Hei damer

Jeg håper du har sparket startet dette nye året med mye positiv energi. Så i dag vurderer jeg en annen perle i min samling av Victoria's Secret Parfumes. Det er deres Victoria's Secret Bombshell Nights EDP. Hvis du har lest mine vurderinger, så vil du nå vite hvor besatt jeg er med Victoria's Secret som et merke. La oss komme inn i anmeldelsen.

Pris: INR 4 935,89 for 1,7 fl Oz.

Produktbeskrivelse: Glitter i luften. Champagne popping. Musikkblåsing. All night dancing. Bombshell Nights er en sexy frisk kombinasjon av musserende frukt og forgylt skog. Fragrance type: Fruity blomster Merknader: Sparkling Cassis, Purple Dahlia og Golden Woods

emballasje: Jeg kan ikke slutte å snakke om hvor vakker emballasjen er. Det er vanligvis en av hovedgrunnene til at jeg kjøper VS parfymer. Denne er helt nydelig. Det ser ut som et gigantisk stykke gullbar med gullglitter på den. Den kommer inn i en hvit kartong med hvitt bånd knyttet på den. Det åpner opp for å avsløre gigantisk diamantkutt glassflaske sikret med varmt rosa papp lokket, slik at det ikke beveger seg inne i kartongen. Denne søte flasken er vakkert detaljert med tilpasset VS-bånd som er bundet rundt halsen, som er et signaturdesign for Bombshell parfyme-serien. Selvfølgelig er det ikke reisevennlig, så jeg anbefaler å kjøpe rullestørrelsestørrelser eller duft du vil elske å reise med.

Min erfaring med Victoria's Secret Bombshell Nights Eau De Parfum:

Jeg har prøvd nesten alle parfymer i Bombshell-serien, og jeg dør helt for dem. De er så skarpe og friske at du kan bære dem når som helst i løpet av dagen. Den beste delen er når den brukes på ideelle kroppsdeler, de holder seg så lenge som 8 timer. Bombshell original som jeg har vurdert tidligere er den bestselgende nr. 1 parfyme av Victoria's Secret, og denne er siste i serien. Hvert år starter VS en ny duft i Bombshell-serien, og denne er inspirert av glitrende bylys.

Denne duften er helt nydelig med grunnnotater av tre og mellomtoner litt floral, noe som gir dette så feminin berøring. Jeg elsker blomsterdufter, og denne er skarp, men floral. Når den brukes over en lyst duftende kroppsrør, holder den opp til 8 timer og på klær, vil det vare til neste klesvask. Da dette er min nåværende favoritt, bruker jeg den når som helst på dagen, det være seg dag eller natt. Den beste delen er at den svimper bort og etterlater en liten floral duft bak, som drar gjennom hele dagen.

Jeg vil anbefale dette til alle duft fanatikere som dette er en må-ha i samlingen din. Jeg tror at kvinner med alle aldersgrupper kan bære denne parfymen. Når jeg bruker denne parfymen, er rommet mitt fylt med den vakreste duften. Som et tips, vil jeg foreslå at du bruker noen duft ca 10 tommer vekk fra antrekket ditt for å forhindre flekker.

Fordeler av Victoria's Secret Bombshell Nights Eau De Parfum:

  • Helt nydelig emballasje.
  • Oppholder seg i opptil 8 timer.
  • Oppholder seg lengre på klærne.

Ulemper med Victoria's Secret Bombshell Nights Eau De Parfum:

  • Ingen.

IMBB Rating: 5/5 Anbefaler jeg Victoria's Secret Bombshell Nights Eau De Parfum? Ja.

Victoria's Secret Bombshell Paris Eau De Parfum Victoria's Secret XO Victoria Eau De Parfum Victoria's Secret Wicked Eau De Parfum Victoria's Secret Bombshell Eau De Parfum Victoria's Secret Love er himmelsk Eau de Parfum Victoria's Secret Angel Gold Eau De Parfum Victoria's Secret Tease Eau de Parfum Victoria's Secret Supermodell Eau De Parfum Victoria's Secret Natt Eau de Parfum Victoria's Secret Very Sexy Nå Eau de Parfum Victoria's Secret XO Victoria Eau De Parfum Victoria's Secret Love Eau de Parfum Victoria's Secret veldig sexy Eau de Parfum Victoria's Secret Scandalous Eau De Parfum L.A. Girl Bombshell Glasert Lip Paint Huda Beauty Bombshell Liquid Matte Lipstick Covergirl Bombshell Volume av LashBlast Mascara i Very Black 800

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jul 02 2020