Hei Gorgeous Gals,

Dagens Hourglass Lip Stylo vurderinger er ekstremt spesielle. Hvorfor? Fordi disse er to av mine favoritt nyanser fra linjen. Jeg vet ikke hvilken jeg elsker mer over den andre. Så, la oss finne ut hvilke nyanser disse er.

Produktbeskrivelse: En leppefarge med intensiteten til en leppestift som er infundert med en blanding av hydrering for utseendet av mykere, fyldigere lepper. Hva det gjør: Den silkefulle, vektløse formelen blander moderne farge med luksuriøs hydrering for en glansfull finish. Den har en hydratiserende blanding av sheasmør, jojoba, mimosa og solsikkefrø for å nærme tørre lepper og gi en silkeaktig, myk overflate. Presisjonstipen gir enkel og presis bruk hele dagen uten behov for sliping. Den er formulert uten parabener, sulfater og ftalater. "Denne alt-i-ett-hybridformelen er min go-to, hverdagslipefarge. Jeg kan bygge så mye - eller så lite farge som jeg liker, mens du forlater leppene mine myke, hydrert og perfekt polert. "- Carisa Janes, Timeglassfirmaet Timeglassprodukter er 100 prosent grusomløse. Pris: USD 32 / HKD 330 / SGD 48 for 2,5 gm.

Min erfaring med Hourglass Girl Lip Stylo Liberator og Protector:

emballasje: Lippestiften kommer pakket i vanlig brunbrettemballasje av Hourglass - veldig elegant. Leppestiftet selv har en knust penn-type design mens dispenseringsmekanismen regelmessig vrir opp en og ikke noe du trenger å skjerpe. Lippestiftrøret er igjen den typiske Hourglassbrun med gulldetaljering. Det ser ganske imponerende og stilig ut. Og røret har anstendig vekt, noe som hjelper til med å kjøre hjem hele luksus-temaet. Hvis du hadde mer enn en av disse, ville du ikke kunne skille farger med unntak av klistremerket nederst. For en gang er skriftstørrelsen stor nok til at du kan lese uten å skli.

Lippestiften er formet som en blyant - ikke som en tradisjonell kule. Mens det fortsatt er nytt - det er enkelt å søke. Å være kremaktig, det er ikke sannsynlig å beholde formen. Senere, hvor lett vil det være å søke - spesielt rundt ytre hjørner av leppene. Måten du kan klare dette på for litt ekstra tid, er at du bruker leppestiftet til leppeformen med den spisse enden av leppestiftet, men fyll inn resten av leppene med leppestiftets side. Dette vil sikre at spissen forblir punktig lenger.

Den ene - og for meg, en stor i det - er det faktum at leppestiftet ikke glir inn helt en gang vridd ned. På samme måte som spissen av en blyant forblir tippene på leppestiften utsatt. Og når jeg sier "tipset" - det er ikke litt - det er en betydelig mengde. Ja, det er en hette for å sikre hygiene osv., Men siden leppestiftet ikke snurre helt ned, må du være ekstra forsiktig når du fjerner lokket eller kappes på nytt. En ting som ikke er så stor, men i daglig bruk, er det en smerte å være konstant forsiktig mens du håndterer den. Hva om du nickker det mens du åpner eller lukker lokket? Og en av leppestiftene mine kom med toppdelen helt nikket fordi noen som ikke visste det bedre, prøvde å åpne produktet. Heldigvis var jeg i stand til å erstatte den. Men hva om du selv ender med å gjøre dette? Dette er ekstremt irriterende.

Shades: Liberator: "Liberator", som er beskrevet av selskapet som en "Deep Berry" -farge, er et vakkert medium, nesten dempet berry-skygge med et så lite snev av lilla og rødt. For meg er det en litt lysere versjon av en "lett å trekke av" hverdagsskygge, som ville se flatterende ut på de fleste kvinner. Jeg elsker denne skyggen! Den har en luminositet til den og gir en plumping effekt på leppene. Fargen er semi-opak, men kan bygges. Det er imidlertid aldri like mørkt som skyggen av kulen. Den glir jevnt på leppene og sprer selv pigment.

Beskytter: Beskrevet av merkevaren som en "Rich Berry" -farge, er skyggen ganske lik Liberator; Men har mer uttalt lilla toner til det, og jeg elsker parer! Det er en medium, lilla tonet bærskygge med en lysende glans. Dette er en så fin skygge! Igjen, dette burde fungere med mange hudtoner. Jeg føler, Liberator er sannsynligvis like lettere å trekke av, men Protector er mer slående. Skyggen er semi-ugjennomsiktig, men lett byggbar. Til tross for at det er byggbart, vil det ikke se så mørkt ut som skyggen av kulen. Den glir lett og gjelder jevnt.

pigmentering:Pigmentering er god - medium til helt ugjennomsiktig - helt i tråd med hva merkevaren har hevdet. De dekker begge naturlige pigmentering av leppene dine. Hvis du vil gå for ren dekning, vil du kanskje ikke ha intens farge, men vil ha den hydrering som teksten gir. Du kan bare lett dab det på leppene dine.

Tekstur:Tekstur er nydelig. Den er glatt, buttery og likevel synker den ikke inn i de fine linjene i leppene. Det går ikke sammen når du trykker på leppene dine sammen. Det er helt fantastisk! Lippestiften er hydratiserende og har denne fantastiske polerte lysende finishen. Blandingen av shea fuktighet, jojoba, mimosa og solsikkefrø gjør at leppene dine ser jevnere ut og er mer attraktive enn de er.

Til tross for den kremete tekstur så jeg ikke blødende eller fjærende. Imidlertid kan det være så glatt som det er, det kan smelte rundt leppe linjen når du spiser.Så, hvis du har lett dabbed det på leppene dine, bør du være ok. Men hvis du har brukt noen av disse nyanser i sin fulle kremrike herlighet, kan det hjelpe å bruke en leppeforing. Tekstur er lett og ganske hydratiserende. Jeg elsker disse i dette vinterværet. En slik fin forandring fra de vanlige flytende leppestiften.

Varig kraft: Begge nyanser har anstendig slitasje tid, ca 5-5,5 timer, avhengig av hva du spiser / drikker. Lippestiften skal overføres til kopper og skjeer og renner osv. Lett. Og som det gjør det, begynner det å forsvinne fra leppene dine. Men det slites av jevnt og det ser ikke ut ujevn. Begge nyanser gir en liten flekk.

Parfyme: Det er en liten duft, som ikke er et tilsetningsstoff. Duften kommer fra mengden frøoljer i produktet. Sørg for at du sjekker dette når du kjøper en leppestift fra dette området som et par av min nyanser hadde en mer uttalt lukt. Dette kan skyldes litt eldre aksjer. Legg merke til, denne linjen er ganske ny, så det er ikke som bestanden er veldig gammel. Men frøoljene kan begynne å snu, avhengig av hvordan / hvor disse er lagret.

Pros av Hourglass Girl Lip Stylo Liberator og Protector:

 • Stunning nyanser, vil fungere på en rekke hudtoner.
 • Lettvekt tekstur.
 • God pigmentering.
 • Veldig behagelig å ha på - Ingen følelse av tørrhet eller kløe.
 • Hydrerende formel.
 • Lett å påføre og få rene linjer.
 • Den gjelder jevnt og jevnt - ingen sløyfe eller trekk.
 • Beriket med frø butters - shea smør, jojoba, mimosa og solsikkefrø.
 • Finner ikke eller bløder.
 • Luksuriøs emballasje.
 • Anstendig slitasje tid - 4-5 timer.
 • Grusomhet fri.
 • Gir et glatt polert tiltalende utseende til leppene.

Cons av Hourglass Girl Lip Stylo Liberator og Protector:

 • Emballasje - leppestift må gå inn i røret! Periode!
 • Duften av frøoljene kan gå av å sette over tid.
 • Hvis oppbygget under applikasjonen, kan leppestiften smette utenfor leppe linjen mens du spiser mat. En leppeforing ville definitivt hjelpe med disse dristige nyanser.

IMBB Rating: Liberator - 4.5 / 5 Beskytter - 4,5 / 5

Ikke bare er begge disse skyggen helt fantastisk å se på, de er like smigrende og har også topp kvalitet. Disse to er mine favoritt nyanser fra denne linjen - bortsett fra Innovator, og jeg nøler ikke med å anbefale noen av disse treene for deg å prøve. Anbefaler jeg Hourglass Girl Lip Stylo Liberator og Protector? Ja, dette er en nydelig formel, og begge nyanser fungerer veldig bra. Dette er nyanser som jeg lett kunne ende opp med å fullføre og tilbakekjøpe.

Hourglass Lip Stylo Girl Icon og Lover Hourglass Girl Lip Stylo Influencer Hourglass Girl Lip Stylo Lipstick Visionær, Warrior Hourglass Girl Lip Stylo Lippestift Dreamer, Søker Hourglass Girl Lip Stylo Lipstick Creator, Explorer Hourglass Girl Lip Stylo Innovator Huda Beauty Icon Liquid Matte leppestift Timeglassikon Opaque Rouge Liquid Lipstick YSL Youth Liberator Serum Foundation Clinique Super City Block oljefri daglig ansiktsbeskytter SPF 40 Body Shop Hemp Hand Protector Estee Lauder Crescent White Full Cycle Brightening UV Beskytter SPF 50

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: