Hei alle sammen!

Jeg elsker hvordan Essence kommer opp med innovative og søte navn for sine produkter. Dagens gjennomgang handler om Essence Shine Shine Shine Lipgloss i skyggen Flirt Alert. La oss komme i gang.

Pris: 2 € for 12 ml (ca 140 INR) Produktbeskrivelse: Den glatte, smidig teksten skaper en ekstrem glans med en bløt utseende på leppene. fra nåde nyanser til intensive farger til prisme glød effekter.

ingredienser: Polybuten, oktyldodekanol, silika dimetylsilylat, disteardimoniumhectoritt, dextrinpalmitat, tokoferylacetat, propylenkarbonat, natriumsaccharin, aluminiumoksyd, fenoksyetanol, aroma (smaken), Ci 15850 (Red 7 Lake), Ci 19140 (Yellow 5 Lake), Ci 77492 (Jernoksid), Ci 77499 (jernoksid), Ci 77891 (titandioxid)

Min erfaring med Essence Shine Shine Shine Lipgloss - Flirt Alert:

Emballasjen til Essence Shine Shine Shine Lipgloss er svært lik deres matte lipglosses. Den leveres med en stiv og solid applikator som gjør applikasjonen enklere. Utskriften på den ytre emballasjen blir lett uthulet med tiden. Jeg føler at emballasjen har forbedret seg litt i forhold til sine matt lipglosses.

Skyggen "Flirt Alert" er i utgangspunktet en myk rosa farge, og det vil se bra ut på mange hudtoner. Jeg har en mørkere hudtone, og jeg føler at den ser mer ut som en tonet leppebalm på leppene mine. Glansen har en veldig ren konsistens. Den glir jevnt over leppene, og fargepengene er veldig gode. Spissen på applikatoren er avsmalnet, noe som gjør applikasjonen enklere.

Vanligvis bruker jeg en veldig liten mengde lipgloss som det gjør at leppene mine ser naturlig ut. Men når jeg bruker litt mer, føler jeg at det bløder og leppene mine begynner å føle seg klissete. Også, produktet har en liten glimmer i den. Lipglossens oppholdskraft er ikke så bra. Det varer i rundt 2 til 3 timer, og det trenger definitivt en ny bruk. Mine lepper føles litt tørre etter bruk av produktet, og glansen overfører mye på kopper og briller.

Forsikre deg om at leppene dine er godt fuktet før du bruker produktet, ellers vil det slå seg ned i kreftene og gjøre leppene dine klumpete. Lipglossen har også en mild, søt smak til det, og jeg har en tendens til å slikke når noe smaker søt på leppene. Jeg synes det er naturlig å gjøre det, og dette fører til lavere oppholdsstyrke. Jeg ville ikke bruke denne lipglossen for arbeid, men jeg føler det er mer egnet for helger eller utflukter.

Pros av Essence Shine Shine Shine Lipgloss - Flirt Alert:

  • Rimelig.
  • God pigmentering.
  • Vil passe mange hudtoner.
  • Forbedret emballasje.
  • Hyggelig taper enkel applikasjon.
  • Veldig liten glans.

Ulemper med Essence Shine Shine Shine Lipgloss - Flirt Alert:

  • Ikke langvarig.
  • Overfører mye.
  • Bløder når overflødig produkt påføres.
  • Føler klebrig på leppene.

IMBB Rating: 4/5 Vil jeg anbefale / tilbakekjøp Essence Shine Shine Shine Lipgloss - Flirt Alert? Ja! Det er en lipgloss med en nydelig fargeutbetaling, og denne nyansen passer til mange hudtoner.

Essence Keep It Perfect! Makeup Fixing Spray Essens Camouflage 2 i 1 Makeup og Concealer Essens 01 Natural Brunette Style Eyebrow Stylist Set Olay Fresh Effects Shine, Shine Go Away! Shine Minimizing Cleanser Nivea Fruity Shine Pink Guava Lip Balm Marc Jacobs Beauty Enamored Hi-Shine Lip Lacquer - Hei Du Lakme Absolutt Plump & Shine Lip Gloss Cherry Shine Lotus Herbals Melon Flirt Pure Colours Matte Lipstick Maybelline Baby Lips Bright Out Høyt Pink Alert

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: