Hei IMBB jenter,

Håper du hadde en blast denne Holi og den lange helgen! Nok til moro, nå tilbake til arbeid! Så, før jeg blir begravet under haug med kjedelige oppdrag, presentasjoner og notater, her er en rask anmeldelse om et produkt jeg kjøpte nesten et par måneder tilbake. Freeman er kjent for sitt mangfoldige utvalg av fotprodukter - det være seg scrubs, soaks, butters, lotions og selv sprayer, og ikke uten god grunn. Les videre for å få vite min mening om Freeman Bare Foot Vanilla + Jasmine Butter Cream.

Pris: $3.79 Produktbeskrivelse: Denne ultra-nærende fotsmør med vanilje, jasmin og shea smør gir alt over hudkondisjonering. Sveip over harde, tørre føtter og slipp fordelene av fuktighetsgivende ingredienser som myker og gjenoppretter huden.

Min erfaring med Freeman Bare Foot Vanilje + Jasmine Smørkrem:

Den kommer i et solidt hvitt rør med en brett flip åpenhette. Den har en jasminblomst trukket på forsiden av røret. Rørets øvre kant er buet i form av tærne. Den har alle produktdetaljer skrevet ut, inkludert bruk av ingredienser og produksjonsdetaljer. Samlet sett har jeg ingen klager om denne attraktive og reisevennlige emballasjen.

Kremens tekstur er bare perfekt. Jeg liker at fotkremene mine er på den tykkere siden, og dette er absolutt min type konsistens. Så, mens det ikke er så tykt at det er en smerte å presse den ut fra røret, er den tykke, hvite smøren glatt, men lett. Det er nærende uten å føle seg fettete eller fet på føttene mine.

Jeg vasker føttene mine og gni en pimpstein for å kaste bort de døde cellene. Deretter bruker jeg dette før jeg går i dvale. Selv om jeg tenker siden det er ganske lett og ikke-klebrig, kan du bruke det i løpet av dagen også. Det gir meg ikke svette ubehagelige føtter. Innen to bruksområder så mine sprukne hæler synlig myk. Skyllene på føttene mine, forårsaket på grunn av å gå på tøffe veier, følte seg mykere og den tykke huden helbredes innen 7 dager med konsekvent bruk.

Det tar ca 5 minutter å absorbere, så hvis du vil ha øyeblikkelig absorpsjon og hydrering, kan det hende du ikke liker det. Mine sengetidsritualer er enig med denne kremet - bruker dette og lazing rundt! Lukten er mild, men vakker. Selv om det står vanilje og jasmin, er jasminnotene dunkle og tapt i den fremtredende vanilje lukten. Men det er vakkert likevel, og føles ganske varmt og avslappende. Det lever opp til kravene til en fuktighetsgivende og mykgjørende smørkrem som reparerer mine sprukne føtter og gjør dem myke til å berøre. Et godt alternativ for den daglige næringen må du flaute din sommer sandaler.

Pros av Freeman Bare Foot Vanilje + Jasmine Smørkrem:

  • Søt, solid emballasje.
  • Rimelig.
  • Perfekt tykt smør.
  • Behandler tørre føtter.
  • Reparasjoner sprakk føtter og ringer.
  • Mild, behagelig lukt.
  • Lett, ikke-fettete tekstur.
  • Gir ikke svette føtter.

Cons av Freeman Bare Foot Vanilje + Jasmine Smør Cream:

  • Får ikke absorberes umiddelbart.
  • Jasmine duft er ubetydelig.

Ville jeg anbefale / tilbakekjøp Freeman Bare Foot Vanilla + Jasmine Butter Cream? Ja! Jeg vil gjerne sjekke ut andre alternativer fra Freeman's fantastiske utvalg. IMBB Rating: 4.5/5

Freeman Bare Foot Lavender Mint Foot Cream Freeman Bare Foot Selvoppvarmende Peppermynte og Plum Foot Scrub Freeman Bare Foot Softening Foot Soak: Peppermynte og Plomme Freeman Bare Foot Peppermint + Plum Foot Scrub Scholl Foot Cream Mousse Khadi Jasmine Grønn tefotskremkrem Kroppsbutikken Indisk natt Jasmine Kroppsmørk Beste fotkrem tilgjengelig i India Skjønnhetsformler Mykgjørende intensiv fotkrem

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: