Hei alle sammen,

Dagens gjennomgang vil være på en veldig søt utseende mascara. Jeg kjøpte flere varianter av denne serien fordi hver enkelt er basert på forskjellige ingredienser og selvfølgelig er emballasjen super søt! La oss komme til anmeldelsen nå!

Produktbeskrivelse: Rammeformet Lash oljebasert mascara er vanntett og infunderes med et skudd av Aloe Vera. Så det vil ikke bare fortsette før du tar den av, men Aloe Vera er også mild nok til selv de mest følsomme øynene. Den tunge børsten gir også et ekstra løft på volumet. Det vil ikke stoppe flutter effekten med Frameous Lash.

Pris: 3.99 $

ingredienser:

Min erfaring på Kleancolor Frameous Lash-Aloe Vera Mascara:

Denne mascara kommer i en veldig fløyelsaktig kropp med søte, funky og attraktive farger. Mascara kroppen føles veldig myk å røre, som NARS-emballasje. Ikke at jeg noen gang har rørt det, men jeg har hørt at selv NARS gjør denne fløyelsagtige berøringspakken. Detaljerne er trykt i svart og emballasjen er veldig fin. Staven er formet som et juletre og er trekantet.

Borstene er sterke, og du må være forsiktig når du bruker mascaraen. Pigmenteringen er veldig naturlig på disse mascaraene. Det ser ikke ut som du har brukt en mascara. Men du kan føle det. Mascara forblir på evig tid på lashene. Det forlenger dine lashes mye og gir lite volum til dem også.

Mascaraen tørker til en halvmattig finish, og det er ganske vanskelig å fjerne mascaraen. Du trenger en god rensemiddel eller en sminkefjerner for å fjerne den. Det smelter ikke på øynene dine, selv etter lang tid. Det holder seg godt til lashene. Det er litt vanntett, men ikke helt. Det jeg mener er, det vil ikke spre overalt hvis du spruter litt vann på ansiktet ditt, men hvis du gni øynene dine med våte vipper, vil det åpenbart spre seg overalt.

Denne mascara blir satt så lenge som 10 timer som jeg har testet. Det smuldrer ikke eller flager på meg eller flekker på mine nedre visker eller under øynene. Samlet sett liker jeg denne, som jeg ikke trenger å bry seg om sin levetid eller noe slikt. Jeg bruker det og glem det for resten av dagen. Oppsummering fordeler og ulemper,

Pros av Kleancolor Rammeformet Lash-Aloe Vera Mascara:

• Søt emballasje. • Morsom og lystfarget emballasje. • Uvanlig stavformet form som en trekant. • Lengrer dine lashes. • Gir litt volum. • Veldig langvarig • Ikke smuss, flake eller smuldre. • Ser veldig naturlig ut. • Rimelig.

Ulemper med Kleancolor Frameous Lash-Aloe Vera Mascara

• Veldig vanskelig å fjerne. • Vekter ned viskene dine hvis du bruker mer.

IMBB Rating: 4.5 / 5 Vil jeg anbefale / tilbakekjøre Kleancolor Ramme Lash-Aloe Vera Mascara igjen? Ja!

Kleancolor Ramme Lash Avocado Frø Olje Mascara Kleancolor Brun Svart Rammeformet Brows-Tinted Brow Mascara Kleancolor Medium Brown Eyebrows Essential Kit KleanColor 901 svart øye / øyenbryn blyant KleanColor Lash Bow-Tux Volumiserende Mascara Makeup Revolution London Amazing Lengder Clear Mascara Chambor Uendelig Lash Lengde Mascara Givenchy Noir Couture Volume Mascara Inglot False Lash Effect Mascara

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: