Hei alle sammen,

Fortsetter med den fantastiske Charlotte Tilbury-sminkelinjen, i dag, vil jeg se på hennes lipgloss i "Red Vixen".

Produktbeskrivelse: Med lip lusture, får alle å bli med i Perfect Lip Club! Jeg vil alltid bruke leglans på klientene mine, uansett alder, for å skape den optiske illusjonen av anti-alder av fullere lepper. LIP LUSTER er et super luksuriøst, glanset lakk som gir leppene dine en strålende speilglans, noe som skaper en illusjon av en tredimensjonal, voluptuøs pout. Påfør denne rene, ikke-forfalskede farge i en XXL kremaktig tekstur til hele leppene dine for å plumpe, boost og frakk for en misunnelsesverdig pout å bli lusted etter ...

  • Kremaktig vinyltekstur er beriket med Lotus Flower-ekstrakt, en antioksidant som beskytter, hydrater og beroliger lepper for en nydelig, perfekt lakkert finish.
  • Fargen forblir på plass i 6 timer uten overføring.
  • Ikke-klebrig tekstur.

Pris: $ 22 USD

Min erfaring med Charlotte Tilbury Red Vixen Lip Luster Lip Gloss:

Den kommer inn i et gjennomsiktig plastrør med CT-logo på forsiden. Røret er litt sekskantet, noe som gjør at det ser ganske annerledes ut enn de vanlige lipgloss-rørene. Hetten er en gylden fargehett. Navnet på skyggen er skrevet nederst på røret.

Charlotte Tilbury Lip Luster kommer i en rekke vakre n * de nyanser, og i dette området er bare én en levende rød skygge, og det er "Red Vixen".

Formelen er en tykk formel, men det føles mer som en gel. Det føles ikke klebrig på leppene overhodet. Det er en fenomenal formel for enhver høy effekt glans elsker!

Red Vixen er en fantastisk levende rød skygge, den er litt gjennomsiktig. På egen hånd gjør det leppene dine så saftige og klumpete. Det gjør også leppene dine perfekt når de lagres på toppen av en rød eller en bærskygge og varer i 3,5 timer på leppene mine.

Pros fra Charlotte Tilbury Red Vixen Lip Luster Lip Gloss:

  • Vakker rød glans.
  • Høy glanspåvirkning.
  • Ikke-klebrig tekstur.
  • Levende skygge.
  • Gjør ser klumpete og saftige.

Ulemper med Charlotte Tilbury Red Vixen Lip Luster Lip Gloss:

  • Ingen.

Ville jeg anbefale / tilbakekalle Charlotte Tilbury Red Gloss Lip Lipstick Lip Gloss? Ja. IMBB Rating: 4.8/5

Charlotte Tilbury Matte Revolution Bond Girl Luminous Moderne Matte Leppestift Charlotte Tilbury Hot Lips Liv det opp leppestift Charlotte Tilbury Hot Lips Hells Bells Luminous Modern-Matte Lipstick Charlotte Tilbury The Rebel Fargekodede Øyenskygger ELF Hypershine Lip Gloss i Vixen Covergirl Vixen Violet Outlast Longwear + Fuktig leppestift Beste Røde Lip Gloss tilgjengelig i India Street Wear Color Rich Megashine Lip Gloss - Red Diva Lotus Herbals Ecostay Lip Gloss - Sizzling Red Colorbar Jelly and Shine Lip Gloss - 001 Red Jelly

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: