Hei IMBBians,

Mine siste innlegg har vært om hårpleieområdet. Jeg prøver å inkorporere oljer og parabenfrie produkter i hårpleierutinen. Yves Rocher har svært gode produkter, som bruker naturlige ingredienser og er fri for parabener og silikoner. Så jeg følte det var ingen bedre merkevare å velge en sunn sjampo og plukket opp Yves Rocher Nutri-Repair Treatment Shampoo, og dagens gjennomgang handler om det samme.

Hva selskapet hevder: Nutri-Repair Treatment Shampoo er beriket med organisk dyrket Jojoba Kernel olje, utjevning, næring og reparasjon av hårfiber. Passer for tørt og / eller krøllete hår. fordeler

  • Inneholder mer enn 96% naturlige ingredienser
  • Paraben, farger og silikonfri
  • Håret blir mykt, smidig og sunt

Pris: € 5,90 for 300ml (jeg kjøpte den til en nedsatt pris på € 3,90)

ingredienser:

Min erfaring med Yves Rocher Nutri-Repair Treatment Shampoo:

Yves Rocher Nutri-Repair Treatment Shampoo er ikke ny for meg. Jeg hadde fått en liten 50 ml gratis prøve av denne sjampoen, under min siste Yves Rocher Haul, elsket jeg absolutt produktet og jeg plukket opp en større flaske.

Emballasjen er ganske enkel. Sjampoen kommer i en grønn plastflaske med en brun fliphette. Flasken er litt gjennomsiktig, og du kan se innholdet i sjampoen som markerer området der det er til stede. Flip-hetten er veldig stram og lukker godt og produktet er reisevennlig. Den brune hetten er også en skruehett og jeg bruker den ofte, siden flipphetten er litt tett og når jeg ikke har så mye tålmodighet, skruer jeg bare på hetten. Sjampoen er kremaktig og hvit i farge og har en halv tykk konsistens. Sjampoen har en herlig behagelig duft, og selv om det ikke holder seg lenge, for de få øyeblikkene det holder, elsker jeg det. Sjampoen lammer godt og et lite produkt er nok for en ren hodebunn.

Sjampoen fungerer også uten oppstyr på tungt oljet hår. Sjampoen renser også godt når det skylles og etterlater ingen rester. Sjampoen er ikke tung og veier ikke håret ned. Det inneholder ikke silikoner, og det belegger derfor ikke håret slik at det ser kunstig sunt ut. Sjampoen gjør håret glatt og mykt.

Jeg har lagt merke til meget gode resultater ved hjelp av denne sjampoen, i nesten en måned. Jeg har veldig fet hodebunn og tørre ender og må vaske håret mitt hver annen dag, men med denne sjampoen har jeg lagt merke til at det ikke gjør hårbunnen veldig fet på den andre dagen, selv om jeg må vaske håret mitt, jeg kan også la det gå til tider og har ingen problemer med en fet hodebunn. Sjampoen inneholder også 96% naturlige ingredienser som er en bonus. Mens sjampoen gjør håret mykt, smidig og skinnende, gjør det ikke håret håndterbart. Etter et bad må jeg påføre et hårserum for å fjerne knottene i håret mitt eller vent på at håret tørker og så børste det ut. Jeg skulle ønske shampoo fjernet min tangles.

Sjampoen fukter og nærer også håret, jeg har merket at mine tørre hår slutter ser friske ut. Mens sjampoen er fri for parabener og silikoner, er det fortsatt kjemikalier i den. Den inneholder SLS, og jeg ønsket at produktet også var fri for dem. Samlet er sjampoen et godt kjøp, og jeg planlegger også å kjøpe balsam fra samme utvalg for å legge til flere fordeler for håret mitt. Så oppsummering:

Pros av Yves Rocher Nutri-Reparasjon Behandlings Shampoo:

• Gjør håret mykt og smidig. • Gjør håret skinnende og legger til en sunn glans. • Reise vennlig. • Inneholder 96% naturlige ingredienser. • Fritt fra paraben, fargestoffer og silikoner. • Ikke etterlater rester og forårsaker ikke flass. • Tørker ikke ut hodebunnen, men nærer den. • Behandler min fet hodebunnsproblem. • Fukt og hydrerer hårendene. • Reparer håret. • Hyggelig duft.

Cons av Yves Rocher Nutri-Reparasjon Behandlings Shampoo:

• Inneholder SLS og kjemikalier. • Fjerner ikke tangles fra håret og gjør det håndterbart. • Ikke reduserer frizz.

IMBB Rating: 3.5/5 Ville jeg anbefale / tilbakekjøp det Yves Rocher Nutri-Repair Treatment Shampoo? Jeg vil helt sikkert anbefale denne sjampoen for tørt hår og jeg har allerede tilbakekjøpt denne store flasken, jeg må tenke på om jeg vil tilbakekjøpe den når 300ml er over!

Yves Rocher Botanisk Hårpleie Vitality & Radiance Shampoo Yves Rocher Lissage Smoothing Shampoo Yves Rocher Lissage Smoothing Conditioner Yves Rocher Jardins Du Monde Soft Shower Cream Yves Rocher Olive Petitgrain Bad og dusj Gel TRESemme Beauty-Full Volume Pre-Wash Conditioner Himalaya Herbals Dryness Defense Detangler og Conditioner

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: