Hårtype: Tynt, bølget, tørt og krøllete

Hei alle sammen,

Jeg har blandede erfaringer med VLCC-produkter. Jeg så denne sjampoen noen gang tilbake på en lokal skjønnhetsbutikk og bestemte meg for å gi det et skudd som det hevder å kontrollere hårfall.

Produktbeskrivelse:

Pris og antall: 255 INR for 350 ml

ingredienser:

Min erfaring med VLCC Hair Defense Hair Fall Control Shampoo:

Sjampoen kommer i lang og sylindrisk klar plastflaske. Denne flasken har hvit farget flip cap, som lukker seg godt og gjør denne flasken utslippssikker. Den klare flasken bidrar til å holde øye med mengden produkt igjen. Dette er en 350 ml flaske og det er ganske omfangsrik for reiseformål. Flasken har merkevarens tagline på forsiden og andre produktrelaterte detaljer på baksiden. Samlet sett er emballasjen ganske solid, men veldig stor for å bære rundt.

Sjampoen er en gjennomsiktig orangish-brun væske og dens konsistens er nesten gel som. Det er ganske tykt, men dets gel som konsistens gjør det litt vanskelig å lage skum på håndflaten som det glir av lett. Sjampoen har en fin og forfriskende duft som er mild og helt ubehagelig. Sjampoen løsner pent. Det skummer mye pent selv på mitt tungt oljede hår. Men jeg trenger en god mengde å jobbe på mitt medium lengde hår. Sjampoen renser håret mitt dypt fjerner all olje, fett og smuss. Det renser lett all olje fra hodebunnen og håret dypt. Jeg er glad for at denne sjampoen ikke tørker ut håret mitt som andre VLCC sjampo. Jeg føler at formuleringen er ganske bedre enn de andre sjampoene fra hårforsvaret. Det gir fint volum til håret mitt.

Håret mitt ser hoppende ut etter vask. Håret mitt ser skinnende ut og hopper i noen 2 dager lett. Håret mitt blir ikke sløvt og kjedelig selv i et fuktig klima. Så det er et godt alternativ å bli brukt av personer med fet hodebunn og i fuktig vær. Denne sjampoen beholder nok fuktighet i håret mitt. Men jeg vil si det gjør ingenting for å gjøre håret mitt mykt og silkeaktig. Så, jeg trenger en balsam etter vask for å holde håret mykt og glatt. Det kontrollerer ikke frizzen, men jeg er glad for at det holder håret mitt trollfritt og håndterbart. Sjampoen hevder å kontrollere håret faller, men jeg merket ikke noen signifikant forskjell i det. Men sjampoen bidro til å holde håret trollfritt. Derfor er det mindre brudd og mindre hårfall.

Pros av VLCC Hair Defense Hair Fall Control Shampoo:

• God emballasje. • Mild duft. • Tykk gel som konsistens. • Lammer godt. • Renser håret dypt. • Tørker ikke håret ut. • Bevarer nok fuktighet. • Hold håret trollfritt. • Mindre brudd. • Gir nok volum til håret.

Ulemper med VLCC Hair Defense Hair Fall Control Shampoo:

• Bulk flaske. • Oppfølging med balsam er et must for å gjøre håret mykere.

IMBB Rating: 4/5 Vil jeg anbefale / tilbakekjøp VLCC Hair Defence Hair Fall Control Shampoo? Ja.

VLCC Spring Whitening Face Scrub VLCC Orange Oil Pore Cleansing Face Wash VLCC Tulsi Acne Clear Face Wash VLCC Blue Enchanting Eyes Kohl VLCC Nourishing & Silky Shine Shampoo VLCC gurkemeie og Berberis ansiktsvask med Bacopa & Aloe Vera VLCC Mandarin & Tomato Natural Fairness Face Wash

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Feb 22 2020