Hei IMBBians,

Svart øyenskygge er en av øyeskyggene, du må eie i sminkeboksen din. Fra å lage et Smokey-utseende for å holde de kajal-flekkfrie, trenger vi en svart øyeskygge. Jeg hadde kjøpt Essence Black mono eyeshadow for nesten et år siden, selv om jeg fortsatt hadde det, bestemte jeg meg for å kaste det ut og kjøpe en ny, og dagens gjennomgang er på Catrice 140, kapteinen i den svarte perlen, Absolute Eye Color Mono Eyeshadow, So Les videre for å vite mer

Hva selskapet hevder:

Et mangfoldig fargespektrum, lang holdbarhet, høy dekning og ulike effekter i matt, glitrende eller perleformet - forenet i Absolute Eye Color Mono Eyeshadows. Inspirert av blikket på de internasjonale modeshowene, er Eyeshadows tilgjengelig i forskjellige nyanser, alt fra myke naken til dristige nyanser for en lys og fargekraftig finish. • Fargekrevende pulverøyeskygge • Høy dekning • For langvarig øye sminke

Pris: € 2,79 for 2g

ingredienser:

Talkum, oktyldodekanol, silika, glimmer, sinkstearat, tokoferylacetat, oktyldodecyl, stearoylstearat, tinnoksid, dehydrideddiksyre, kaliumsorbat, CI 77266 (svart 2) (Nano), CI 77491 (jernoksider), CI 77492 (jernoksid ), CI 77499 (jernoksid), CI 77891 (titandioxid).

Min erfaring med Catrice 140 Captain of the Black Pearl Absolutt øyefarge Mono Øyenskygge:

Mens det alltid var i mitt sinn, måtte jeg kaste ut Essence-øyeskyggen min, da kappen var ødelagt og jeg ikke kunne bære den hvor som helst, jeg ville ikke kjøpe den samme svarte øyenskyggen, men ønsket å prøve noe nytt . Jeg gikk hovedsakelig for å kjøpe rockmetall sortimentet fra Essence, men det var glitrende og det var ikke den svarte jeg kunne bære daglig og i det øyeblikket så jeg dette svart, det hadde liten glitter i det og de skinner i lyset og Jeg ble forelsket i det og bare plukket opp det!

Emballasjen er ganske enkel og fornuftig. Øyenskyggen, kommer i et klart gjennomsiktig plasthus og det har en fliphette som lukker med et klikk, noe som gjør produktet enkelt å bære. Emballasjen ser ikke billig ut, og du kan tydelig se fargen gjennom den gjennomsiktige pakken. Den svarte perlen er en dyp pigmentert jet svart øyeskygge. Den har en matt finish og har små, silvery glitterpartikler i det som glitrer. Glitterpartiklene er imidlertid ikke for mye, og produktet ser fortsatt matt ut. Glitterpartiklene gjør at den svarte øyenskyggen skiller seg ut.

Øyenskyggenes tekstur er myk og pulveraktig. De er veldig enkle å blande når de påføres og kan lett påføres. Tatt i betraktning den pulveriserte tekstur, er det fallout fra produktet. Selv om det ikke er for mye, når jeg vil lage et dypt Smokey-utseende, er det mye som er nødvendig i børsten min, og når jeg bruker det, har produktet en tendens til å falle ut. Øyenskyggen varer en god 6 timer og så begynner den å falme.

Som det er jet svart, ser fading ikke veldig lys ut. Med tanke på at den har en pulveraktig tekstur, når den påføres på lashet, kommer den inn i øyet, og de små partiklene holder seg flytende i øyet, slik at det kan bli litt irriterende. Øyenskyggen kan tydelig fjernes ved hjelp av en sminkefjerner. Det gir ingen rester etter. Alt i alt, vurderer prisen og levetiden, det er et godt kjøp, men ikke det beste, og jeg vil gjerne se etter mer. Så oppsummering:

Fordeler av Catrice 140 Kapteinen av den svarte perlen Absolutt øyenfarge Mono Øyenskygge:

• varer lenge. • Dybt pigmentert Jet svart. • Elegant emballasje. • Økonomisk pris • Gir god dekning. • Myk og matt finish. • Kan enkelt fjernes. • Har små sølvglitterpartikler.

Ulemper med Catrice 140 Kapteinen til den svarte perlen Absolutt øyefarge Mono Øyenskygge:

• Det er faller ut mens applikasjonen er i bruk. • Partiklene kan komme inn i øyet når de påføres på lash line og kan være irriterende.

IMBB Rating: 3.5/5 Vil jeg anbefale / tilbakekjøp Catrice 140 kapteinen til den svarte perlen Absolutt Øyenfarge Mono Øyenskygge? Det er et godt produkt, men ikke et must-produkt. For samme pris føler jeg at det er bedre de der ute.

Catrice 010 Eyes Wide Matt Absolute Matt Eyeshadow Palette Catrice Eyeshadow Duo Miracle Heaven Catrice Eyeshadow 300 Pink Rock Super Star Catrice 070 Dancing Green Liquid Metal Gel Eye Eye Pencil Catrice Prime og Fine Translucent Loose Powder Catrice Smokey Eyes Brush Catrice Smokey Eye Pencil i Black Earl

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: