Hei alle sammen,

Fortsett med mine vurderinger på Makeup Geek eyeshadows, du kan se forhåndsvisning innlegget og stifter av alle nyanser her. Denne anmeldelsen vil være på skyggen "Shimma Shimma."

Produktbeskrivelse: Ikke sparkle som en disco ball, bare ha litt "shimma shimma" i livet ditt. Disse er alle svært pigmenterte - bare sjekk ut fargene! - Halvparten av prisen på high end-skygger uten å ofre kvalitet - Disse pansene kan plasseres i tomme paletter som Z-Palettes. - Øyenskygge-vekten er 1,8 G / 0,064 oz - Med en egen palett kan du bygge dine egne paletter - Alle våre skygger er grusomme - vi tester ikke våre produkter på dyr - Disse øyeskyggen er Talc og Paraben-Free. Pris: $ 6 hver for vanlig og duoen krom øyenskygge, ikke de fulle seg.

Min erfaring med Makeup Geek Shimma Shimma Øyenskygge Pan:

emballasje: Denne øyeskyggen kommer i en panne som du må stikke inn i en magnetisk palett. Jeg liker fleksibiliteten dette gir for å tilpasse en palett basert på dine behov, men dette betyr også at du må shell ut ekstra for å kjøpe Z-paletten på toppen av å kjøpe øyeskyggen.

Skygge: "Shimma Shimma" er beskrevet som en metallisk champagne. Sann til beskrivelse, det er lett kremaktig beige med en veldig frostglans. Det er ingen chunky glitters, men det gir en vakker metallisk glans. Denne skyggen er veldig allsidig; mens den utfører utmerket som en all-over lokkfarge, elsker jeg dette som et indre hjørne høydepunkt. Det virker så godt å åpne øynene og kan også fungere som et godt benbenmerke, forutsatt at du bruker en lett hånd som det kan se veldig sterk ut hvis du bruker tungt. Denne nyansen ville være i mine "topp 5 plukker" fra Makeup Geek-skyggene jeg eier.

pigmentering: Pigmentering av denne skyggen er utmerket. Jeg var overrasket over å se at den gir nesten ugjennomtrengelig dekning i ett lag med tanke på at det er en så lys skygge. Virkelig strålende!

Tekstur og blandbarhet: Tekstur av denne øyeskyggen er veldig jevn og har et snev av creme. Det er absolutt ingen grittiness til det. Jeg hadde ikke noe problem å pakke dette på og blande det inn i andre skygger.

Oppholdsstyrke:Å holde strøm er fantastisk. Jeg så ikke noe fading eller krølling i over 8 timer med en øye primer under.

Alt i alt, jeg nyter grundig med å bruke disse Makeup Geek eyeshadows. Jeg har brukt mange øyenskygge fra tvers av alle merker, og jeg kan ærlig si at disse Makeup Geek-skyggene definitivt har den høye følelsen når det gjelder brukervennlighet og jevn tekstur. Og jeg føler at du bare ikke kan slå denne høye kvaliteten til denne prisen. Jeg anbefaler denne øyenskyggen.

I EOTD har jeg brukt "Chickadee" i som en overgangsskygge som er forsterket med "Frappe" og "Kakaobær" i krøllen og "Shimma Shimma" over lokket. Jeg gjorde en gylden kutte krone med Lime kriminalitet øye liner i "Rhythm."

Pros av makeup geek shimma shimma øyenskygge pan:

  • Rimelig, kjøp av individuelle nyanser bidrar til å tilpasse en palett som du vil.
  • Utrolig høy kvalitet.
  • Lett å blande og bruke.
  • Byggbar pigmentering.
  • Vakker allsidig nyanse.
  • Bare enkelt å jobbe med.
  • Talc og parabenfri.

Cons of Makeup Geek Shimma Shimma Øyenskygge Pan:

  • Du må shell ekstra for å kjøpe en Z-palett for å sette disse pansene inn.

IMBB Rating: 5/5

Makeup Geek Chickadee Eyeshadow Pan Makeup Geek Glamorøs Eyeshadow Pan Makeup Geek Vintage Presset Eyeshadow Pan Makeup Geek Bitten Eyeshadow Pan Makeup Geek Cupcake Presset Eyeshadow Pan Makeup Geek Eyeshadows Preview and Swatches Makeup Geek Cosmopolitan Eyeshadow Pan Makeup Geek Pegasus Foiled Eyeshadow Pan Makeup Geek Typhoon Duokrom Øyenskygge Pan Maybelline Eye Studio Vintage Plum Color Tattoo Leather 24 Hr Øyenskygge ELF Mineral EyeShadow i Glamorøse

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: