Påstander : Artis børster er laget utelukkende med Cosme Fiber, en revolusjonerende konstruert fiber laget for bruk av kosmetiske og sminkeprodukter. Tilgang til Andy Warhol, Artis Brushes er Rolls-Royce of Brushes.

Pris : USD 355 / INR 24.000 ca.

Min erfaring med Artis Elite Mirror Collection 10 børste sett Jeg har lyst til å prøve Artis børster i lengst tid. Så denne gangen under min tur til London visste jeg at jeg måtte plukke dem opp. Jeg så etter dem på mange butikker. De ble utsolgt. Så jeg bestilte dem fra netaporter. Og se og se, jeg har denne drillbørsten satt at jeg ikke kan slutte å besette. Selv om en sunn person ville ønske å plukke noen av de beste og må ha dem. På IMBB ønsker vi å gjennomgå alt. Så jeg måtte velge en full børste sett for å sette det over for dere alle. For å gi deg en liten bakgrunn, er Artis børster opprettet av Matthew Waitesmith. Han var en tidligere MAC Makeup Artist og jobbet hos MAC i 17 år før han ble bedt som Senior Vice President. Ikke overrasket over at disse børstene kommer fra en godt opplevd hånd.

Jeg plukket opp dette Elite Mirror Collection Brush-settet. Den leveres med 10 børster. Selv om Artis tilbyr flere børster enn bare disse 10, men dette et stort sett dekker store børster fra deres utvalg. Disse børstene er utformet på en slik måte at hver børste har flere formål. Så de blir tilbudt i form form enn faktisk av deres fastsatte formål. Penslene i dette settet er ovale, lineære og runde.

Artis børster har i gjennomsnitt 3-10 ganger så mange individuelle fibre som konvensjonelle børster. Flere fibre gjør mer arbeid med hver passering over overflaten av huden. For eksempel har Oval 10 penselen over 250 000 individuelle fibre hver med en mikroskopisk liten og myk spiss.

Disse er grusomhet / dyrfrie børster. Dette bidrar også til å forhindre allergisk eller sensitiv reaksjon man kan ha i bruk av hårbørster. Disse børstene er ekstremt myke på huden. De er nesten som en pute på huden. de er så myke.

Disse børstene har også denne flotte designen. Børsteens sølvhåndtak bøyer seg litt, slik at børstene beveger seg langs konturene i ansiktet. Du føler denne effekten mest når du bruker en stor oval børste mens du bruker pulver. Penselen glir bokstavelig talt på huden din fra over ansiktet til nakken og under haken.

Jeg har vasket dem mange ganger, og regelmessig blir de rene. De har beholdt sin form. De har aldri kaste en børste og de har ikke flakket eller utvidet seg. Selv med hvite håndtak må du behandle dem med stor ekstravikt. De har gummihåndtak, som gir et fantastisk grep.

De tar mer tid å tørke i forhold til de vanlige børstene på grunn av deres tettere børster, spesielt de store ovalene tar veldig lang tid å tørke.

Samlet sett vil jeg si at du virkelig ikke trenger disse børstene i livet ditt. Du kan helt oppnå et perfekt sminkeutseende med vanlige børster også. Dette er PURE luksus. Disse børstene er for det meste for selvbruk, ikke engang for klienter, hvis du er en makeup artist. De hvite ville helt bli skitne etter en periode, og du ville ende opp med å jobbe med ikke så rene børster. Jeg må også legge til at disse tar deg tid til å bli vant til. Jeg mener det kan helt være tilfelle at du kjøper dem ut av mani, men ikke tilbringe nok tid til å bli vant til disse, de ville bare sitte på skuffen og legge til prettiness. Men jeg vil si at du blir avhengig av å bruke dem når du begynner å bruke dem. Siden de er en av de mykeste børstene du kan ha, vil du virkelig bruke dem hele tiden. Jeg er ikke en stor fan av de lineære børstene (unntatt en). Jeg finner dem rart å bruke for øyenskygge med mindre jeg bare må røyke liner. Jeg bruker en av linjer til å lage rene kanter for leppestiftet mitt. Jeg vil nok få mer avhengighet av dem når jeg bruker dem mer, men jeg finner ikke meg selv å nå ut for dem mye. Men for base sminke og lepper, elsker jeg absolutt å bruke disse børstene. De drikker opp mye mindre produkt i forhold til de vanlige tette børstene. Og du ender opp med å bruke mye mindre produkt, men får fortsatt den feilfri finishen. Jeg føler også at disse børstene skal brukes i kombinasjon med vanlige børster. Selv om du får tak i dem, kan du gjøre ekte episkhet med børster, men noen ganger føler jeg at du ender med å bruke mer produkt enn det du trenger med disse penslene. Så hvis du har en myke børster, kan du stresse ut mindre og ha det mer moro. Alt jeg sier er at du ikke trenger å være helvete bøyd på å bruke bare disse børstene. Det er alltid godt å ha en god blanding av verktøy i sminkesettet.

For meg må det være Oval 8, Oval 6, Oval 4, Lineær 6 og Sirkel 1 R Vurdering : 4/5

Artis Oval Pensel 10: Den ovale 10, har en sjenerøst størrelse, avrundet oval av fibre for å gi dekning til et større område av ansikt og kropp. Denne patenterte børsten er overlegen for å bruke et innstillingspulver til hele ansiktet; eller blande fremheve pulver til ansiktet eller kroppen. Denne penselen kan brukes til å påføre pulverfundament til hele ansiktet i sekunder. Eller det kan bruke et shimmer-effektprodukt til andre store områder av kroppen, som for eksempel skuldrene eller brystområdet. Den ovale 10 har over 250 000 fibre. Hva jeg bruker denne penselen for: Innstilling av pulver, pulverfundament. Også for eller påføring av skimmer til dekolletasje og skuldre.

Artis Oval Pensel 8: Oval 8 er litt mindre enn Oval 10 og har 100 tusen fibre i en oval form for å gi applikasjoner til et stort område av ansiktet.Denne patenterte børsten er perfekt til å legge grunnlag eller sette pulver til hele ansiktet; eller bruk og bland bronse eller markere pulver til store områder av ansikt og kropp.

Hva jeg bruker denne penselen for: Dette er min mest favorittbørste fra hele samlingen. Jeg bruker til å bruke fuktighetskrem, primer, foundation, og til og med å bruke rødme. Jeg finner størrelsen på denne penselen ekstremt allsidig. Dette gir en airbrush-finish til fundamentet og suger ikke for mye produkt. Jeg bare dab grunnlaget med finger tips og dette blander grunnlaget mitt innen sekunder. Jeg bruker også til å blande concealer. Den buede håndtaket av børsten hjelper helt til å få selv de minste konturene i ansiktet enkelt.

Artis Oval Pensel 6 : Den ovale 6, er flott for å påføre produktet til hele øyelokket; eller grunnlaget for ansiktet, eller konturere kinnbenet. Denne patenterte børsten gjelder blush vakkert til eppet av kinnet og blander det slik at applikasjonen ser naturlig og sunn ut.

Hva jeg bruker denne penselen for: En annen absolutt favoritt av meg. Du kan bruke denne børsten både for øyne og ansikt. Jeg bruker mest konturfargen min med denne penselen. Størrelsen og formen på penselen får det perfekte konturprogrammet. Du kan vippe børsten litt på siden, og den gir den skarpe killerkonturen. Og dem jeg går med en større børste å blande i kantene. Du kan helt gjøre en veldig sterk kontur med denne. Det avhenger også av om du bruker dette pensellyset eller tungt håndholdt. Det er veldig allsidig. Jeg bruker også en vask av pulver på dekslene med denne. Jeg bruker til å sløre kantene på rødmen min. Noen ganger når jeg bare vil ha det hint av farge på epp av kinnene mine, kommer jeg ut for denne.

Artis Oval pensel 4: Den ovale 4 har et generelt "fotavtrykk" av fibre som er dimensjonert for å lette påføring på en bestemt del av øyelokket, som området fra øvre lash linje til brettet i øyelokk. Denne patenterte børsten er flott for å bruke concealer til området under eller rundt øyet. Eller å plassere et høydepunkt på brynbenet. Hva jeg bruker denne penselen for: Under øye concealer og for å markere under øyet området spesielt. Jeg brukte prøvd å bruke den til å bruke total vask av øyenskygge på øynene. Det fungerer, men jeg liker ikke å bruke disse børstene på øynene mye. Jeg liker også denne for å bruke rundt nesen. Også noen ganger bruker jeg det til å sløre ut kantene på nesekonturen min.

Artis Oval Pensel 3: Ovalen 3 hjelper brukeren til å skygge og blande produktene som er påført på utsiden og innsiden av øyelokket og mindre områder av øyelokket. Denne patenterte børsten er også nyttig for å påføre fundament eller concealer til øyets indre hjørneområde eller på nesesiden av neseborene. Hva jeg bruker denne penselen for: Jeg finner ikke meg selv å bruke denne penselen mye. Noen ganger når jeg virkelig vil ha den intense fargen på midten av lokket. Denne børsten kan gjøre at skyggene til skjærene ser ut til å være intense. Det pakker fargen utrolig ut. Bare hente opp og pop den på lokket. Ingen fukting børsten, ingen faller ut, ingen intensivering av skyggen. Penselen gjør alt for deg.

Artis sirkelbørste 1R : Sirkelen 1, har en tilt fra håndtaket og en rund fiberbunt som ender i en flatt overflate som simulerer formen på en leppestiftkulepinne. Denne patenterte børsten bruker leppeprodukter over leppen raskt og mykt, og kan også brukes til en mer presis kant hvis ønskelig. Sirkelen 1 vil bruke små områder av concealer for å dekke flekker.

Hva jeg bruker denne penselen for: Det er tilsynelatende en leppebørste, men jeg foretrekker sirkel 1 mer enn denne. Denne er også en god for å skjule flekker.

Artis Circle Brush 1: Sirkelen 1, har en tilt fra håndtaket og en rund fiberbunt som ender i en buet kuppel av spisser som gir myk, men likevel fokusert applikasjon og blanding. Denne patenterte børsten bruker produkter raskt inn i øyenlokkets brett / firkant, raskt og mykt for å hjelpe skulpturen, og kan også brukes til andre målrettede små områder som øyets hjørner eller ved siden av neseborene.

Hva jeg bruker denne penselen for:Sirkel 1 er min abbbsolute favoritt børste for å bruke leppestift. Jeg elsker hvordan den flate topp typen sitter på toppen av leppene og innsatshåndtaket beveger seg vakkert langs kurvene på leppene. Også siden bustene er ganske jevn på kantene, gjør det til en mer presis anvendelse, og leppestiften ikke alle utenfor leppe linjen. Du kan også bruke denne børsten til å oppdage skjul. Den sitter flatt på toppen av huden. Bare fortsett å klappe på det og det ville skjule stedet og blande inn med fundamentet. Rengjøring av denne børsten er en smerte fordi leppestiftet kommer til midten av børsten, slik at du må dype det dypt hver gang. Det merker ikke rent veldig bra.

Artis Liner Brush 6 : Den lineære 6, bidrar til å produsere en bredere linje [ca. 5-6 mm] av produktprogrammet. Denne patenterte børsten kan bruke en kontinuerlig, myk kantlinje av produkt langs øvre eller nedre lash linjen. Det er også nyttig for å skape bredere linjemønster for spesielle effekter eller mønstret sminke.

Hva jeg bruker denne penselen for: Jeg bruker ikke denne børsten for noe øyne. Det er min Holy Grail børste for nese konturering. Jeg kan ikke få linjene rett for å redde livet mitt. Dette drar bare til konturen på nesen min STRAIGHT. Jeg ville gråte hvis jeg miste denne penselen. 😛

Artis Liner børste 3 vs 6

Artis Lineær Pensel 3: Linear 3, har en middels bredde på ca. 3 mm fibrene for å konsentrere produktapplikasjonen i en linje, for eksempel langs øvre linjelinje eller under de nedre vippene. Denne patenterte børsten bruker en perfekt presis produktlinje langs den øvre lashlinjen eller gjemt under den nedre lash linjen. Den kan også brukes til sminke med spesielle effekter for å lage mellomstore linjer og lineære former.

Hva jeg bruker denne penselen for:Ikke bruk det mye bortsett fra å rengjøre kantene på leppestiftet med concealer. Fungerer bra i det aspektet. Jeg har forsøkt å røyke mu kohl med denne. Det skuffer ikke også i det området.

Artis Lineær Pensel 1: Linear 1, har en svært smal [ca. 1-2 mm] rekke fibre for å konsentrere produktapplikasjonen i en linje, for eksempel langs lashlinjen. Denne patenterte børsten kan bruke en presis produktlinje langs den øvre lashlinjen eller gjemt under den nedre lash linjen. Den kan også brukes til å fylle inn og definere brynene og kan simulere pannehårlinjer; eller kan brukes til å bruke en definert linje langs leppen eller annen del av ansiktet. Linear 1 børste er veldig nyttig for sminke med spesielle effekter for å skape skarpe linjer og lineære former.

Hva jeg bruker denne penselen for: Det er en flott pannepensel etter min mening. For å lage en liner med denne, er det en kamp. Jeg har aldri vært i stand til å få en skarp linje med denne, slik jeg får med en vanlig linerpensel. Du kan også bruke denne penselen for å få blader av mascara fra viskene dine.

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: