Hei Gorgeous Gals,

I fjor hadde jeg vurdert BH Cosmetics Quick Change Brush Cleaner. Et utmerket verktøy for øye makeup elskere. Dagens gjennomgang er på Sephora-versjonen av det samme - kjent som Sephora Color Switch. La oss gjøre hvordan denne utfører:

Produktbeskrivelse: Hva det er: En tørr, sminkefjerne svamp som lar deg bytte farger uten å bytte børster.

Hva det gjør: Inspirert av et vanlig sminkeprodusentens dilemma om hvordan du fjerner pulverproduktet fra pensler uten tørketid for en flytende børstepanner, tilbyr denne svampen et tørt alternativ. Det spesielle materialet gir deg mulighet til å fjerne pigmentet fra børstene uten penselrenserformel. Bare sveip børsten over svampen til pigmentet er fjernet og gå videre til neste farge. Svampen er helt gjenbrukbar og kan rengjøres ved å vaske den med varmt vann og såpe eller det kan sprøytes med desinfiserende børstepanner for rask rensing. Pris: US $ 18. Når det gjelder pris, koster denne om dobbel pris av BH kosmetikk en. BH kosmetikk en koster rundt $ 11.

Min erfaring med Sephora Collection Colour Switch av Vera Mona Pensel Cleaner:

emballasje: Produktet leveres pakket i en aluminiumskasse - størrelsen på en vanlig doughnut. Emballasjen er lett og reisevennlig og holder produktet også hygienisk. Tinnet pakkes i en ytre plastboks som har detaljer nevnt på toppen.

Som jeg har nevnt, hadde jeg vurdert Bh Cosmetics versjonen av dette året. Jeg likte virkelig det og ønsket en annen for et eget sett med pensler eller backup eller fordi jeg trenger et hull i hodet mitt! Uansett, i stedet for å få BH-en, bestemte jeg meg for å prøve Sephora-samlingen på innsiden. Hvorfor? Fordi vi er sminkeavhengige som alltid vil prøve noe nytt! Ikke sant?

Så, hva er produktet - Det er som en svamp som kan brukes til å rengjøre børstene mellom applikasjoner. Så, hvis du bruker en pensel for å bruke en bestemt nyanse og vil si, bland den med en ren børste eller trenger å bytte til en annen nyanse, men ikke ha en ekstra børste - du virvler den eksisterende børsten forsiktig på denne svampen. Fargepigmentet løsner og børsten kan gjenbrukes for en ny nyanse.

spørsmål:

Man kan bare tørke børsten på vev eller noe og gjenbruke? Kan de ikke? Nei. Pigmentet blir ikke fullstendig løsnet når det tørkes på et vev eller på en mikrofiberduk.

Så, hva om pigmentet ikke er fullstendig løsnet. Mesteparten av det kan være. Kan jeg ikke bruke samme pensel fortsatt? Vel, det kan du, men det eksisterende pigmentet vil forårsake forvrengning til skyggen du går inn med andre. Dette vil sannsynligvis føre til at applikasjonen / utseendet blir gjørmete siden det resterende pigmentet fra den første skyggen sannsynligvis vil blande seg med den friske øyenskyggen.

Så, jeg kan bruke en annen børste, ikke sant? Ja, du kan - forutsatt at du har en annen børste. Alle kan ikke ha en stor samling børster fordi de kan være en dyr investering. Også banen i vårt liv - selv når vi har en duplikat børste - det er ikke rent! Så kan jeg ikke bare sprøyte en penselrenser og fortsette med det? Ja det kan du. Det er imidlertid tid involvert. Det kreves tid å gjøre rengjøringen - selv om det bare er 1 minutt. Legg inn hvilken, du vil trenge alt fra 30 sekunder til 5 minutter (avhengig av rengjøringen som brukes og øyebørstetetthet) - for å få børsten tørr igjen og egnet til bruk. Det tar ca 5 sekunder å snurpe børsten din på svampen.

Flott! Så, kan jeg bruke dette til å rense penselen min og gjøre meg klar for neste klient? Nei! Dette er ikke en penselrenser eller sanitizer. Det er bare noe for å fjerne pigmentet fra børsten din. Før du bruker børstene på en annen klient, er du fortsatt pålagt å få øye på renhet (hvis ikke helt ren) og rengjør børstene dine. Dette er ikke en snarvei for spotrengjøring.

Hva om jeg gjør svampen skitten? Må jeg kaste den ut og kjøpe en annen? Nei! Du kan bare ta ut svampen og slå den ut. Bruk nå den andre siden i stedet. Når det også blir skitne, vask det! Alt du trenger å gjøre er å fjerne svampen, vask den med mild såpe, skyll og tørk ut svampen. Når du er tørr, trykk den tilbake i blikkvesken, og du er god til å gå.

