Hali Halo Alle!

Dagens gjennomgang handler om L'Oréal Paris Volume Milless Lashes Fatale Mascara. Mascara er en jentes beste venn og min også! Jeg svikter aldri med å bruke mascara. Det er dager jeg glemmer, men det skjer veldig sjelden, og jeg føler meg så ren uten den. Mascara legger så mye definisjon og dybde i øynene. L'Oreal Paris Volume Million Lashes i Black er min favoritt til nå. L'Oreal har nylig gitt ut en "Fatale" -versjon som tilhører Million Lashes-gruppen. La oss se om dette kan være min favoritt. Les videre for å få vite min mening.

Pris: 12 € for 9 ml. Produktbeskrivelse: Multi-layer millionizer børsten definerer vipper og laster hver lash med en overdose av volum. Den ultraverdige formelen med rike, svarte pigmenter volumiserer og tykkere utseendet på dine lashes for det ultimate femme fatale utseendet.

Hvordan å bruke: 1. Påfør på viskene dine fra rot til tips med Luscious Black-formelen for mordervolum. Flytt børsten fra side til side over bunnen av lashene dine for å skille for definisjon og millioniserte pisker. 2. Påfør to lag for optimal volum og hold. 3. For et mer dramatisk lash-utseende, gjelder på dine nedre vipper.

Min erfaring med L'oreal Paris Volume Milless Lashes Fatale Mascara:

Emballasjen ligner meget på Million Lashes mascara. Røret er gyldent og fuchsia rosa i farge, det ser veldig attraktivt ut. Staven er tykkere enn vanlig mascarawands. Borstene er den mest merkbare delen i hele emballasjen. Det er veldig annerledes, og jeg har aldri sett slike slags børster i noe annet merke. Borstene er ekstremt små og sammenkoblet. For å være mer presis, er det to små børster som er gruppert som et par. Viskene passerer gjennom bustene, og sørger for at det ikke er klumper.

Jeg foretrekker vanligvis ikke korte børster fordi de smekker meg inne i øynene mine. Jeg foretrekker tynne hårlignende børster, men med dette antar jeg at jeg var forsiktig og det har ikke skjedd før nå. Jeg har en følelse av at med disse slags børster, bærer de ikke mye produkt, og derfor føler de seg ikke store.

Konsistensen av mascara er ganske tykk i forhold til andre mascaraer. På grunn av konsistensen tørker produktet veldig raskt. Denne mascara er mørk svart og ikke vanntett.

Jeg bruker vanligvis to lag mascara til lashene mine, men med dette er bare ett lag tilstrekkelig. Siden produktet tørker fort, hjelper det ikke med å bruke et andre lag. Mascara blir klumpet med flere lag.

Jeg følte at lashene mine ble løftet og også krøllet med ekstra lengde. Volumet og krøllen varede hele dagen. De tørkede vippene føles ikke stive og mascaraen produserer ikke flak ved slutten av dagen.

Kommer til fjerningsdelen, måtte jeg massere mine lashes litt med min Nivea Makeup Remover Milk, og den ble fjernet med litt innsats. Dette skyldes konsistensen av produktet.

Totalt sett er det en fin mascara med gode resultater. Det gir flott definisjon til øynene som forventet, kan brukes til å skape forskjellige typer utseende. Negativene - det har paraben og sulfat. Så, hvis øynene dine er følsomme for disse ingrediensene, ville det være bedre å holde seg borte fra det.

Fordeler av L'Oreal Paris Volum Millioner Lashes Fatale Mascara:

  • Klumper ikke.
  • Praktfulldesignede børster.
  • Rik svart i farge.
  • Gir volum og tykke vipper.
  • Ingen fall ute etter tørking.

Ulemper av L'Oreal Paris Volume Million Lashes Fatale Mascara:

  • Litt dyrt.

IMBB Rating: 4.5/5 Ville jeg tilbakekjøp / Anbefal L'Oreal Paris Volum Million Lashes Fatale Mascara? Jeg ser alltid ut til å prøve forskjellige mascaraer, så jeg vil ikke kjøpe det samme. Jeg føler L'Oréal Paris Volume Millashash Mascara i Black er fortsatt min favoritt. Jeg vil absolutt anbefale denne mascaraen. Det gjør en god jobb med å definere vipper og gir også utvidede vipper.

L'Oreal Volume Million Lashes Mascara L'Oreal Voluminous Million Lashes Vanntett Mascara L'Oreal Voluminous Million Lashes Overflødig Mascara i Blackest Black L'Oreal Paris Voluminous Carbon Black Vanntett Mascara L'Oreal Paris Infallible 8HR Pro Gloss - # 320 Red Fatale L'Oreal Femme Fatale Mauve Intelligent Color-Caressing Lip Balm Maybelline Hypercurl Volum 'Express Mascara Inglot False Lash Effect Mascara

Fungert For Deg: Kelley Grace & Shonda Lamb | Ønsker Du Å Kontakte Oss?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Mar 26 2019