Giorgio Armani Luminous Silk Foundation er min hellige gral grunnlag, men jeg pleide aldri å bruke den på daglig basis. Da jeg så at Giorgio Armani kom ut med et annet fundament som ville tilby ren dekning, var jeg veldig spent og ønsket å prøve den. Skyggeområdet er ikke stort, og disse endrer farge på huden, så jeg var ikke sikker på hvilken nyanse å få. Skyggen jeg til slutt valgte var nr. 4, og jeg synes det passer meg perfekt.

Pris: $ 64 USD Produktbeskrivelse: Et fundament infundert med olje og rene pigmenter for ren dekning og en varig glød. Denne nyeste innovasjonen fra Giorgio Armani gir næring og glød til vektløsheten til Armani Maestro Fusion Foundation. Denne formelen er en bi-fase eliksir som gir en varig glød. Formulert med oljer smeltet med rene pigmenter, gir det ren dekning og SPF 30 solbeskyttelse.

Min erfaring med Giorgio Armani Beauty Maestro Glow Nourishing Fusion Makeup:

Giorgio Armani Maestro Glow Nourishing Fusion Makeup kommer inn i en glassflaske med dropper. Navnet på merkevaren og produktnavnet er på forsiden av flasken og skyggenummeret er nevnt nederst på flasken.

Det fulle navnet på dette produktet er Giorgio Armani Maestro Glow Nourishing Fusion Makeup Biphase Elixir SPF 30. Ja, dette har en SPF på 30, som er et bonuspunkt for meg. Dette er et oljebasert fundament, og flasken må ristes riktig før bruk, siden pigmentene blir skilt fra oljen. Den har en slick ved første applikasjon, men setter i en myk og pulveraktig finish.

Dette fundamentet gir det vakreste, dystre utseendet. Hvis du er alt om dyktig utseende, vil du elske dette produktet. Om vinteren har jeg ganske tørr og flakket hud, og dette gjør at tørr hud ser så bra ut.

Denne sminke sminke smelter inn i huden usynlig og forlater huden ser naturlig strålende ut. Det er byggbart og gir ren til lett medium dekning (det er det jeg foretrekker på en daglig basis).

Det føles lett og behagelig på huden. Jeg liker det faktum at det også tilbyr hudpleie egenskaper. Det føles faktisk som om du bruker serum på huden på grunn av flytende natur. Jeg foretrekker å bruke fingrene til å blande dette ut i stedet for å bruke en pensel.

Når jeg bærer dette fundamentet, får jeg komplimenter på hvor vakkert huden min ser ut. Dette går også ganske godt på huden også. Jeg får 5 til 6 timers slitasje uten noen touchups, noe som er bra med tanke på at dette er et lysende fundament. Det blir litt fet på pannen, men ingenting stort. Hvis du har normal tørr hud, vil du elske dette, jeg vil ikke foreslå dette grunnlaget for folket med fet hud.

Pros av Giorgio Armani Beauty Maestro Glow Nourishing Fusion Makeup:

 • Super lys tekstur.
 • Tilbyr lett til middels dekning.
 • Perfekt til daglig bruk.
 • Leveres med hudpleie egenskaper.
 • Ingen oljeaktig glans.
 • Langvarig.
 • Byggbar dekning.
 • Leaves huden føles smidig.
 • Naturlig glødende effekt.

Cons av Giorgio Armani Beauty Maestro Glow Nourishing Fusion Makeup:

 • Kostbar.
 • Begrenset nyanseområde.

Ville jeg anbefale / tilbakekjøp Giorgio Armani Beauty Maestro Glow Nourishing Fusion Makeup? Ja. IMBB Rating: 4.9/5

Giorgio Armani Luminous Silk Compact Makeup Giorgio Armani Luminous Silk Foundation Shade 5 Giorgio Armani Fluid Sheer No 2 Giorgio Armani Master Corrector # 2 Orange Giorgio Armani Lip Maestro - Rød Fushia Giorgio Armani Lip Maestro Intense Velvet Farge - # 501 Casual Pink Dove Silk Glow Nourishing Body Wash Gucci Lustrous Glow Foundation L'Oreal Paris Infallible Pro-Glow Foundation Chanel Les Beiges Healthy Glow Foundation Burberry Fresh Glow Foundation

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: