Hei alle sammen!

Dove har lansert et område som heter Glowing Ritual, og jeg kjøpte nylig 2 produkter for meg selv. Utvalget skal inspireres av kvinner fra Midt-Amerika. Så, dagens gjennomgang handler om Dove Nourishing Secrets Glowing Ritual Avocado Oil Body Lotion. Les videre for å få vite mer om produktet.

Pris: 6 £ for 400 ml ca. 480 INR Produktbeskrivelse: Inspirert av skjønnhetsritualer fra sentralamerikanske kvinner, gir Dove body lotion huden med avokadoolje. Formelen med avokadoolje absorberer raskt og gir umiddelbart en myk hudfølelse, mens den friske, klare duften ødelegger sansene.

ingredienser: Aqua, Glycerin, Stearic Acid, Capryl / Capric Triglycerid, Dimetikon, Glykol Stearat, PEG-100 Stearat, Petrolatum, Akrylater / C10-30 Alkylakrylatkorspolymer, Calendula Officinalis Blomst Extract, Carbomer, Cetyl Alkohol, Kollagenaminosyrer, Cyclopentasiloksan, Dinatrium EDTA, Glyceryl Stearat, Glycine Sojaolje, Helianthus Annuus Frøolje, Isomerisert Linoleinsyre, Melkesyre, Metylparaben, Parfum, Persea Gratissima Olje, Fenoksyetanol, Kaliumlaktat, Propylparaben, Natrium PCA, Stearamid AMP, Tocopherylacetat, Trietanolamin, Urea, Citronellol , Geraniol, Limonene, Linalool, CI 77891.

Min erfaring med Dove Nourishing Secrets Glødende Ritual Avocado Oil Body Lotion:

Kroppen kremer i en typisk Dove body lotion emballasje. Selv om de er like, liker jeg flasker som de er robuste og reisevennlige. Flasken kommer med et klaffdeksel som lukker tett og derfor kunne jeg ikke finne noen feil i emballasjen. Jeg foretrekker vanligvis å bære noe lite som en 100 ml flaske, men denne kommer i en standard 400 ml emballasje.

Hele emballasjen er hvit i fargen med et bilde av en avokado på den. Lotionen selv er hvit i farge og er kremaktig i tekstur. Det er ikke veldig tykt, og det sprekker derfor veldig lett og blir absorbert i huden i løpet av sekunder. En liten (i forhold til andre lotioner) er nok for hele kroppen min. Dessuten forlater det ikke en hvit film på huden min.

Duften er veldig mild. Det er ikke floral eller fruktig, men det har en mer moden duft som jeg elsker. Jeg antar det er på grunn av tilstedeværelsen av avokadoolje. Jeg kan forsikre deg om at de fleste av dere vil elske måten det lukter på. Duften varer ikke lenge, men hvis du lukker den tett, vil du legge merke til det.

Kroppsløften forlater huden min silkeaktig, glatt og myk. Lotionen fukter huden min godt. Jeg har testet det i kaldere måneder og var helt fornøyd med dens fuktighetsgivende egenskaper. Jeg bruker det så snart jeg kommer ut av dusjen min, en gang om dagen, og det er tilstrekkelig for hele dagen.

Produktet er formulert for alle hudtyper og det passer også til min tørre hud. Produktet forårsaker ikke noen form for irritasjon eller rødhet, og det er derfor også egnet for sensitiv hud. Denne kroppen lotion er litt dyrt sammenlignet med andre Dove produkter, men resultatene er veldig bra. Totalt sett er jeg helt fornøyd med resultatene.

Pros av Dove Nourishing Secrets Glødende Ritual Avocado Oil Body Lotion:

  • Robust emballasje.
  • Gets lett absorbert i huden.
  • Ikke-klebrig og ikke-fet.
  • Mild duft.
  • Blader huden silkemyk og godt fuktet.
  • Passer til alle hudtyper.

Cons of Dove Nourishing Secrets Glødende Ritual Avocado Oil Body Lotion:

  • Inneholder parabener.

IMBB Rating: 4.5/5 Vil jeg anbefale / tilbakekjøp Dove Nourishing Secrets Avocado Oil Body Lotion? Ja, jeg vil absolutt anbefale det til daglig bruk. Det er et veldig pålitelig merke som gir gode resultater.

Dove Nourishing Care Dusjolje Dove Deep Moisture Nourishing Body Wash Dove Nourishing Care Dusjolje Olay Natural White Instant Glowing Fairness The Bengali Bride - Wedding Rituals, Sarees og mer Ritualer Yogi Flow Foaming Shower Gel Sensation Montagne Jeunesse 7th Heaven Avocado Oil Mud Exfoliating Mask Beauty Formulas Avokado Olje Behandling Voks Lotus Herbals Safe Sun Anti-Tan Body Lotion Banjara's Skin + Ve Body Lotion

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: