktig i tekstur. Det er ikke veldig tykt. Lotionen sprer seg veldig lett over huden og blir absorbert i løpet av sekunder. En liten (i forhold til andre lotioner) er nok for hele kroppen min. Det etterlater ikke en hvit film når den påføres. Duften er nydelig. Det lukter av søte kokosnøtter. Det er ikke veldig sterkt, men veldig merkbart. Duften varer ikke lenge på huden.

Hvis du er en kokosnøtter vil du elske den. Hvis du hater kokos, vennligst hold deg borte fra den. Duften minnet meg om Balea body lotion med kokosnøttekstrakter. Produktet hevder også å inneholde mandelmælk, men jeg kunne ikke føle nærvær av den på noen måte. Kroppsløften forlater huden min silkeaktig, glatt og myk. Lotionen fukter huden min godt. Produktet er målrettet for alle hudtyper og er derfor egnet for min tørre hud også.

Det holder huden mykt fuktig under kalde vinterdager. Jeg trenger ikke å bruke det mer enn en gang om dagen. Produktet forårsaker ingen form for irritasjon eller rødhet. Den passer også til sensitiv hud. Denne kroppen lotion er litt dyrt sammenlignet med andre Dove produkter, men resultatene er flotte. Totalt sett er jeg helt fornøyd med resultatene.

Pros av Dove Nourishing Secrets Glødende Ritual Body Lotion med Coconut Oil og Almond Milk:

• Robust emballasje • Gets lett absorbert • Ikke-klebrig og ikke-fet • Mild duft • Later huden silkeaktig, glatt og godt fuktet • Passer til alle hudtyper

Cons of Dove Nourishing Secrets Glødende Ritual Body Lotion med Coconut Oil og Almond Milk:

• Inneholder parabener • Kunne ikke føle nærvær av mandelmælk

IMBB Rating: 4/5 Vil jeg anbefale Dove Nourishing Secrets Glowing Ritual Body Lotion med Kokosolje og Almond Milk? Ja, jeg vil absolutt anbefale det til daglig bruk. Det er et veldig pålitelig merke som tilbyr rimelige produkter. Dove Derma Spa Oppløftet + Kropp Lotion Dove Derma Spa Cashmere Komfort Kropp Lotion Dove DermaSpa Youthful Vitality Handbehandling Dove Derma Spa Godhet Håndkrem 10 Overraskende måter å bruke kokosnøttolje i Beauty Routine The Body Shop Kokosolje Shine 10 fantastiske helsemessige fordeler med mandelmelk L'Occitane Almond Milk Concentrate Almond Milk Cleansing Lotion: DIY Almond + Kesar Melk Whitening Pack: DIY

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Oct 29 2020