Er det bare å brukes til øyenskygge børster? Nei! Ikke bare fungerer det bra for øyenskygge børster, men også for rødme børste eller en markør børste. Den er stor nok til at noen av dine (enda større) børster lett kan snurre i svampen. Jeg hater å vaske min rødme børste fordi det tar tid å tørke pluss de fleste av mine rødme børster er naturlige hår børster som jeg ikke liker å utsette for å vaske for ofte.

Så, kan jeg bruke den til å bytte mellom pulver og flytende produkter? Ja og nei! Du kan bruke dette til å bytte fra pulver til væske, men ikke omvendt. Det fungerer ved å fjerne pulverpigmentet, ikke for væske eller kremprodukter.

Virker det? Absolutt! Det er ganske frelst når du er midt i et program og trenger samme pensel igjen. Også, når du ikke vil gjøre hele penseloppsamlingen skitten mens du lager et enkelt utseende! Spesielt når du bruker naturlige hårbørster som ikke skal vaskes for ofte.

En ting å merke seg, med de fleste øyenskygge, legg inn med Sephora fargebryteren, børsten ser ganske ren ut. Men med mørkere eller lysere nyanser var det tider at pigmentet ville flekke børsten.Så, etter å ha svingt på svampen, vil penselen fortsatt beholde flekken, men vil fortsatt være klar over noe pigment. Så, når børsten ser flekker, ikke vær bummed tenker at produktet egentlig ikke fungerer. Det fungerer fint - pigmentet løsner, selv om håret kan få flekker.

Et ekstremt viktig punkt å merke seg - Dette er ikke en erstatning for:

 • Regelmessig rengjøring av børster med såpe.
 • Plassrengjøring av børstene dine med sprøyter.
 • For rensing av børster.

Så, hvem trenger virkelig dette? Jeg tror det ville være et velkomment tillegg til alles forfengelighet, men hvem virkelig trenger det virkelig:

 • Alle som elsker å gjøre øye sminke og vet smerten ved å rense en mengde børster etter hvert utseende.
 • Alle som ikke har en stor samling børster - siden det lar deg bruke den samme igjen og igjen.
 • Makeup artister - brukes mellom applikasjon på samme klient - ikke forskjellige klienter.
 • Hvis du bare har en pålitelig pensel av en type - som din pålitelige MAC 217!
 • For noen som bruker naturlige hårpensler fordi du ikke vil utsette dem for å vaske for ofte.

For å oppsummere dette for deg:

Pros av Sephora Collection Colour Switch av Vera Mona Pensel Cleaner:

 • Utmerket idé - godt utført.
 • Flott produkt som identifiserer og oppfyller et behov i markedet.
 • Fjerner pigment / fargestoff fra pulverbørster, slik at den kan gjenbrukes med en ny nyanse umiddelbart etter.
 • Robust emballasje.
 • Lett å vedlikeholde.
 • Reduserer sminkeapplikasjonstiden.
 • Hjelper med å håndtere med mindre antall børster.
 • Lett å bruke.

Cons av Sephora Collection Colour Switch av Vera Mona Pensel Cleaner:

 • Ingenting i det hele tatt.

IMBB Rating: Et 5/5 produkt. Den beste delen er at den er så lett å bruke og er så lite vedlikehold! Jeg har lest på blogosfæren at det enkelt kan replikeres med en hårdør. Jeg kan ikke kommentere det fordi jeg ikke har prøvd det fordi jeg egentlig ikke eier en hårnøtt. Pluss jeg tror at estetikken og den enkle lagringen av produktet også spiller en rolle her - det faktum at det kommer inn i sin egen aluminiumskasse gjør det enkelt å reise og lagre.

Sist, en rask sammenligning med BH-kosmetikkproduktet - de fungerer like bra. Sephora-en virker litt stivere mens BH-kosmetikkene føles å være litt mer svampete. Det kan også skyldes at Sephora-en er ny, mens BH-en har gått gjennom noen få vasker. Uansett, de har begge like gode resultater - gjerne få det du enkelt kan få hendene på. BH kosmetikk en er billigere enn Sephora en. Men siden jeg fikk BH kosmetikk en fra en Insta-selger og plukket dette direkte fra Sephora, kostet de ganske mye meg samme beløp!

Hvis du elsker øye sminke - gjør deg selv en tjeneste - velg en av disse opp for deg selv! Pronto!

Sephora Collection Colour Switch av Vera Mona Pensel Cleaner Sephora Collection Teint Infusion Ethereal Natural Finish Foundation Sephora Collection Nesten Naken Fargeløs 5 Øyenskygge Palett Sephora Collection 8 HR Mattifying Compact Foundation Vera Mona Color Switch Solo

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: