Hei søt,

Jeg har nylig hentet to Maybelline Super Stay 24 Lip Colours som er en del av deres nye lansering. Jeg var ganske spent på å prøve dem siden jeg alltid har elsket Super Stay-serien. Jeg har allerede vurdert den lysere skyggen som heter "Keep It Red" og her er jeg med en nøytral som heter "Will not Move Mauve"! Se hvordan det virket for meg.

Pris: Rs 600 Produktbeskrivelse: Sett vår 24-timers leppefarge til utfordringen. Ser alltid ut og føles bare-påført gjennom 300 cupcake biter, 120 kaffesniper og 90 kyss. Fordeler: Møt det miraklet som strekker grensene for langvarig leppefarge. Vår formel med Micro-Flex teknologi ser ut og føles frisk gjennom 24 timers slitasje. Tilgjengelig i en samling av nyanser. Hvordan å bruke: Trinn 1. Påfør væskeflekkfarge for å rense, blanke lepper. Trinn 2. Tillat to minutter å tørke, og bruk deretter den ultralette balsammen for å forsegle i fuktighet. Trinn 3. Påfør balm etter behov. Trinn 4. Fjern med en oljebasert sminkefjerner.

Min erfaring med Maybelline Super Stay 24 Lip Color vil ikke flytte Mauve:

emballasje: Leppefarge kommer i en fin boks med navnet skrevet over det. Jeg elsker at Maybelline endelig introduserte leppefargene med en eskeemballasje, da det ser så mye bedre ut til gifting. Navnet er skrevet på boksen så vel som på bunnen av leppefargen. Fargen på leppefargen er pent synlig i den sylindriske pinnen, noe som gjør det lettere å se på om du eier noen få. Pinnen har en flytende leppefarge på den ene siden og en klar leppebalm på den andre. Jeg elsker virkelig konseptet med denne duoen! Emballasjen er feilfri og disse flytende leppestifter kommer til en svært rimelig pris.

Skygge: Skyggen "Vil ikke flytte mauve" er en nydelig nakenbrun nyanse med små støvete rosenhint. Det ser i utgangspunktet ut som en choco mousse brun, men det blir en taupe nyanse senere. Jeg forstår virkelig ikke hvorfor naken blir kalt mauves? En mauve er alltid ment å ha små lilla / bær hint mens disse aldri har det. Men det er en nydelig nyanse spesielt for kvinner som elsker nøytrale. Det er en fin daglig slitasje samt en god nyanse for å parre opp med smokey øyne. Den har små rosa glimmerpartikler som gir den en metallisk glans etter tørking. Jeg er personlig ikke en fan av denne metalliske glansen, siden det ville være flott hvis det bare var den brune fargen. Disse metalliske partiklene gjør det ser litt kaldt ut. Det er en god nyanse for alle indiske hudfarger, men du må prøve den på disken før du kjøper.

Tekstur og finish: Leppefarge har 2 overflater. Den ene siden er væsken som har en sexy matt finish. Den blir jevnt påført og tar 2 minutter å tørke og så blir den overføringsbestandig. Det er helt matt, men blir veldig tørking og elastisk. Men for det matte utseende, kan jeg helt klart klare den tørrheten. 😛 Det kan også forvandles til en blank overflate ved å bruke den klare leppebalsammen. Det legger til hydrering til leppene mine, noe som gjør matbasen behagelig og ikke-elastisk.

Stå i kraft: Oppholdsstyrken er bare fantastisk! Jeg kan ikke engang beskrive hvor glad jeg hadde på dette. Ja, jeg må si at Maybelline holdt seg tro mot sine krav. Dette vil sikkert vare mer enn 24 timer. Det overfører ikke eller smuss i det hele tatt når det er tørket. Det overlever også mat og drikke. Å fjerne det er en vanskelig oppgave. Det må gnides med en olje hvis du ønsker å fjerne den helt. Jeg er helt imponert over dette og har aldri sett leppestifter som disse! Hatter av til merkevaren!

Fordeler med Maybelline Super Stay 24 Lip Color vil ikke flytte Mauve:

2-i-1-produkt som kan brukes på to måter: matt eller glanset ⦁ Variety av nyanser tilgjengelig ⦁ Praktisk og rimelig ⦁ Utrolig kvalitet ⦁ "Vil ikke flytte mauve" er en nydelig nakenbrun nyanse med små glimmerpartikler ⦁ Har en metallisk finish for festsesongen ⦁ Utrolig pigmentering og fargepenger ⦁ Holder sant til sin 24 timers oppholdsmakt ⦁ Sexy matt finish som kan brukes individuelt eller toppet med leppebalsam for glatt finish ⦁ Leppebalmen er veldig fuktig ⦁ Overføringsikker og smusser ikke i det hele tatt ⦁ Sett seg ikke inn i de fine linjene ⦁ Bløder ikke ⦁ Passer til mange hudtoner

Ulemper med Maybelline Super Stay 24 Lip Color vil ikke flytte Mauve:

⦁ Matte ferdig uten at leppebalmen føles tørr ⦁ føles klebrig uten leppebalmen ⦁ Veldig vanskelig å fjerne ⦁ Skyggen er ikke mauve ⦁ har glimmerpartikler og metallisk glans (som jeg ikke liker mye)

IMBB Rating: 4.2/5 Ville jeg tilbakekjøpe / Anbefale Maybelline Super Stay 24 Lip Color vil ikke flytte Mauve? Ja, jeg vil også elske. Jeg ville ikke plukke denne, men vil sikkert gå for de lysere. Hvis du er ute etter en god nøytral nyanse med en god varig makt, så prøv dette! Konklusjon: Maybelline, du spikret det denne gangen sikkert! Men jeg skulle ønske det var lysere og mer rockende nyanser som pinks, maroons, appelsiner og så videre!

Maybelline Super Stay 24 Lip Color-035 Hold det rødt Maybelline Super Stay 24 Lip Color Constantly Cabernet Maybelline Super Stay 24 Color Lipcolor 'Hold opp flammen' Maybelline Super Stay 7 Days Gel Nail Color - Mint for livet, rosa i parken, Emerald Overflødig Maybelline Super Stay 14 Hr Lipstick - Evig Rose 8 Eye Makeup Tips for Office eller College som ikke vil se OTT Makeup Revolution Jeg vil ikke være alene Mono Eye Shadow Fargestang Starry Mauve Starry Eye Mascara Lotus Makeup Ecostay Me n Mauve Langvarig Lip Color Covergirl Deep Mauve Trublend Blush Makeup

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet: