Hei IMBBians,

Av det siste har jeg stått fast på grunnleggende sminke for kontoret, og i de travle dagene bruker jeg bare mascara til å åpne øynene mine, i stedet for øyenliner og en skygge. Så, jeg var ute etter mascara som gir enorm volumseffekt. Mens det er må ha fra L'Oréal, var jeg ikke villig til å skille ut en bombe for en mascara, som jeg kaster ut etter 3 måneder! Jeg ser alltid etter budsjettmaskarer og har nylig kommet over dette produktet, og dagens gjennomgang handler om Essence False Lashes Extreme Volume og Curl Mascara. Les videre for å få vite mer

Hva selskapet hevder:

Til det ytterste! Denne nye mascara-versjonen med en krøllefibrørbørste gir maksimalt volum for buede visker med falsk lash-utseende.

Pris: € 2,89 for 10ml

ingredienser:

Aqua (vann), parafin, glycerylstearat, syntetisk bivoks, stearinsyre, acacia senegalgummi, butylenglykol, palmitinsyre, polybuten, oryza sativa (ris) klidvoks, vp / eikosen-kopolymer, ozokeritt, aminometylpropanol, tropolon, hydrogenert vegetabilsk olje, stearylstearat, hydroksyetylcellulose, fenoksyetanol, ci 77499 (jernoksyder).

Min erfaring med Essence False Lashes Ekstremt volum og krøll Mascara:

Dette produktet ble lansert for en tid siden, og jeg har sett den på hyller i nesten mer enn en måned. Jeg har aldri brukt noen essens mascara til nå, og jeg var litt skeptisk med dette produktet og ønsket å sjekke andre alternativer. Men det faktum at det hevdet at det gir falsk lash effekt, jeg ønsket å prøve det ut. Det er 2 produkter i området False Lashes Effect, og jeg plukket opp den for ekstremt volum og krøll mascara.

Mascara kommer i en hvit og en svart cap kombinasjon. Emballasjen er ikke noe bra, men bare enkelt som vanlig mascara. Den har rosa og svarte høydepunkter, noe som gjør at det ser litt ut som et flertall. Det er litt voluminøst, men forstyrrer meg ikke mye. Skruenhetten har tappen i den. Hetten er stram og ingen problemer med utslipp. En av grunnene til at jeg gikk for dette er fordi jeg likte tannbørsteformen. Jeg har brukt en slik snor for noen år siden, og det ga veldig god krølleffekt, og jeg var sikker på at selv med dette ville jeg få krøllens lasheffekter. Kommer til mascaraen, gir den falsk lash effekt, men når jeg åpner klaffen for å søke, er det så mye produkt på børsten. Jeg må gni den til sidene, før jeg bruker den på lashene mine, og hvis ikke, det etterlater klumper av rester på mine øyne. Da jeg først brukte mascaraen, uten å gni den, forlot det så mye klump på øynene mine at det så så latterlig ut.

Selv med så mye rubbing, har mascara en tendens til å bli med lashene med sitt produkt, noe som gir et klumpende utseende! Jeg har alltid en ren tavle hendig, slik at jeg kan fikse det hvis det er mye rest. Dette fører meg til dobbelt arbeid. Jeg er ikke sikker på om merket kaller denne latterlige klumpen som falsk lash! Annet enn dette problemet, elsker jeg produktet! Det legger mye volum i øyenvippene, og øker også lengden på viskene mine. Det legger til litt fiber i lashet mitt, noe som gjør det ser fullt ut. Men som jeg sa, trenger du en ren tryllestav for å rette den, for en fin effekt og å kvitte seg med resten. Mascara legger også vakker krøll i øyenvippene, og jeg liker denne 2 i 1 plikt til mascara.

Mascara er vanntett og holder den ekstreme krøllen og volumet i rundt 5 timer og legg som det begynner å flakse av. Jeg har lagt merke til små flak i nærheten av øynene mine på grunn av dette. Men annet enn disse problemene, hvis du bare vil gå for falsk lash-effekt, er det bra å kjøpe, men for å oppnå det perfekte utseendet trenger det litt arbeid. Men det skaper en falsk lash utseende, og det er et godt kjøp. Så oppsummering:

Pros av Essence False Lashes Extreme Volume og Curl Mascara:

• Legger til dramatisk volum. • Lenger øyenvippen. • Skaper en vakker krølle. • Holder volumet og krøllet i ca. 5 timer. • Vanntett. • Reise vennlig. • Rimelig. • Skaper falsk lash effekt.

Cons of Essence False Lashes Ekstremt volum og krøll Mascara:

• Lever rester på visker og må ryddes opp. • Hvis du bruker mer, skaper du en veldig kunstig, ser visker. • Flager av etter 5 timer. • Trenger en ren hengel hendig å fikse klumpete utseende.

IMBB Rating: 3/5 Ville jeg anbefale / tilbakekjøp Essence False Lashes Extreme Volume og Curl Mascara igjen? Min mening på produktet er 50-50. Mens jeg elsker den dramatiske lash-effekten og volumet det gir, må arbeidet jeg trenger for å sørge for at det ikke klumper meg opp.

Essence I Love Extreme Crazy Volume Mascara Essens Få Big Lashes Volume Boost Mascara Essence 02 Browny Brows Gjør meg Brow Øyenbryn Gel Mascara Essence All Eyes on Me Vanntett Multi-Effect Mascara Essence Lash Princess Volume Mascara ELF Maksimal Deknings Concealer Estee Lauder Double Wear Maksimal Cover Camouflage Makeup

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: