Produkt kjøpt av IMBB

Kat Von D lanserte sitt Lock It-utvalg nylig med en stiftelse og to concealers. Gjennomgangen handler om Kat Von D Lock Det Concealer Crème (skygge Medium 27 Warm).

Produktbeskrivelse: En super-allsidig, rik og kremaktig concealer med 24-timers slitasje og umiddelbar full dekning. Lock-It Concealer Crème gjør alt som en tradisjonell concealer gjør, og så noen: det lyser under øyet, dekker blemishes, korrigerer misfarging, konturer og baker. Denne neste nivåformelen gjelder jevnt og smelter lett for en lukket, jevn og jevn finish. Med et bredt utvalg av nyanser, tilbyr Lock-It Concealer Crème en av de mest omfattende skyggeområdene i concealer. Velg det perfekte under øyet korrektur og nøyaktig hud tone skjult skygge med lett-å-navigere navn som inneholder undertone. Skyggen rekkevidde inkluderer selv en ren hvit, hvit ut, for dramatisk markering og blanding i andre nyanser for å skape egendefinerte toner. Belagt med fargestoffer og lysende pigmenter og ekstremt nærende Hydra-Boost Complex, er denne formuleringen kreppesikker og fuktighetsgivende, ideell for det fine øyeområdet. Artistry applikatoren ble modellert etter en kunstner pensel, med en konisk spiss for presise hjørner og en bred base for å effektivt frakke større områder. Det er formulert uten parabener, sulfater og ftalater. Dette produktet er ikke-komedogent. Lock-It Concealer Crème er helt fri for animalske avledede ingredienser.

ingredienser:

Artistry Tips:

 • Bake som en proff. Blend Lock-It Concealer Crème under øynene i en nyanse to toner lettere enn huden din.
 • Bruk Lock-It Precision Powder Brush til å pakke en generøs mengde Lock-It Setting Powder på toppen av concealer.
 • Vent et par minutter, og støv det av med penselen for en fløyelsmyk finish og ingen mørke sirkler i sikte.
 • La kreativiteten flyte fri med hvit ut skyggen. Bruk som en super-lys høydepunkt, bland inn i fundament eller concealer for å tilpasse nyanser, eller bruk som en øyenskygge base for å lage hvilken som helst farge pop.

Pris: $ 26 for 6,25 gm.

Jeg tar på Kat Von D Lock It Concealer Creme:

Kat Von D Lock Den Concealer Crème kommer i signaturen, gotisk stilemballasje av Kat Von D. Røret og den svarte pappekassen, begge bærer de gotiske påtrykkene sammen med alle detaljer om produktet. Røret er litt lengre enn det vi vanligvis håndterer med concealers og snakker av høy kvalitet. Emballasjen er stilig, vakker og solid. Det er reise trygt. Jeg vil dekke den tåreformede applikatoren her, fordi utformingen av doe-fots applikatoren gjør concealeren spesiell. Det er unikt og funksjonelt utformet for å nå hjørnet under øyet eller de minste stedene å dekke med concealer. Helt elsker det; rot gratis og tidsbesparende verktøy faktisk.

Kat Von D tilbyr et omfattende utvalg av 21 nyanser, bedre enn de fleste av de avanserte merkevarene i øyeblikket. Utvalget består av C-, W- og N-suffiks som representerer kjølige, varme og nøytrale undertoner sammen med en hvit nyanse som kan brukes som en skyggejusterer. Siden mitt hovedområde med bekymring er mine forferdelige mørke sirkler, gikk jeg for Medium 27 Warm (Spesiell takk til vår forfatter Arpita Ghosh Mitra for å bistå i skyggevalg).

Riktig betegnet som crème concealer, formelen er rik, høyt pigmentert, kremaktig og uanstrengt blandbar. Kat Von D har spikret denne. Det er fuktighetsgivende, så tørr hud vil elske det fordi det vil kreke mindre. Men likevel, i motsetning til påstandene, skjuler concealeren til en viss grad etter 6-8 timer. Dekningen er ros verdig; full dekning for flekker, flekker, arr og rødhet, men når det kommer til blågrått område (mørke sirkler under øyet). Kat Von D concealer gjemmer ikke den tingen som peeps ut fra medium-full dekning concealer laget. Jeg trenger fortsatt en oransje korrektur for å få et feilfritt utseende.

Dekningen avhenger også av hvilket verktøy du jobber med. En concealer børste gir en dekning mellom mediu til full. Beauty Blender leder ved å gi full dekning, men du trenger en anstendig mengde produkt å jobbe med i dette tilfellet. Jeg foreslår ikke å blande med fingrene i tilfelle av Kat Von D Lock Det Concealer Crème fordi det vil ta lengre tid å resultere i et naturlig, luftbørstet utseende.

Den ugjennomtrengelige dekning for ufullkommenheter holder seg veldig godt opptil 8 timer lett. Faktisk, etter omtrent 8 timer, settes formelen ned i linjer i underøyet området og skjules som krølling. En enkel børste eller fingertip buffing tar vare på problemet og voila! Den beste øvelsen vil være å fukte under øyet og blande det godt med en Beauty Blender og avslutt med pulver påført med en fuktig Beauty Blender (som senere kan børstes) for en jevn dag.

Bunnlinjen er at selv om Kat Von D Lock It Concealer Crème er en av de beste concealers for øyeblikket, kan den tunge tekstur og blandetiden som kreves for feilfri resultater, ikke gjøre det til ditt daglige valg.

Fordeler av Kat Von D Lock Det Concealer Creme:

 • En ugjennomtrengelig, fullstendig dekningsprosess.
 • Formelen er rik, kremaktig, pigmentert og hydrerende.
 • Blender til en naturlig, feilfri og full dekningsgrad for ufullkommenhet.
 • De fleste nyanser lunt mot lysende effekt for baketeknikk.
 • Et bredt utvalg av 21 nyanser for varme, kule og nøytrale undertoner.
 • Dekker ufullkommenheter på en feilfri måte.
 • Passer for alle hudtyper.
 • Velvety satin finish.
 • Estetisk vakker emballasje.
 • Tankefullt designet applikator, tåreform med en bred base og spisspiss.

Ulemper med Kat Von D Lock Det Concealer Creme:

 • Det går til slutt i fine linjer under øynene, så folk med tørr hud må kanskje gå gjennom problemer og rutine for baking, noe som gjør at det ikke er "en rask hver morgen" som en concealer.
 • Til tross for den ugjennomtrengelige dekning, krever dype øye-mørke sirkler fortsatt en oransje korrektur som dekker den grå-blåaktige tingen.

IMBB Rating: 4.5/5 Ville jeg anbefale / tilbakekjøp Kat Von D Lock It Concealer Creme? Jeg anbefaler absolutt Kat Von D Lock Det Concealer Crème, hovedsakelig fordi jeg liker den rikt pigmenterte og enkle glidende kremformelen. Dekningen er fantastisk, og du kan enkelt matche din nyanse fra den allsidige rekkevidden, men jeg vil ikke tilbakekjøp fordi mitt hovedområde er bekymring, er mørke sirkler under øyet som fortsatt trenger en oransje korrektor. Jeg vil prøve den mest ravede NARS Creamy Radiant Concealer neste eller noe som kombinerer en oransje korrektur med full dekning. Kat Von D Lock Det Concealer Crème er en tunge concealer, og hvis du er ute etter en concealer for arrangementer, er dette det riktige valget fordi resultatene er verdt det. Det siste tipset for kjøpere er at nyanser er lettere enn det vi forventer; Jeg er NC-25 og til og med Med 27 Warm er fortsatt lettere for min mørke sirkel under øynene, selv om det fungerer fantastisk for mine ufullkommenheter når de kombineres med fundamentet. Så, hvis du plasserer en bestilling på nettet, se nøye på prøver og velg over den mørkere skyggen enn den som hjernen din indikerer for uten frykt for å gå galt 😛

Kat Von D Lås den Tattoo Foundation Kat Von D Beauty Lock-It Tattoo Powder Foundation Kat Von D Shade og Light Eye Contour Brush Kat Von D Monarch Eyeshadow Palette La Mer Den strålende Concealer Broad Spectrum SPF 25 Inglot Freedom System Cream Concealer CoverGirl Clean Whipped Creme Foundation Laura Mercier Silk Crème Oil Free Photo Edition Foundation Ben Nye Creme Foundation Lakme Face Magic Skin Tints Creme Makeup Revolution Focus og Fix Liquid Concealer

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: