Mange mennesker har ravnet om RMS Living Luminizer i mange år, men det var vanskelig for meg å forstå før jeg prøvde det, og det er så verdt sprøytenarkomanen. Hvis du ikke er klar over merkevaren RMS Beauty, lager de naturlige skjønnhetsprodukter med økologiske ingredienser. Det er en av de få merkene som ikke føles noe som sminke fordi de lager naturlig utseende.

Pris: $38 Produktbeskrivelse: En kult favoritt highlighter med en gjennomsiktig, dugg finish. Et must-have skjønnhetsprodukt og RMS Beauty's største selger, denne luminiser fremhever huden bedre enn noe annet. Den ultimative belysningsapparatet for å skape en sanselig, lysende glød, den levende Luminizer forbedrer hudens naturlige ungdommelighet uten å være klissete, fettete eller glitrende. Den er formulert uten parabener, sulfater og ftalater. Dette produktet er hypoallergent, glutenfritt, grusom, og ikke-kreftfremkallende.

Min erfaring med RMS Beauty Living Luminizer:

RMS Living Luminizer kommer i en liten, frostet krukke med den hvite snurre opp hetten. Emballasjen er enkel og stilig. Navnet på merkevaren er trykt på toppen og produktdetaljene er trykt i bunnen.

RMS levende luminizer er en total må ha etter min mening om du handler om naturlig glød. Hvis jeg har lov til å beholde bare en highlighter ut av alle mine høylysere, så vil dette være den ene. Dette passer til hver hudtone, hver hudtype. Living Luminizer er en krem ​​høydepunkt. Når den er farget, ser den mest pearly ut, men med et snev av hvitt gull er det en veldig unik nyanse.

For å føle det føles det som vaselin, men uten klebrighet. På huden blandes det som en drøm. Det går glatt og ser sømløst ut. Produktet er byggbart og blander seg som en drøm. Det gir den mest naturlige glød på huden. Jeg bruker den på de høye punktene i ansiktet mitt og under brynene. Jeg finner å bruke en Beauty Blender eller fingrene fungerer best med dette produktet i stedet for en pensel. Dette varte i 7 timer på meg.

Denne høylyseren ser veldig naturlig ut. I krukken har den litt mikroglimmer, men på huden ser glitterene ikke frem fremtredende. Målet er lett. Denne høylyseren understreker ikke ansiktsporer og det kan også brukes over rødme.

Som nevnt tidligere, er teksturen ganske kremaktig og går veldig jevnt på huden. Det er en fin glans på huden uten å klamre seg på for å tørke flekker av huden.

Pros av RMS Beauty Living Luminizer:

  • Gir en vakker naturlig glød på huden.
  • Blendable.
  • Buildable.
  • Unik nyanse.
  • Glatt.
  • Vil fungere for alle hudtyper.
  • Passer på alle hudtoner.
  • Sulfat og parabenfri.

Cons av RMS Beauty Living Luminizer:

  • Ingen.

Vil jeg anbefale / tilbakekjøp RMS Beauty Living Luminizer? Ja. IMBB Rating: 5/5

Stila All Over Liquid Luminizer i Kattunge Sephora MicroSmooth Star Dust Bakt Luminizer Max Factor Skin Luminizer Foundation Buxom Divine Goddess Luminizer Hard Candy Doll Face Glow All Way Face og Body Luminizer

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: