Hudton: Lys til Middels med varme undertoner Hudtype: Kombinasjon

Hei alle sammen,

ColourPop lanserte nylig lippie stix-versjonen til noen av deres berømte ultramatte flytende leppestifter. Jeg elsker virkelig sine flytende leppestifter, men de er litt tørke. Jeg personlig elsker deres Matte X lippie pinne formel, så jeg ønsket å prøve disse leppestift nyanser. I dag skal jeg se på skyggen "Kapish".

Pris: $ 5,00 USD for 1 gm. Produktbeskrivelse: Wild Ingenting er Lippie Stix søster! Du trenger denne støvete, varme brune, kapishen? Fullt dekning, super matt leppestift (tenk flytende leppestatus) med en veldig unik, lett og fløyelsaktig følelse.

Min erfaring med ColourPop Kapish Lippie Stix:

ColourPop Lippie Stix er et av de berømte leppestiftene. Lippie Stix kommer i 5 forskjellige finish - Pearlized, Crème, Matte X, Sheer og Glossy.

emballasje: Emballasjen er et enkelt hvitt leppestiftrør med holografisk skriving på siden - ColourPop Lippie Stix. Siden av lippie stix angir navnet "Kapish." Produktet kommer i hvit papp. Lippestiften har en hvit hette som klikker når den lukkes. Emballasjen er veldig lett og reisevennlig. Lippestiften passer lett i min clutch på grunn av sin tynne tynne emballasje.

Tekstur og applikasjon: Strukturen til denne lippie stix er super matt. Selv om dette er en matt leppestift, glir den veldig godt på leppene mine. Det var ingen tugging og trekking mens du brukte leppestiftet. Over tid begynner det å bli litt tørt. Det er ingen duft til leppestift som er bra. Denne leppestiften overføres til kopper, men den slites ut jevnt. Dette er en av de mest komfortable matte leppestiftene jeg noensinne har kommet over.

Pigmentering og dekning: Lippestiften er superpigmentert og super ugjennomsiktig. Det gir full dekning selv om leppene er pigmenterte.

Skygge og Avslutt: "Kapish" er en matt x lippie pinne skygge til ColourPop berømte væske leppestift nyanse "Wild Nothing." Skyggen er en vakker støvete varm brun. Det er en perfekt 90-talls brun nyanse og er veldig slitesterk. Denne nyansen passer til alle typer indian hudfarger. Lippestiftets overflate er super matt.

Forbli kraft: Oppholdsstyrken er veldig bra med denne leppestiften. Den forblir på rundt 4 timer. Hvis jeg parrer denne leppestiften med en lippie primer og leppepenn, så vil den forbli i 5 til 6 timer på leppene mine. Lippestiften overlever faktisk måltider uten å ende opp på haken og kinnene som flytende leppestift. Det begynner å falme jevnt hvis du spiser superolige måltider. Totalt er jeg veldig fornøyd med fargebeløpet, tekstur og levetid på leppestiftet. Lippestiften kan lett fjernes med en oljebasert sminkefjerner.

Fordeler av ColourPop Kapish Lippie Stix:

  • Matte X ferdig leppestift.
  • Vakker støvete brun nyanse.
  • Ekstremt pigmentert.
  • God emballasje.
  • Grusomhet fri.
  • God levetid.
  • Reise vennlig.
  • Ekstremt komfortabel.
  • Rimelig.

Ulemper med ColourPop Kapish Lippie Stix:

  • Ikke lett tilgjengelig i India.

IMBB Rating: 4.5/5 Anbefaler jeg ColourPop Kapish Lippie Stix? Ja, jeg anbefaler det. Ville jeg tilbakekjøpe ColourPop Kapish Lippie Stix? Ja, jeg vil tilbakekjøpe.

ColourPop Nixed Lippie Stix ColourPop Sprekk meg opp Lippie Stix ColourPop Goal Digger Lippie Stix ColourPop Lippie Stix - Vannmannen ColourPop Love Life Lippie Stix ColourPop Cami Lippie Stix ColourPop Lippie Stix Lumière ColourPop Brink Lippie Stix

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: